Războiul din Golf (1990-1991): sindromul Golfului și armele biologice

Distribuie!

“1990 – Peste 1500 de bebelusi in varsta de 6 luni negri sau de origine hispanica din Los Angeles sunt inoculati cu un vaccin experimental, fara ca parintii lor sa fi fost avertizati sau sa li se ceara consimtamantul. Vaccinul experimental administrat bebelusilor nu capatase licenta de a fi utilizat in Statele Unite.

1994 – Sindromul Golfului debuteaza. Dr. Garth Nicolson, de la “MD Anderon Cancer Center” din Houston (Texas), decopera la mai multi dintre militarii americani care luptasera in razboiul din Golf (1991) ca se infectasera cu Mycoplasma incognitus, un microb utilizat in mod obisnuit la fabricarea armelor biologice. Incorporat in structura moleculara a mycoplasmei, dr. Garth Nicolson descopera 40% din invelisul proteinei HIV, ceea ce indica limpede ca mycoplasma fusese fabricata artificial.


1994 – Senatorul John D. Rockeffeler arata intr-un raport ca timp de 50 de ani Departamentul Apararii Statelor Unite a utilizat sute de mii de militari, supunandu-i la experimente fara stirea sau consimtamantul lor. Militarii americani – arata raportul sentorului John D. Rockefeller – au fost transformati in cobai umani de Departamentul Apararii, care a testat pe ei gaz nervos si mustar, i-a expus radiatiilor ionizante, actiunii psiho-chimicalelor, halucinogenelor ca si drogurilor utilizate de “US Army” in razboiul din Golf.

1995 – Guvernul Statelor Unite admite ca a oferit celor declarati criminali de razboi japonezi, precum si savantilor militari japonezi (Unitatea 731) – care fusesera implicati in experiente pe fiinte vii – salarii si imunitate in schimbul datelor stiintifice.


1995 – Dr. Garth Nicolson dezvaluie opiniei publice din Statele Unite ca agentii biologici utilizati de “US Army” in razboiul din Golf au fost produsi la Houston (Texas) si Boca Raton (Florida) si testati pe detinutii din inchisorile Texasului controlate de “Texas Department of Corrections”.

1996 – Departamentul Apararii admite ca militarii angajati in razboiul din Golf (“Furtuna in desert”) au fost expusi actiunii agentilor chimici si biologici.

1997 – 88 de membri ai Congresului SUA semneaza o scrisoare deschisa prin care solicita investigarea oficiala a armamentului biologic utilizat de “US Army” in Golf in 1991, in cadrul operatiunii “Furtuna in Desert”.”[1]

SURSE

  1. Vladimir Alexe – http://www.ziua.ro/display.php?data=2003-08-02&id=124087&kword=mk+ultra
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...