10 metode insidioase prin care omenirea este cel mai adesea manipulată fără să-şi dea seama

Distribuie!

“Dacă eşti puţin atent la tot ceea ce se petrece în lume în momentul de faţă, vei ajunge la concluzia că se doreşte și se urmărește ca omenirea să funcţioneze anapoda „pe pilot automat”, adică practic li se distruge oamenilor capacitatea de a mai gândi pentru ei înşişi.

De când anumiţi oameni ai așa-zișilor „iluminați” au preluat controlul asupra maselor, controlul minţii a fost apoi orchestrat de către aceia care studiază comportamentul uman, pentru a-i determina pe toți oamenii să se conformeze voinţei anumitor grupuri „elitiste”, satanice ale așa-zișilor „iluminați”.


În ziua de astăzi, am ajuns deja într-o zonă foarte periculoasă, în contextul în care actualmente s-a preluat controlul, iar dacă oamenii nu se vor trezi la timp din somnul cel de moarte al ignoranţei, ei riscă să ajungă sclavii celor satanici care se consideră pe nedrept superiori.

Controlul minţii se orchestrează atât la nivel tehnologic cât şi psihic. Totuşi, studiile arată că, doar prezentând aceste metode viclene de control al minţii, efectele vor fi diminuate, cel puţin în cazul campaniilor publicitare de control al minţii şi al propagandei. Cel mai greu de învins rămâne însă puterea militară, care continuă să fie din ce în ce mai puternică.


1. Educaţie adecvată

Aici controlul minţii este mai mult decât evident şi se petrece într-un mod de-a dreptul insolent și perfid. Este visul oricărui dictator, acela de a „educa” elevii săi docili după bunul lui plac, determinându-i să gândească aşa cum vrea el. Această componentă s-a aflat de altfel şi la baza comunismului şi a fascismului. Poţi găsi o grămadă de cărţi pe această temă, despre cum pot fi controlate masele cu uşurinţă de către aşa-zisele elite ce sunt satanice. Cartea The Deliberate Dumbing Down of America (Prostirea Deliberată a Americii), scrisă de Charlotte Iserbyt, și care este un document gratuit pe care-l puteţi găsi pe internet, este un exemplu în acest sens.

2. Publicitate năucitoare şi propagandă

Edward Bernays, părintele şi inventatorul culturii consumerismului, a fost cel care a început să convingă oamenii că au nevoie de anumite lucruri, pentru a avea o imagine de sine mai bună. La început, acest lucru s-a petrecut cu produse ca ţigările, de exemplu. Edward Bernays chiar a notat în cartea sa, denumită Propanganda (a fost lansată în 1928) că „propaganda este armă invizibilă a guvernului”. Acest lucru poate fi foarte uşor de remarcat în aşa-zisul război împotriva terorii pe care îl duce guvernul. Iar cum asta nu era tot, mass media este aliata guvernului, tocmai de aceea mesajele emise de ei sunt foarte credibile în ochii oamenilor, dat fiind faptul că informaţia se propagă la nivel internaţional. Din acest motiv, nimeni nu pare să mai creadă altceva decât ceea ce este prezentat de media, puţini fiind cei care privesc dincolo de aparenţe.

3. Programarea predictivă sistematică

Mulţi încă neagă acest concept, susţinând că nu ar exista. Ar trebui ca toată lumea să examineze documentaţia pusă la dispoziţie de Alan Watt şi apoi să tragă concluzii. Acest gen de programare îşi are originea în elitistul Hollywood; filmele produse aici dau o imagine de ansamblu asupra direcţiei în care este condusă societatea. Fiți puţin atenți la cărţile şi filmele pe care le considerați exagerate sau SF, apoi priviți stadiul în care se află societatea. Pentru a vă face o idee mai clară despre ce este vorba, pe site-ul Vigilant Citizen găsiți numeroase articole care explică simbolistica din filme, reclame, melodii etc.

4. Sport, politică și un surogat edulcorat de religie

Poate că unii se vor simţi ofensaţi la gândul că religia şi chiar politica ar putea fi forme de manipulare a minţii. Miza este aceeaşi: toţi vor să preia monopolul şi să impună reguli. Tehnicile sunt destul de simple. Oamenii pot fi cu uşurinţă controlaţi graţie tendinţei lor de a coopera atunci când vine vorba de supravieţuire. Aşa că, aceste metode de manipulare determină oamenii să se alieze în echipe. Astfel, aceştia devin competitivi şi doresc să lupte pentru dominaţie şi câştig. S-a ajuns la un astfel de nivel încât oamenii ar fi în stare să ucidă pentru sport, dar nu le pasă de aproapele lor, fiind manipulaţi prin media. Sistemul de valori la marea majoritate a oamenilor s-a prăbuşit.

5. Mâncare, Apă şi Aer

Aditivii distrugători, toxinele şi multe alte chimicale din hrana noastră efectiv otrăvesc creierul, determinându-i pe oameni să fie chiar docili, rătutiți şi apatici. Fluorul prezent din abundență în apă poate diminua coeficientul de inteligentă. Aspartamul prezent în alimente este o altă excitotoxina care poate omorî celulele creierului din cauza excitaţiei excesive periculoase. Alături de mâncarea nesănătoasă de tip fast-food, aceste obiceiuri nu fac altceva decât să distrugă încet, dar sigur omul, determinându-l să fie sedentar, letargic şi lipsit de viaţă.

Fără să-şi dea seama, majoritatea oamenilor duc o viaţă letargică, fără țel și pasivă, aflându-se într-o stare de obedienta, ce este dictată, practic, de elite.

6. Medicamentele ce dezlănțuie efecte secundare rele

Aici poate fi vorba despre oricare dintre substanţele care pot produce dependență, iar misiunea celor care doresc să controleze minţile este aceea de a-i face pe subiecţi să fie dependenţi de ceva. Psihiatria este cea mai mare armă în acest sens, dat fiind faptul că îi cataloghează pe oameni în funcţie de anumite comportamente şi afecţiuni. S-a ajuns până acolo încât aproape toţi oamenii sunt consideraţi „deranjaţi”, mai ales cei care pun la îndoială autorităţile. Medicamentele speciale au fost administrate celor care lucrează în armată, dar acesta a dus la tot mai multe sinucideri. Din nefericire, în America, peste 25% dintre copii iau medicamente care le afectează sistemul nervos, pe motiv că aceştia ar suferi de diverse afecţiuni ale psihicului…

7. „Testele militare”

Armata a fost piatra de căpătâi a testelor de control al minţii. Oamenii aflaţi în această situaţie sunt deja obişnuiţi să fie obedienţi față de ierarhiile şi ordinele manipulatoare primite de la superiori, toate acestea fiind masiv prezente în această conjunctură.

8. Electromagnetismul cu multiple consecințe nefaste

Este demonstrat că toată tehnologia care are la bază undele electromagnetice are un efect foarte mare asupra creierului. Telefoanele mobile, televizorul, calculatoarele au rolul de a contribui la acest control al minţii, dat fiind faptul că aceste dispozitive afectează creierul.

9. Televizorul şi computerul care cel mai adesea au ajuns obsesii pentru oameni

Este clar că televizorul programează minţile oamenilor, determinându-i să adoarmă cât mai repede. Testele arată că undele alfa ale creierului sunt afectate, producând un fel de hipnoză. Jocurile violente foarte des întâlnite pe internet sunt la fel de periculoase, determinând oamenii să acţioneze în mod violent, pe pilot automat. Astfel, se creează o paradigmă, în care teroarea şi violenţa fizică „fac jocurile”.

10. Nanoboții

De la filmele horror, aceștia se află acum direct în creierul oamenilor! Nanoboții sunt deja pe drum. Deja se produc modificări cumplite la nivelul creierului prin aceste neuroinginerii. Aceşti nanoboți pot chiar să „rearanjeze” moleculele creierului! Când va fi lansată această tehnologie? În jurul anului 2020… dacă nu chiar mai devreme.

Elita dictatorială a așa-zișilor „iluminați” împreună cu anumiți cercetători ai științelor sociale ce îi slugăresc fac un efort concertat de a gestiona și prezice comportamentul uman, pentru a controla cât mai bine masele și a se proteja în cazul unei umanități libere și pe deplin treze. Prin acțiuni eficiente de a ne opune la toate acțiunile lor de adormire a conștiințelor noastre avem șanse să trăim liber pe această planetă.”

Sursa: https://yogaesoteric.net/10-metode-insidioase-prin-care-omenirea-este-cel-mai-adesea-manipulata-fara-sa-si-dea-seama

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...