H. G. Wells – Conspirația Deschisă – Guvernul Mondial (1928)

Distribuie!

“1928 – H. G. Wells publică Conspiraţia Deschisă: planuri pentru o revoluţie globală. Wells, un fost socialist fabian, scrie: „Lumea politică a Conspiraţiei Deschise trebuie să slăbească, să şteargă, să încorporeze şi să înlocuiască guvernele existente. Conspiraţia Deschisă este succesoarea naturală a entuziasmului socialist şi comunist; poate să ajungă să controleze Moscova înainte de a controla New Yorkul. Caracterul Conspiraţiei Deschise va fi acum dezvăluit. Va fi o religie mondială”.

1933 – Apare o altă carte a lui H.G. Wells – Forma lucrurilor viitoare. Wells prezice un al doilea război mondial în jurul anului 1940, care va porni de la o dispută între nemți și polonezi. După anul 1945 siguranţa publică va fi din ce în ce mai scăzută în zonele cu o criminalitate accentuată.


Planul pentru un „stat mondial modern” va reuşi după cea de a treia încercare, ca urmare a ceea ce se va petrece în Basra, Irak. În această carte Wells mai spune: „Deşi instalarea guvernului mondial a devenit din ce în ce mai evidentă de câţiva ani, deşi au existat temeri şi s-a vorbit împotrivă, până acum nu a întâmpinat nicio opoziţie nicăieri”.”

Sursa: https://yogaesoteric.net/o-istorie-veridica-a-noii-ordini-mondiale-i/


Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...