În anul 1989, inginerul Bob Lazar a dezvăluit întregii lumi faptul că a fost angajat în Zona 51, unde a putut cerceta modul de construire al OZN-urilor. El a afirmat că aceste nave nu folosesc vreun combustibil convenţional cunoscut pe Pământ, dar sunt prevăzute cu un reactor care produce antimaterie şi care este alimentat cu un element chimic care nu există pe Pământ (Elementul 115)

Distribuie!

“de Marvin Atudorei

Pământul este foarte atent supravegheat şi de către rase extraterestre benefice foarte avansate, care însă înţeleg să ne ajute nu prin a acţiona în locul nostru, ci mai ales prin a urmări să ne facă să conştientizăm mai clar situaţia în care ne aflăm, pentru ca în felul acesta să ne exercităm în cunoştinţă de cauză liberul arbitru.


Aceste civilizaţii extraterestre benefice foarte avansate sunt oricând dispuse să ne ajute într-un mod decisiv şi radical, cu singura condiţie ca noi să le solicităm ajutorul. Cunoscând aceste lucruri, pentru a-şi menţine dominaţia, structurile întunecate ale „elitei“ conducătoare ascund cu stricteţe informaţiile cu privire la civilizaţiile extraterestre benefice care se află în zona Pământului.

Mai multe surse din interiorul sistemului au dezvăluit că echipamentul extraterestru obţinut din recuperarea resturilor de OZN-uri prăbuşite este testat în mai multe baze ultrasecrete, una dintre acestea aflându-se în deşertul de la nord de Las Vegas, într-o zonă cunoscută sub numele de „Zona (Aria) 51“, Dreamland. Aici este locul unde prin tehnica „ingineriei inverse“ se caută, în cel mai mare secret, descifrarea tehnologiei extraterestre. Maniera în care se lucrează aici este aceea de a se opera pe compartimente strict secrete, astfel încât sunt foarte puţini cei care înţeleg informaţiile în ansamblu.


În anul 1989, inginerul Bob Lazar, a dezvăluit întregii lumi, prin intermediul postului TV Klass, faptul că a fost angajat în Aria 51, unde a putut cerceta modul de construire al OZN-urilor. El a afirmat că aceste nave nu folosesc vreun combustibil convenţional cunoscut pe Pământ, dar sunt prevăzute cu un reactor care produce antimaterie şi care este alimentat cu un element chimic care nu există pe pământ.

De asemenea, el a mai afirmat că s-a putut determina faptul că navele îşi produc singure câmpuri gravitaţionale pentru a modifica coordonatele de timp şi spaţiu şi pentru a ajunge la destinaţiile dorite.

Pentru distanţe mai mari se pare că ei folosesc stele ca porţi stelare, pe baza singularităţilor din centrele lor, prin care se pot deschide acele găuri de vierme în spaţiu-timp. Toate aceste dezvăluiri au fost publicate şi în revista OMNII. Conform strategiei deja obişnuite s-a urmărit cu îndârjire discreditarea lui Bob Lazar în mass-media, pentru ca informaţiile prezentate de el să-şi piardă credibilitatea.”[1]

Iată structura unei nave extraterestre cu reactor antimaterie, conform omului de ştiinţă Bob Lazar

“Ununpentium (Uup) este numele temporar al elementului chimic, sintetic și supergreu, cu numărul atomic 115. Este un element chimic radioactiv. Cel mai stabil izotop al acestui element este Uup289, având timp de înjumătățire de 220 milisecunde.

Fără îndoială, unul dintre cei mai faimoși și mai controversați oameni de știință care ar fi lucrat în domeniul tehnologiilor secrete este fizicianul Bob Lazar. Născut în 1959 în Coral Gables (Florida, SUA), Bob Lazar este un nume pe care oamenii îl asociază cu ingineria navelor spaţiale extraterestre.

Şi asta pentru că Bob Lazar pretinde că a lucrat la un complex militar ultrasecret, intitulat Sector Four (Sectorul 4), localizat în apropiere de Groom Lake (Nevada), foarte aproape de celebra “Zona 51”. Conform lui Lazar, S-4 a servit ca locaţie militară ascunsă pentru studiul ingineriei farfuriilor zburătoare extraterestre.

Lazar a descris faptul că nava spaţială la care a lucrat între 1988 şi 1989 era alimentată de un reactor de anti-materie. El susţine că farfuria zburătoare era amplificată de forţa nucleară tare a elementului 115 UnUnPentium or UUP) pentru a genera un câmp gravitaţional pentru “compresia spaţiului şi timpului”. Lazar susţine că guvernul SUA deţine peste 200 de kilograme din Elementul 115, care ar fi fost obţinut de la extratereştrii din Zeta Reticuli.

Schema navei extraterestre la care ar fi lucrat Bob Lazar am găsit-o pe site-ul ufo-blogger.com:

Spusele lui Bob Lazar au fost privite cu mult scepticism, până când în anul 2004 oamenii de ştiinţă de la Lawrence Livermore National Laboratory, în colaborare cu Institutul pentru Cercetare Nucleară din Rusia, au anunţat descoperirea a două noi elemente super-grele, Elementul 113 şi Elementul 115.

Izotopul Elementului 115, produs prin bombardarea nucleului lui Americium-243 (95Am243) cu nucleul de Calciu-48 (20Ca48) s-a descompus rapid în Elementul 113. În anul 2006, NASA a anunţat că va finanţa un proiect de cercetare pentru producerea unor nave care vor primi energie de la un…reactor anti-materie!

Bob Lazar vorbea de Elementul 115 şi reactor anti-materie încă din anul 1989, iar peste circa 15 ani, oamenii de ştiinţă confirmă prezenţa acestor concepte. Oare a avut dreptate Bob Lazar?

Bob Lazar, angajat in Zona 51, cel care a descoperit elementul 115

Aşa cum şi noi căutam de mii de ani CEVA, probabil că şi El caută de mii de ani acelaşi CEVA, sau ALTCEVA! După cum ştim (şi nu vreau să fiu contrazis) cel puţin curiozitatea este ceva înnăscut. O.K. Dacă ar fi vorba numai de curiozitate şi tot ar fi deajuns pentru că în spatele curiozităţii se ascund o serie de alte “trăsături şi instincte” care “colorează” spectrul fiinţelor inteligente de orice fel.

Inteligenţa şi curiozitatea sînt mijloace de adaptare şi supravieţuire, nu sînt simple trăsături accidentale. Nu le ai, nu exişti. Sau exişti ca un vierme. Ei caută ELEMENTUL 115-116 şi, dacă l-au găsit “fără să-l caute”, înseamnă că tot căutau altceva şi au dat peste el.

“Eu nu caut, eu găsesc!” spunea Picasso. Adică el nici nu-şi mai punea problema căutatului, asta era de la sine înţeles., El găsea! Problema este că de abia după ce găseşti ceea ce cauţi, vezi dacă poţi folosi sau îţi e suficientă doar descoperirea.

Cînd Edison a descoperit becul electric (căuta de multă vreme “o formă” de utilizare a electricităţii ca să obţină lumina!) descoperirea l-a bucurat enorm şi l-a întristat nespus; becurile se ardeau în cîteva minute! Descoperise ceva care funcţiona efemer.

A trebuit să experimenteze sute, mii de ore, ca să-şi perfecţioneze invenţia. Pe scurt, a trebuit să găsească metalele care să suporte incandescenţa şi apoi să-i vină ideea să scoată aerul din balonul de sticlă. N-a fost uşor! Aceste două “amănunte” înseamnă altă căutare, ele sînt la rîndul lor “descoperiri”, invenţii, cum vreţi să le spuneţi.

Stimaţi cititori! Puterea Soarelui nostru este de 1025 waţi. Puterea emisă de Galaxia noastră este de 1035 waţi. Puterea produsă la această oră pe întregul pămînt este de aprox. 1016 waţi. Atît producem noi într-un an cu toate mijloacele noastre convenţionale şi neconven­ ţionale. Să nu uităm că în viaţa de toate zilele 40-45% din energia consumată în industrie şi servicii este energie umană pur şi simplu. Restul pînă la 1016 waţi: energie atomică, eoliană, hidroenergie calorică, solară, termală, mecanică. Dar numai energia luminoasă a unui OZN este estimată la 500-900 MW. Adică MegaWaţi! (Estimare făcută chiar de Dr. Condon în celebrul “Raport Condon”).

Am mai putea face şi alte tipuri de estimări după întîmplările cu OZN- uri cum ar fi: cîtă forţă trebuie să aibă un “vehicul” ca să remorcheze un trauler împotriva elicelor sale, sau ca să disloce malul unui lac pe o porţiune de 10-12 m, sau ca să se menţină în zbor şi să dispară, după ce a “înghiţit” două avioane modeme de vînătoare cu reacţie care au cam 100 tone. Şi cam ce cantitate de energie pot consuma de aici pînă la Alpha – Centauri şi înapoi? Pentru o asemenea călătorie, (4,27 ani lumină) savantul R. Forward estimează o energie minimă de 65 GW adică Gigawaţi. 65 Gigawaţi pentru o singură navă, cînd o mare hidrocentrală poate produce doar 2,5 Gigawaţi.

Secretul stă în ELEMENTUL115! Numai 223 grame din acest element sînt suficiente pentru dezvoltarea unei asemenea energii. Şi pentru destul de mult timp. Cu un randament de 100%. Acest element se găseşte (presupune Bob Lazar) ne planetele ce gravitează în jurul unor aştri mai mari decît soarele, sau în vecinătatea unei supernove. Nu avem nici astru mai mare, nu avem nici supernove! Elementul 115 are o culoare portocalie şi este foarte stabil. Dacă am avea un sfert de kil!

Ei bine! ce-am face dacă am avea sfertul de kilogram de “X 115”? Dar dacă am avea mai mult? Mai mult ce? Un popor foarte simpatic are un proverb: “Degeaba ai cal dacă n-ai căruţă!” în cazul nostru nici măcar cal nu putem spune că avem, ci doar potcoavele! Şi aceasta nu este o glumă.

AVFM ELEMENTUL 115

Aceasta este o afacere care mă face să am migrene. O.K.! Am migrene, iau aspirine, îmi trece şi iar mă gîndesc. Şi iar mă gîndesc. Şi iar am migrene; pentru că este o afacere dubioasă, o afacere de spionaj; o afacere “murdară” într-un cuvînt.

Să lăsăm cerneala să curgă, pentru că dacă aşa stau lucrurile, mai bine să greşim şi să ne pară rău decît să nu facem nimic şi să ne pară şi mai rău. Martorii îi vom aduce mai tîrziu în scenă. De ce credeţi dvs. că, sînt atît de “neinteresante” accidentele OZN? De ce am crezut chiar eu că Oficia­ lităţile nu fac zarvă din motive “creştineşti” să nu fie , acuzate de impietate la adresa morţilor, chiar dacă ei sînt extratereştri?

De ce s-a tras de timp atîţia ani?

Să facem o socoteală: 1. Roswell (1947); 2. Corona (1947); 3. Paradise Valley (1947); 4. Azteco (1948); S. Laredo (1949); 6. Mexico City (1949); 7. Kingman,

Arizona (1953); 8. New Mexico (1962); 9. Puerto Rico (1964); 10. Spitsbergen (1965); 11. Kacksburg (Pensylvania, 1965). Mai există trei mărturii pe care o să le citez ceva mai încolo. De altfel, într -o emisiune de televiziune din Las Vegas, un fizician prezentat sub numele (fals) de Mr. Dennis a afirmat că în Area 51-54 există nici mai mult, nici mai puţin de 9 (nouă) OZN-uri. Altă dată afirmase că sînt trei. Altă dată că a văzut numai unul care avea sistemul de propulsie distrus (aici cred eu că fac o confuzie de nume, datorită timpului scurs de la incident). în sfîrşit unul, doi, trei martori oculari au văzut OZN-uri în hangare.

223 (115) x 14 (OZN) = 3,122 kg (115 X)

Cam asta ar fi cantitatea de “X 115” adunată de prin sfărîmăturile recuperate de la OZN-urile capturate sau “făcute cadou”.

Mărturiile, ca orice mărturie care se respectă, se contrazic, bineîneţeies. Adică: unele OZN uri, este clar că au fost recuperate întregi (Roswell, Laredo, Kacksburg, Spitsbergen), altele mai mult sau mai puţin sfărîmate, altele sînt “cadouri” ale extratereştrilor după celebra întîlnire oficială de la Holloman, din 1964.

Dar pînă atunci? Cum mai zboară timpul, şi cum mai zboară OZN-urile în spaţiul aerian periclitînd siguranţa naţională! Dar dacă sînt ruşii, dacă sînt germanii, dacă sînt chinezii, iranienii, iraqienii? Dar dacă sînt EXTRATEREŞTRII? Cel puţin pe “ai noştri” îi cunoaştem bine! Şi mai ştim că “ai noştri” nu au ELEMENTUL 115! Elementul 115 îl au numai El.

Accidentul din 1947 este important pentru că din acel moment s-a putut ŞTI PRECIS, SIGUR, INDUBITABIL – cu cine avem de-a face! Tot ce a urmat este “perdea de fum, praf în ochi, dezinformare, scenarii tip SF, secretomanie.” Trebuia organizat foarte repede un fel de “circ” al dezinformării care a început cu “raportul Condon” şi urma să se termine cu un circ adevărat, ambulant, itinerant care s-a şi realizat. De la “Raportul Condon” (1967) la “Circul OZN” numit “Cosmic Journey”.

Deci, din 1967 pînă în 1991 – mai bine de 24 de ani tereştri – s-a încercat şi s-a reuşit în bună măsură să se ascundă faptul (concluzia îmi aparţine) că în zadar avem modele reale, adevărate, autentice de “farfurii zbură­ toare”, că degeaba avem elementul 115 în cantitate suficientă (3,122 kg). Rezultatele “cercetării ultrasecrete” pe această temă au fost nule! Ne vom ocupa în capitolul următor de aspectul dramatic (aşa îl consider eu) al acestui episod din istoria ştiinţei şi cunoaşterii umane.

Acum voi mai adăuga la cei 24 de ani de cercetări încă 20 de ani de experientă “stupefiantă”, adică acei 20 de ani (1947-1967) în care am avut “obiectele” în mînă, le-am desfăcut bucăţele, le-am studiat, măsurat, proiectat, reproiectat, le-am montat la loc, le-am pornit, am decolat, am zburat cu ele, cîteva minute, ore în total, ne-am putut juca cu jucăriile autentice ale VISULUI NOSTRU.

Îngrozitoare experienţă! Dacă nu ne lipseşte vehiculul pentru cucerirea Cosmosului, dacă nu ne lipseşte com­bustibilul ideal, dacă nu ne lipseşte voinţa de a “cuceri” acest Cosmos ATUNCI CE NE LIPSEŞTE?

Elementul 115 in Tabelul lui Mendeleev

În curând, tabelul periodic va suferi o schimbare. Oamenii de ştiinţă oferă noi dovezi prin care atestă existenţa unui noi element, încă neconfirmat.

Elementul super greu nu a primit un nume oficial, dar specialiştii îi spun „ununpentium”, nume care semnifică numărul său atomic 115.

Elementul este foarte radioactiv şi el poate fi observat pentru mai puţin de o secundă înainte de a se descompune în atomi mai uşori.

Oamenii de ştiinţă de la Universitatea Lund, din Suedia susţin că descoperirile lor legate de ununpentium susţin afirmaţiile pe care le-au făcut acum un deceniu oamenii de ştiinţă din SUA şi Rusia.

„Experimentul a fost unul reuşit şi fiind una dintre cele mai importante cercetări realizate in acest domeniu în ultimii ani”, a declarat coordonatorul studiului, Dirk Rudolph profesor de fizică atomică de la Universitatea Lund.

Oamenii de ştiinţă cred că prin crearea elementelor din ce în ce mai grele ei vor putea să descopere o „insulă de stabilitate” teoretică, o regiune nedescoperită din tabelul periodic unde ar putea exista elemente super grele stabile, a căror utilizare practică nu a fost încă descoperită.

În urma experimentelor de acum 10 ani din Dubna, Rusia, oamenii de ştiinţă au declarat că au creat atomi cu 115 protoni. Măsurătorile lor nu au fost confirmate în experimente la GSI Helmholtz Center for Heavy Ion Research in Germany.

„În timpul experimentului nostru ce a durat 3 săptămâni am observat 30 de [astfel de atomi]”, a declarat cercetătorul Dirk Rudolph, profesor de fizică atomică de la Universitatea Lund, adăugând că în experimentele anterioare, ruşii au detectat 37 de atomi cu 115 protoni.

Bob Lazar, omul care a avut curajul sa deconspire toate secretele din Area 51

În ai 1989, reporterul de investigatie din Las Vegas George Knapp ia un interviu care va fi transmis apoi in toata lumea. Intervievatul, filmat doar in silueta, va fi numit „Denis” , el afirmand ca a lucrat intr-un program ultrasecret al guvernului american,ce avea ca scop reproducerea tehnologiei din farfuriile zburatoare pe care armata americana le tinea intr-o locatie denumita “S4″ adiacenta “Area 51″.

Probabil ca prima reactie a multor oameni fost ca a aparut inca un nebun care povesteste cum a zburat pe Marte cu un omulet verde, insa deja de laal doilea interviu lucrurile incep sa se schimbe.Personajul nu mai este ascuns ci este prezentat la el acasa si se prezinta pe numele real Robert “Bob” Lazar.

Interviul contine numeroase detalii foarte tehnice al sistemului de functionare al unei navei pe care Bob o studiase.Principiul de functionare era urmatorul: Nava functiona cu un „combustibil” denumit generic „Elementul 115″(corespunzator elementului 115 dintabelul periodic al elementelor chimice, desi in anul 1989 oamenii de stiinta avansasera doar pana la elementul cu numarul 100) care va fi bombardat cu particule devenind 116, care apoi se va degrada instantaneu eliberand astfel energia ce va fi folosita de reactor intr-o conversie de cu eficienta 100% (da, stiu ca teoretic e imposibila eficienta de 100%, dar si depsirea barierei sunetului era considerata ca fiind imposibila din punct de vedere fizic intr-o anumita perioada iar acum viteza luminii a fost depasita) care va fi folosita de 3 amplificatoare de gravitatie care propulseaza nava.

Bob a povestit ca iniţial a lucrat in Laboratoarele de la Los Alamos si intr-o intalnire intamplatoare cu Edward Teller (unul din savantii principali in crearea bombei nucleare si a celei cu hidrogen) el ia spus direct ca vrea sa lucreze la Area 51. Bob a fost trimis la un interviu cu o companie contractanta a guvernului – EG&G – care aparent la promovat si intr-o zi a fost chemat la Aeroportul McCarran din Las Vegas de unde a fost apoi transportat la Area 51 cu un avion Boeing 727 denumit „Janet” folosit sa transporte personalul mai important, restul fiind dusi cu autobuze care chiar parca a intarata privitorii sunt incriptionate “Area 51″.

Ajuns acolo a fost intampinat de viitorul sau sef Denis Marianii (de unde si numele de Denis in primul interviu) care ii va face prezentarea in ce va lucra.La aterizare printre primele lucruri pe care le-a vazut a fost succesorul celebrului avion SR-71 denumit generic„Aurora”, care scotea un sunet incredibil de puternic. Cand l-a intrebatpe Denis despre el raspunsul a fost evaziv: „Nu te agita prea mult cu vechitura asta, o sa vezi ceva mai interesant…” , moment probabil care la socat pe Bob gandindu-se probabil ce urma sa vada daca Aurora nu prezenta motive de interes in ochii lui Marianii . Trebuie precizat ca Lazar nu credea in existenta farfuriilor zburatoare, spunand de multe ori ca daca acestea exista probabil sunt aeronave militare ultrasecrete.

Dupa coborarea din avion, Bob a fost dus la o verificare unde a fost pus sa semneze un contract de securitate denumit 10/10 datorita penalitatior de 10.000$, respectiv 10 ani de inchisoare si renuntarea dreptului la un judecator in caz ca dezvaluie secrete din locatie.Dupa un scurt drum cu un autobuz cu geamuri vopsite ajunge la u amplasament militar construit in peretele muntelui, usile de acces fiind mulate si avand o textura asemenatoare cu nisipul, deci daca usile ar fi inchise si a-i sta la mai mult de 100 de metri nu ti-ai da seama ca este vorba despre o intrare.

Apoi a fost dus intr-o camera unde a fost lasat singur cu un teanc de dosare. Cand a inceput sa le citeasca a inceput sa se gandeasca ca totul ar putea fi posibil, desisuspecta ca ar putea fi vorba si despre un test psihologic la care era supus pentru cercetarea pe care avea sa o faca. Gandul acesta a disparut relativ repede dupa ce a primit acces la un nivel de securitate din ce in ce mai ridicat si din acele dosare se mai desfaceau niste file si vedea ce se intampla. In acele dosare se aflau dovezi importante privind multe prabusiri urmate de recuperari ale bucatilor de farfurii zburatoare, inclusiv cea din cazul Roswell, si o informatie relevanta in viitor , imagini dintr-o autopsie facuta pe un extraterestru etc.

Ajungand intr-un hangar Lazar observa o naveta argintie identica cu descriera clasica a unei farfurii zburatoare, singura diferenta fiind ca aceasta nava avea un semn cu “US Air Force” pe ea, confirmand parerea lui Bob ca este o nava a guvernului, iar cand vrut sa puna mana pe ea a fost atentionat ca nu are voie.

Bob_LazarLazar a incepu sa realizeze ca aceasta nava este de origineextraterestra cand i s-au explicat indatoririle sale in cadrul operatiunii, si anume ca trebuie sa reproduca tehnologia cu materiale de pe aceasta planeta designerii originali “ne mai fiind valabili”. In acel moment Bob si-a dat seama ca tot ce citise si banuielile sale l-au adus catreconcluzia ca este intr-adevar vorba despre o nava extraterestra, altfel nu am fi fost nevoiti sa reproducem materialele extraterestre cu pamantene.

Unul dintre primele lucruri pe care Bob a vrut sa le afle a fost soarta predecesorului sau, initial – raspunzandu-i-se ca “nu mai este valabil”, iar mai apoi aflandca acel savant sfarsise intr-un experiment care de la bun inceput parea sinucigas, si anume sa “desfaca” un reactor dintr-o astfel de nava in timp ce functiona. In timpul acestei actiuni a rezultato mica explozie de tip nuclear. Pentru caexperimentul s-a desfasurat cu multe nivele sub pamant efectele resimtite la suprafata au fostminime. La prima vedere, nava din care reactorul fusese scos parea efectiv canibalizata, iar felul in care fusese taiata era un mister, deoarecelampa cu acetilena sau plasma au fostfara efect.

Dupa o perioada relativ scurta de activitate, Bob ajunge la concluzia ca nu mai poate rezista cu acest secret, dar si cu orele de lucru foarte ciudat puse. El povestesteca de multe ori era chemat sa fie pe aeroport la ora 21:00, chiar o data fiind sunat la ora 23:00 pentru a se prezenta la miezul noptii la aeroport.

Intr-o zi a cedat si avand programul testelor de zbor a hotarat sa isi ia sotia si inca doi prieteni: Gene Huff si John Lear. Incursiunea ii va confirma lui John Lear multe teorii, darii va aduce un pic de consolare pentru toata batjocora la care fusese supus in anii precenti, fiind chiar si dat afara de la mai multe companii aeriene din functia de pilot pentru afirmatiile sale privind existenta farfuriilor zburatoare.

Povestea celor trei era mult mai veche.Cand s-au cunoscutJohn Lear era intr-o situatie financiara proasta ce survenea dupa unlinsaj mediatic si concendierea sa ca urmare a unor afirmatii privind existenta OZN-urilor, dorind sa ia o a doua ipoteca pe casa. iar Gene Huff,pasionat de domeniul OZN,s-a oferitsa-i faca o evaluare a casei contra unor casete video despre subiect. La intalnirea cu Lear, Gene nu a venit singur ci cu Bob Lazar un sceptic convins in acest subiect si care a afirmat ca el a lucrat la Los Alamos, avand un nivel de securitate foarte mare si nu a vazut nimic. Bob a mai povestit ca o sa se angajeze la Area 51 prin cunostinta sa Dr. Edward Teller.Un fapt foarte important legat de Dr.Teller este ca pana la moartea sa in 2003 nu a negat niciodata povestea aceasta, doar refuzand sa discute cand se pomenestele numele lui Lazar.

Intr-o zi dupa ce este adus inapoi in Las Vegas, Lazar s-a dus glont la John Lear ca sa ii spuna: “Astazi am vazut un disc”, Lear raspunzand : “Al nostru sau al lor” , iar dupa ce Lazar a raspuns :”Al lor” , Lear l-a intrebat ce cauta la el pentru ca sigur este urmarit. Bob a raspuns ca simtea nevoia sa ii spuna ca a avut dreptate dupa atatia ani in care a fost ridiculizat.
Intr-o alta vizita Bob i-a spus lui John: “Nu vei sti niciodata cum e sa vezi primul tau extraterestru” , el descriind cum a vazut cu coada ochiului printr-o plasa in usa doi savanti in halate albe vorbind cu un extraterestru.

Toate aceste evenimente au culminat cu actiunea prin care Lazar i-a dus pe cei doi sa observe discuri in timp ce erau testate, zona nefiind asa strict pazita, iar perimetrul inchis publicului fiind mult mai mic. Inevitabil cei trei au fost descoperiti si retinuti la sectia serifului local pentru cateva ore unde au fost amenintati.

A doua zi Lazar a primit un telefon in care i se spunea : “Bob, cand ti-am dat nivelul de securitate nu ne-am asteptat sa spui tuturor prietenilor tai”.Cand s-a dus la serviciu a fost scos cu forta din masina si apoi cu pistolul la cap a fost intrebat daca vrea sa ramana in continuare sa lucreze.

Dupa ce el a acceptat sa ramana sa lucreze, dupa cateva zilea luat totusi hotararea de a va renunta pentru ca el tinea minte doar cum cobora din avion si cum se urca sa plece, munca in sine fiind un mister total. Astfel, John Lear a ajuns la concluzia ca Bobfusese drogat cu un ser de stergere a memoriei.

Bob lazar, chiar si dupa ce a renuntat la serviciu, va fi urmarit de diverse personaje culminand cu tragerea asupra masinii sale. Din acest motiv, Lazar va umbla avand permanent un UZI in masina si va lua decizia sa isi faca publica povestea pentru a-si asigura o anumita siguranta. Dupa primul interviu primeste un telefon de la Marianii care i-a spus ceva de genul:”Stii ce o sa iti facem acum?” si a inchis telefonul.

Din acest moment Lazar devine un personaj cunoscut international, interviurile fiind transmise in toata lumea. Bob in colaborare cu Gene Huff si John Lear vor realiza doua filme de aproximativ o ora, “Excerpts from the government bible” unde explica in detaliu fizica functionarii navelor. De asemenea, ei emitnotiuni stiintifice diferite fata de cele cele acceptate la data respectiva, si anume ca gravitatia este impartita in 2 forte, denumite de Lazar Gravitatia A, respectiv B, una fiind aplicabila celulelor, atomilor, iar a doua fiind responsabila de obiecte la nivel de planete, stele, galaxii etc. O alta afirmatie controversata este ca gravitatia se transmite prin unde care se propaga instantaneu nu prin elemente denumite gravitoni asa cum stiinta moderna le accepta. Aceste teorii odata puse in circulatie devin din ce in ce mai acceptate si dovedite de anumite experimente stiintifice mai ales in domeniul acceleratoarelor de particule.

Alte urmari ale relatarilor lui Bob au fost marirea semnificativa a perimetrului din jurul Area 51, inasprirea masurilor de securitate in baza dupa ce Lazar aparent ar fi plecat cu o mostra din Elementul 115, si nu un urma presiunilor cetatenilor americani asupra guvernului de a recunoaste existenta bazei si declasificarea evenimentelor petrecute acolo. Existenta amplasamentului avea sa fie recunoscuta partial doar dupa ce sateliti rusesti inchiriati de catre cetateni privati au facut poze foarte clare a bazei, iar guvernul a fostpractic obligat sa recunoasca.

In urmatorii ani Lazar a fost hartuit permanent, toate diplomele si angajarile sale permanente vor fi sterse inclusiv cea de la Los Alamos.Bob a fost acuzat si condamnat la inchisoare cu suspendare, a primit diverse amenzi abuzive, iar in jurul anului 2004 silozul pe care il cumparase a fost asaltat de trupe SWAT fara motive clare, cu aceasta ocazie multearhivele sale, calculatoareetc fiind confiscate, poate in speranta de a-l prinde cu ceva. In prezent,spre mirarea multora lucreaza de unde a plecat, si anume la Los Alamos, angajatorii sai spunandui: “Bob, acum ca ti-am dat inapoi nivelul de securitate nu o sa ne mai faci probleme, nu?”.”[2][3][4]

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=7790
  2. http://www.lovendal.ro/wp52/iata-structura-unei-nave-extraterestre-cu-reactor-antimaterie-conform-omului-de-stiinta-bob-lazar-nasa-a-recunoscut-mai-tarziu-ca-lucreaza-la-asa-ceva/
  3. http://www.descopera.ro/dnews/11277048-proaspat-creat-in-laborator-un-nou-element-isi-castiga-locul-in-tabelul-lui-mendeleev
  4. http://www.efemeride.ro/bob-lazar-omul-care-a-avut-curajul-sa-deconspire-toate-secretele-din-area-51
  5. Foto: lovendal.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...