Grupul Bilderberg, Guvernul Mondial și trezirea oamenilor

Distribuie!

Această organizaţie s-a mărit atât de mult, încât a ajuns un fel de guvern virtual, care decide din umbră – păstrând un secret total – la întâlnirile sale anuale în ce mod îşi va împlini scopurile.

Supremul ţel al acestui viitor de coşmar este acela de a transforma planeta Pământ într-o planetă închisoare, prin crearea unei singure pieţe de desfacere mondiale, controlate de un unic guvern mondial, a cărei forţă poliţienească să fie o unică armată mondială şi a cărei finanţare să fie asigurată de către o unică bancă mondială.


Populaţia acestei planete va trebui să poarte, fără excepţie microcipuri, iar nevoile oamenilor vor fi direcţionate strict către materialism şi instinctul de supravieţuire: a munci, a cumpăra şi a dormi. Totul va fi conectat la un calculator mondial, care va monitoriza fiecare mişcare pe care o vom face.

Toate acestea devin tot mai uşor de împlinit din cauza dezvoltării tehnologiei şi telecomunicaţiilor, simultan cu cercetările şi cunoştinţele actuale asupra manipulării comportamentului fiinţelor umane.


Ceea ce în epocile trecute era privit drept intenţii rele este pe punctul de a se transforma acum într-o nouă realitate. Fiecare nouă măsură luată, dacă este privită singular, pare a fi o aberaţie, dar cu cât apar mai multe astfel de schimbări se poate observa marea trecere către sclavia totală.

Există speranţă totuşi. Peste tot pe acest pământ apar puncte sensibile, iar oamenii încep să ia atitudine. Există o trezire generală care are loc, deoarece oamenii încep să vadă toate lucrurile iraţionale care le sunt impuse. Această trezire oferă colectivităţii noastre forţa de a învăţa şi a înţelege.

Am fost învăţaţi că evenimentele mondiale sunt prea dificile ca să poată fi înţelese de către o persoană de rând. Am fost minţiţi! Niciun guvern nu vrea ca cetăţenii săi să descopere că aceia care au cea mai multă putere în stat participă într-un complot masiv, conspirativ şi hoţesc împotriva planetei.

Ne aflăm la o răscruce. Calea pe care o alegem de acum înainte va determina însuşi viitorul umanităţii – dacă planeta va deveni un unic stat electronic global poliţienesc sau vom fi fiinţe libere. Depinde de noi să ieşim din această „Nouă Epocă Neagră” care ne aşteaptă.

Sursa: https://yogaesoteric.net

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...