Este esențial pentru Oculta Mondială să țină omul ocupat, să-l amăgească și să-l stoarcă de energie

Distribuie!

“Nu am apărut în acest colț de Univers ca să ne îngropăm în hârtii și dosare, în formalități și stereotipii exersate de la tinerețe până la bătrânețe sau într-un exasperant proces de producție, întreținut cu obstinație doar pentru că se dorește ca sistemul să rămână tributar falselor lipsuri și falsei sărăcii puse în schemă de pionii jocului masonic.

De aceea, este esențial pentru Oculta Mondială să țină omul ocupat, să-l amăgească și să-l stoarcă de energie, să-l folosească în cele mai gregare moduri, exact cât să nu-i mai rămână putere și nici chef să mai facă altceva – în afara muncii – decât să mănânce, să doarmă și să se abandoneze din când în când distracțiilor de weekend.


Pentru aceasta se urmărește ca pe această planetă – pe care o mână de persoane vor să o controleze integral – să rămână doar atâția oameni câți pot construi și opera mașinile și regimul de care Oculta are nevoie pentru a lua totul în stăpânire.

Acei oameni înregimentați în sistem pe care așa-zisa elită ar urma să-i folosească pentru a face operațională o piramidă a puterii complet automatizată și foarte strict reglementată, în care fiecare element, fiecare rotiță este un om cu o funcție precisă, răspunzând la comenzi precise, folosit și dorit doar atâta timp cât este productiv și dă randament conform instrucțiunilor, dar suprimat ulterior prin eutanasie și înlocuit cu o altă ființă umană, programată prin metode de laborator încă din faza embrionară pentru rolul pe care ar urma să îl deservească într-o astfel de societate dezumanizată și teleghidată.


Domenico Anghera, marele comandant suveran al Consiliului Suprem al Ritului Scoțian declara în anul 1870: „Este necesar ca primul nostru pas în calitate de constructori ai noului templu al umanității să fie distrugerea. Pentru a distruge statul de drept existent suprimăm educația spirituală și drepturile omului!”

În acest sens, iată ce scria în revista masonică austriacă Der Zirkel, în data de 13 decembrie 1908: „Suntem aliați. Conspirăm în fiecare zi împotriva ordinii firești a societății. Fie să nu așteptăm prea mult până ce vom construi în locul a ceea ce am distrus!”

De asemenea, în revista masonică din Mecklenburg s-a scris în anul 1910: „Gândul care ne conduce este mereu cel al distrugerii și al anihilării, pentru că puterea acestei mari societăți secrete se va ridica doar din ruinele a ceea ce există!”

Procesele de distrugere controlată sunt prezente peste tot, în toate domeniile considerate „strategice“, fiind minuțios întreținute de marionetele guvernamentale ale complotului masonic mondial.”

Sursa: http://www.fortasigratie.ro/realitati-contemporane/masoneria/uneltirile-masonice-ale-prezentului-spiritul-societatii-ce-avem-de-facut.htm#partea-12

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...