Războaiele climatice

Distribuie!

“Îl cităm iarăși pe curajosul Dane Wigington, din articolul său Rothschilds and the Geoengineering Empire (Familia Rothschild şi imperiul geo-ingineriei), din 13 noiembrie 2012: „De ce ar fi familia Rothschild atât de interesată de deţinerea celei mai mari şi mai recunoscute organizaţii de modelare a vremii? De ce ar dori E.L. Rothschild LLC să aibă pachetul majoritar de acțiuni la cel mai mare furnizor din lume de grafică şi servicii de date despre vreme pentru televiziune, web şi telefoane mobile? Deoarece când eşti implicat în programe de geo-inginerie pentru modificarea vremii trebuie, de asemenea, să controlezi «buletinul meteo» pentru a-ţi acoperi urmele.”

„Gradul şi amplitudinea pulverizării globale de substanțe în aer pot fi cu greu înţelese. Rețeaua masivă de structuri care susțin SAG (stratospheric aerosol geoengineering – geo-ingineria stratosferei cu aerosoli) şi SRM (managementul radiației solare) este năucitoare. Și mai dificil de înţeles este cum de toate acestea se petrec la vedere şi aproape nimeni nu pare să realizeze conexiunile necesare.”


„Compania Raytheon, care are contracte în domeniul apărării SUA, face toate modelările buletinelor meteo pentru Serviciul Naţional de Meteorologie şi Asociaţia Naţională pentru Atmosferă şi Oceane. Lockheed Martin face toate modelările pentru Administraţia Federală a Aviaţiei. De când aceşti contractori particulari ai apărării sunt cei care deţin patentele şi programele de modificări climatice, buletinele meteo sunt mai mult sau mai puţin «timpul probabil scris în agenda de lucru». Acum, de când Rothschild a achiziţionat cea mai importantă organizaţie privată care se ocupă de modelarea pe computer, «modelarea» controlului vremii pare completă. Acest control al buletinelor meteo şi al «graficii» generează o condiţionare vizuală constantă pentru populaţie, care va accepta mai uşor pulverizarea constantă în aerul atmosferic şi manipularea vremii ca fiind normale… Se pare că elitele globale au «acoperit toate punctele»”.

Lockheed Martin, cu trecutul său colorat legat de propulsia navelor, vine ca un colaborator la geo-inginerie prin contractul cu compania Atmospheric and Environmental Research (AER).”


Sursa: https://yogaesoteric.net/chemtrails-extraterestri-si-tehnologie-e-t-cucerirea-voalata-a-planetei-pamant-i/

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...