Nano-roboții şi controlul oamenilor

Distribuie!

“Nano-roboții

În trecutul destul de apropiat, nano-roboții constituiau mai degrabă tema unor filme horror, însă acum fac parte din realitatea cotidiană, putând fi deja implantați prin diverse modalități, în mod experimental, în creierul oamenilor!


Această neuro-inginerie poate produce modificări la nivelul creierului, pentru că nano-roboții sunt programați chiar să încapsuleze neuronii şi sinapsele! S-a anunţat că această tehnologie va fi lansată oficial în jurul anului 2020, dacă nu chiar mai devreme.

Mini-robotul care va „înota“ prin organismul uman nu este doar subiectul unor filme SF (cum ar fi Metropia – 2009 şi Ultrasonic – 2012, care tratează subiectul controlului mental), nici al vreunui roman de anticipaţie al lui Jules Vernes.


Deși un astfel de nano-robot este complet lipsit de viață, ca orice mașinărie născocită de om, inventatorii săi spun că robotul reacţionează la lumină şi la unele substanţe chimice aproape ca un organism viu. Robotul de dimensiuni microscopice seamănă, din păcate, cu o creatură de coşmar şi este în curs de perfecţionare. Pentru a-l face „acceptabil“, promotorii săi susțin că el va putea ajuta la identificarea bolilor trupului uman, deşi el poate fi folosit mai degrabă pentru monitorizare şi control.

În conformitate cu mărturiile unor „oameni din interior“ care participă la unele programe guvernamentale secrete, „negre“ (Black Programs), nano-particulele sunt unul dintre ingredientele principale ale chemtrails-urilor. Proiectele vizează ca nano-fibrele, odată pătrunse în organism, să încapsuleze în mod artificial neuronii şi să se autoreproducă până la „recablarea“ artificială a creierului.

Urmează apoi instalarea în organismele-gazdă, prin intermediul acestor nano-roboţi inhalaţi din atmosferă prin respirație de către ființele umane neavizate, a unor terifiante aplicaţii bio-informatice numite BioAPI (Biometric Application Programming Interface), care ar permite controlul stărilor mentale şi emoţionale de la distanţă. În orice caz, au fost descoperite deja nano-fibre în câteva mostre de chemtrails-uri, iar în anul 2012, cercetătorul independent Cliff Carnicom a stabilit că aceste nano-fibre sunt legate de boala Morgellon.

Este din ce în ce mai evident pentru mulţi dintre noi faptul că elita dictatorială a așa-zișilor „iluminați“, folosindu-se de cunoştinţele și inteligența diabolică a unor cercetători ahtiaţi după bani şi lipsiţi de conştiinţă care îi slugăresc, face un efort concertat de a gestiona și de a controla comportamentul uman, pentru a îndobitoci şi a subjuga cât mai mult masele, pentru a reduce la minim riscul de a fi demascată şi înlăturată din poziţia sa dominantă.

Tocmai de aceea, este necesar să luăm aminte cu toţii şi să acţionăm până când nu va fi prea târziu, pentru că, indiferent de ce crede fiecare dintre noi despre existenţa unui plan subversiv pentru controlul mental şi înrobirea populaţiei globului, toate cele prezentate mai sus sunt deja fapte dovedite.

În această direcţie, o fiinţă lucidă, inteligentă, prevenită şi avizată face mai mult decât două fiinţe dezinformate, sceptice, letargice şi confuze, astfel că este bine ca fiecare să își folosească discernământul, să caute adevărul și să cerceteze faptele, să verifice informațiile și să judece pentru sine, astfel încât să poată acționa în cunoștință de cauză.”

Sursa: https://yogaesoteric.net/zece-metode-subversive-secrete-prin-care-fiintele-umane-de-pe-aceasta-planeta-sunt-cel-mai-adesea-manipulate-fara-sa-si-dea-seama-v

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...