Depopularea și Guvernul Mondial

Distribuie!

“Citatele de mai jos sunt extrase dintr-o carte intitulată Perspectiva ştiinţifică, a autorului Bertrand Russell, un renumit filozof britanic, un susţinător al eugeniei şi al guvernului mondial. El a avut o influenţă uriaşă în dictatura ştiinţifică în care noi toţi trăim în ziua de azi.

Citatele următoare descriu modul în care guvernele utilizează propaganda în şcolile publice, televiziune şi filme pentru a modela opinia publică şi credinţele, în vederea manipulării largi a populaţiei în beneficiul elitei.


„Există trei modalităţi de control a unei societăţi în ceea ce priveşte populaţia. Prima este prin controlul naşterilor, a doua este pruncuciderea sau chiar războaiele distructive, iar a treia – o societate ştiinţifică a lumii nu poate fi stabilă, cu excepţia cazului în care există un guvern mondial. Numai dacă … o putere sau un grup de puteri ies victorioase şi purced la a stabili un guvern unic mondial cu monopol asupra forţei armate, (în acest caz) este clar că nivelul de civilizaţie trebuie să fie într-un declin continuu…”

În concluzie, unul dintre cele mai mari exemple de manipulare şi programare ştiinţifică a societăţii noastre este discuţia despre încălzirea globală; elitele au inundat pieţele mass-media cu o propagandă care îi va face şi mai bogaţi şi care implantează în psihicul uman ideea că oamenii nu sunt buni pentru mediul înconjurător. Ei au propagat afirmaţia că CO2 – element esenţial al vieţii – este un gaz toxic care ar trebui să fie reglementat de către un guvern mondial.


Elita globală a încercat să convingă întreaga lume să accepte propunerea că oamenii sunt răi şi că toate activităţile umane trebuie să fie reglementate de dragul planetei. Acesta este doar unul dintre numeroasele exemple despre manipulările ştiinţifice în formarea opiniilor şi credinţelor publicului.

Copiii sunt loviţi din greu de propagandă, nu doar la TV şi în filme, dar şi în sălile de clasă; aşa cum spunea Russell, şcolile publice sunt un laborator pentru conturarea sclavului perfect; ei convertesc minţile tinere pentru a accepta Religia Noii Ordini Mondiale, care se ocupă tot cu reglementarea şi distrugerea vieţii umane pe Pământ.

Nu uitați că Bertrand Russell a scris această carte în 1954.”[1][2]

SURSE

  1. Bertrand Russell – Perspectiva ştiinţifică
  2. https://mucenicul.wordpress.com/2010/02/22/manipularea-stiintifica-a-realitatii-noastre

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...