SUA au cheltuit sume uriașe urmărind să-și dezvolte propriile arme cu energie direcționată, atât cu laser, cât și cu microunde

Distribuie!

“SUA a cheltuit sume uriașe urmărind să-și dezvolte propriile arme cu energie direcționată, atât cu laser, cât și cu microunde. Mark Zaid, un avocat care reprezintă unele dintre victimele sindromului Havana, are un diapozitiv cu o prezentare a CIA care datează din anii 1960 sau 1970, care arată o clădire lovită de microunde dintr-o structură de lângă. Zaid a spus că diapozitivul se numără printre obiectele personale lăsate de un ofițer al agenției decedat.

„Militarii adoră razele morții. Toată lumea iubește razele morții – iar laserele aveau unele dintre caracteristicile razelor morții, astfel încât oamenii s-au cam entuziasmat de asta”, și-a amintit Cheryl Rofer, care a lucrat la cercetarea cu laser și arme auditive în anii 1970 la Laboratorul Național Los Alamos din New Mexico.


Acea cercetare auditivă a dus în cele din urmă la dispozitivul acustic cu rază lungă de acțiune, sau „tunul sonor”, folosit de unele forțe de poliție împotriva demonstranților vara trecută. Dar nu a dus la „razele morții”.

„Să gândești ceva și să construiești acel ceva sunt două aspecte diferite”, a spus Rofer. Și experiența de a vedea miliarde cheltuite de-a lungul deceniilor, cu realizări slabe pentru ea, a făcut-o sceptică cu privire la noile revendicări ale dezvoltării armelor cu microunde.


„Militarii au o mulțime de bani pe care-i învârt și vor încerca o mulțime de dispozitive diferite, iar unele dintre ele sunt bune, iar altele nu sunt chiar atât de bune.”

Atacurile sonore de la Havana au fost doar un test de teren

Giordano a spus totuși că, deși dezvoltarea s-a oprit în SUA, aceasta a fost continuată de adversarii Americii. Primele două duzini de cazuri din Havana, a spus el, au reprezentat un test de teren al echipamentului.

El a spus că, în timp ce SUA se concentrează pe arme scumpe pentru războiul tradițional, Rusia, China și alții sunt „foarte interesați și dedicați dezvoltării de instrumente non-cinetice care pot fi încadrate la limita pragului a ceea ce ar putea fi considerate formal acte de război, astfel încât să se angajeze în procese de distrugere în masă”.

Arme pe care nu le putem vedea și care ne pot ucide încet…”

Sursa: https://yogaesoteric.net/arme-pe-care-nu-le-putem-vedea-si-care-ne-pot-ucide-incet-perfecte-pentru-extinctie

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...