Controlul minții: Experimentele MK-Ultra din Canada

Distribuie!

“Experimente MKUltra s-au desfăşurat şi în Canada, prin intermediul medicului Donald Ewen Cameron, care a fost recrutat de Agenția Centrală de Informații (CIA) pe când lucra la Allan Memorial Institute din cadrul Universităţii McGill din Montreal.

El era plătit de CIA pentru a reproduce experimentele din programul MKUltra pe pacienţii săi. În afară de LSD, Cameron experimenta diferite substanţe cu efect paralizant şi terapia cu electroşocuri de 30-40 ori mai intense decât în terapia convenţională. El le inducea pacienţilor o stare de comă de lungă durată prin intermediul unor droguri (este cunoscut un caz în care un pacient a fost menţinut timp de trei luni în comă) şi în acest timp le punea benzi audio cu sugestii sau zgomote.


Alegând pacienţi care fuseseră internaţi pentru tulburări minore precum anxietatea sau depresia postnatală, el a ajuns să îi distrugă la modul cel mai concret, efectele relelor lui tratamente devenind ireversibile. Ca rezultat al tehnicilor aplicate, pacienţii uitau să vorbească, nu îşi mai recunoşteau părinţii, deveneau convinşi că investigatorii sunt părinţii lor. Incontinenţa şi amnezia erau efectele cele mai neînsemnate ale procedeelor demente experimentate de Cameron.

Acest personaj odios este astăzi considerat o somitate în lumea ştiinţifică. El era preşedintele Asociaţiei Mondiale de Psihiatrie, preşedintele Asociaţiei Psihiatrice din SUA şi al celei din Canada în acelaşi timp. Cameron făcuse parte, de asemenea, din tribunalul medical de la Nürenberg. Aşa-numitele „experimente canadiene“ ale MKUltra au ieşit la iveală mult mai târziu, în 1984.


Cea mai şocantă dezvăluire a fost faptul că autorităţile canadiene nu numai că ştiau despre aceste experimente, dar chiar au aprobat desfăşurarea lor. Problema recrutării subiecţilor era rezolvată şi prin şantaj.

CIA avea control asupra unui număr relativ mare de bordeluri, în care filma pe ascuns tot ceea ce se petrecea. Unele bordeluri erau amenajate ca veritabile case securizate de studiu şi analiză. Fie vizitatorii erau drogaţi fără ştirea lor şi filmaţi pentru a li se analiza comportamentul, fie erau şantajaţi prin anumite filmări pentru a accepta să se supună testelor.”

Sursa: https://yogaesoteric.net/zece-metode-subversive-secrete-prin-care-fiintele-umane-de-pe-aceasta-planeta-sunt-cel-mai-adesea-manipulate-fara-sa-si-dea-seama-iii/

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...