Chemtrails-urile şi necesitatea detoxifierii fiinţei

Distribuie!

Forţele satanice care urmăresc să controleze această planetă doresc să ucidă 90% din populaţia globului şi pe restul să o controleze în sfera conştiinţei, dar este esenţial să nu ne lăsăm păcăliţi şi să nu le permitem să-şi pună în practică această tactică.

Chemtrails-urile conţin un amestec nociv de paraziţi, patogeni, metale toxice inclusiv bariu şi aluminiu şi, cel mai grav dintre toate, particule nano-inginerizate hi-tech. Aceste particule sunt proiectate în laborator astfel încât să se grupeze în interiorul organismului uman sub forma unor nanomaşinării cu microcipuri în interiorul lor, care vor funcţiona ca microantene. Dacă nu sunt eliminate şi nu este împiedicată fixarea lor în interiorul organismului, fiinţa umană se expune riscului de a fi controlabilă prin diverse semnale electromagnetice transmise din exterior.


Fiecare fiinţă umană de pe pământ, la ora actuală are nevoie să înceapă un proces de curăţare şi detoxifiere a organismului de astfel de particule. Cine este indiferent faţă de un astfel de proces de detoxifiere probabil că nu îi pasă dacă trăieşte într-o societate „psihocivilizatăˮ, în care este supus controlului conştiinţei, prin control electronic.

Aceste informaţii provin de la o persoană din interior cu numele de cod „dr. Ian Revsonˮ, care lucrează cu un contractor din domeniul militar, ca farmacolog în domeniul bioinformaticii, şi care publică pe curezone.org, sub numele „Sunverˮ.


El scrie o carte în format electronic despre imensa ameninţare reprezentată de chemtrails şi este necesar ca aceste informaţii să se răspândească înainte de a termina de scris cartea, pentru a ajuta la protejarea vieţii sale.

Iată un extras din articolele lui: „Chemtrails sunt o componentă a unui sistem integrat de arme atmosferice, cu diferite obiective, inclusiv modificarea climei, control populaţional, supraveghere avansată, armament biologic şi inteligenţă artificială. În America de Nord şi Europa, programul rulează sub controlul Pentagonului şi al NATO, în mod evident cu ajutorul nostru şi al furnizorilor de servicii militare europene.

1). Chemtrails sunt în prezent operative pentru modificarea climei (Inducerea dezastrelor – Disaster Induction).
2). Chemtrails conţin produse organice de nanoinginerie. Acestea sunt paraziţi armaţi. Saturarea populaţiei este de 99%, aceasta înseamnă că suntem toţi infectaţi. Infecţia include anomalii intracelulare ale macrofagelor umane şi ale hematiilor (celulele roşii sanguine), aparent o infecţie fungică a ţesuturilor moi şi o sinteză «repetată» de noi cristale proteice străine.ˮ

Deoarece el nu este patolog, doreşte ajutor din partea unor patologi şi microbiologi care să îl ajute la asamblarea puzzle-ului. Poate fi contactat la adresa ian.revson@gmail.com.

 

Dr. Ian Revson spune că: „Pe măsură ce sunt adunate dovezi şi detalii concrete, în mod specific asupra produselor organice, ar putea fi posibil să furnizăm informaţii reţelelor de angajaţi din branşă, încurajând non-participarea, deoarece derularea acestor programe depinde foarte mult de cooperarea şi ignoranţa angajaţilor inconştienţi asupra imaginii de ansamblu.ˮ

Sursa: https://yogaesoteric.net/cum-se-microcipeaza-in-secret-populatia-si-modalitati-de-detectare/

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...