Tehnologiile de control mental au condus la o gamă tehnologică de modulare genetică umană de la distanță

Distribuie!

“Arsenalul de unelte pentru controlarea minții umane

Trebuie să înțelegem foarte bine faptul că, în prezent, reflectarea, raționalitatea, deducția, gândirea, logica, orice adevăr, liberul arbitru, toate se află în pericol. De cealaltă parte, emoția, simțirea interioară, sfera noastră mentală, percepțiile noastre, capacitatea noastră de acțiune, dorințele noastre și chiar instinctul nostru de supraviețuire, toate pot fi modulate de la distanță prin intermediul unor tehnologii care dispun de anumite chei în ceea ce privește funcționarea electrochimiei noastre cerebrale.


Un comis-voiajor performant

Ne confruntăm deja cu anumiți comis-voiajori care folosesc diferite tehnici corelate cu științele cognitive. Comis-voiajorul modern știe să folosească programarea neuro-lingvistică (NLP) pentru a vă influența alegerea în mod inconștient.


Tehnicile de NLP pot fi asociate cu diferite noțiuni de neuro-marketing pe care el le va obține formulând anumite întrebări-țintă despre plăcerea pe care ați experimentat-o cumpărând cutare sau cutare lucru. Prin aceasta, el resuscitează stimulii neuronali ai plăcerii din voi pentru a vă vinde ceva de care nu aveți deloc nevoie.

Dacă acesta împinge lucrurile puțin mai departe, în timp ce vă vorbește vă poate oferi anumite hârtii sau obiecte impregnate cu oxitocină, hormonul încrederii care vă va induce o stare de fericire. În plus, poate avea la dispoziție o antenă psihotronică de mărimea unui stilou prin care să vă moduleze creierul pe o frecvență herțiană de mare fericire beatifică, asociind-o cu un fond audio imperceptibil sugerându-i inconștientului vostru: „Cumpărând acest lucru voi fi mai fericit, mai împlinit și mai ales mai în pas cu moda față de prietenii mei care mă vor invidia pentru faptul că am făcut o asemenea achiziție. De altfel, sunt deja superfericit pentru că am posibilitatea de a cumpăra acest lucru.”

Cu ajutorul acestor tehnici de bază, 95% din populație cade în plasă, însă tehnologia stimulilor neuro-incitativi nu se oprește aici, ea poate să ajungă la folosirea magneto-neuro-programării pentru a-i convinge și pe restul de 5% care încă se mai opun…

Un comis-voiajor foarte performant

Comis-voiajorii transnaționali își împărtășesc fișiere despre clienți pe diferite categorii și se specializează pentru fiecare în parte. Să spunem că pentru cei 5% din populație care se opun, este necesar să formați specialiști, comis-voiajori high tech, a căror sarcină va fi să determine această parte reticentă a populației să se conformeze. Tehnicienii angajați vor fi mai agresivi dată fiind populația-țintă.

Comis-voiajorul foarte performant începe, fără îndoială, să își identifice și observe de la distanță viitorul cumpărător. O primă abordare fără a fi văzut va consta într-o „stimulare magnetică transcraniană”.

Aceasta din urmă stimulează lobul temporal al creierului cu câmpuri electromagnetice și deschide poarta către anumite posibilități de sugestie la distanță. Pentru a putea urmări evoluția clientului-țintă din interior, se va asigura că acesta va ingera Neural Dust (praf neuronal emițător), care constă în niște nano-neuro-detectoare sau cipuri telepatice sintetice psiho-electrice.

Conectat la monitorul său, super comis-voiajorul va putea cartografia creierul reticentului și să îi supravegheze activitatea cerebrală. Atunci, va putea să lucreze și să își pregătească clientul pentru vânzarea sa.

Printr-un dispozitiv Remote Neural Monitoring (RNM: Supraveghere Neuronală la Distanță) el va putea trimite direct anumite imagini către cortexul clientului său scurtcircuitându-i simțul vederii. În paralel, supraveghindu-i activitatea electrică conexă cu vorbirea și conceptualizarea, el va trimite impulsuri care vor urmări să îi modifice clientului vorbirea și, progresiv, convingerile și părerile sale.

Super comis-voiajorul nostru a pregătit foarte bine terenul, dar nu vrea să lase nimic la voia întâmplării, nu vrea să își rateze vânzarea, cu atât mai mult cu cât se adresează celor 5% care sunt reticenți. Prin urmare, își va ajusta sistemul RNM bidirecțional sau omni-direcțional pentru a identifica în egală măsură orice informație audiovizuală a creierului-țintă.

Această tehnologie electromagnetică este non-invazivă și se realizează de la distanță fără nicio dificultate. Este praticată deoarece este și emițătoare. Ceea ce înseamnă că va putea să lucreze în profunzime asupra cortextului din punct de vedere auditiv, vizual și asupra limbajului clientului în timpul fazelor de somn paradoxal. În plus, mai poate să impacteze în profunzime cortexul-țintă printr-un verb anume ales, prin imagini 3D selecționate, secvențe audio subliminale publicitare etc…

Decodând numeric emisiile electromagnetice herțiene ale creierului, acesta va putea să îi cloneze, să îi duplice activitatea neuronală și să o înregistreze pentru a efectua simulări pe calculator.

Un client pregătit

Toată munca de abordare și evoluția electro-neuronală a clientului este vizibilă pe monitor, căci activitatea cerebrală îi este cartografiată în imagini 3D. Când individul respectiv și-a schimbat părerea, limbajul, el acceptă orice fel de publicitate, se așează apatic în fața televizorului în loc să caute informații subversive pe internet, ceea ce înseamnă că este pregătit și deschis față de orice sugestie.

Activitatea sa cerebrală se încadrează atunci în norme. Super comis-voiajorul poate să se folosească atunci de o antenă psihotronică veche rusească din anii ’50 și să îi sugereze pur și simplu: „Mergeți la întâlnire la Neant la ora 18 pentru semnarea contractului.” Atunci afacerea este ca și asigurată!

Scenarii foarte posibile

Toate tehnologiile de care am vorbit aici sunt cât se poate de reale și există de cel puțin 25 de ani. Ele sunt aplicate pe scară largă de către cei de la NSA în Statele Unite ale Americii și, progresiv, le vor implementa și în Europa în cadrul programului de „normalizare” a activității cortexo-neuronale a cetățenilor.

Aceste tehnologii reprezintă o parte importantă a ingineriei sociale care constă în a orienta ansamblul unei societăți într-o direcție sau alta după placul celor care dețin puterea. Dacă se vrea o populație cu tendințe puternice homosexuale, sunt găsiți neuro-transmițătorii adecvați, care sunt apoi modulați, și se inversează anumite fluxuri energetice. Dacă se vrea ca bazele familiale să fie distruse, sunt introduși hormoni „de distanță” în produsele cosmetice feminine și bărbații sunt făcuți să ingereze într-un mod sau altul ocitocină și hormoni feminini.

Dacă se vrea modificarea genetică a populației, se pun nanoroboți modelatori în vaccinuri și acestea se fac atrăgătoare prin intermediul magneto-neuro-programării mentale. Un procedeu mai puțin invaziv ar consta în a folosi în mod specific un bio-transmițător UHF conectat prin satelit la scară mondială. Se obține astfel o modificare genetică a umanității prin armonice cuantice.

Tehnologiile de control mental au condus la o gamă tehnologică de modulare genetică umană de la distanță. Unora dintre noi ni se poate părea că sună științifico-fantastic, dar suntem deja sub influență electro-magneto-radio-hormono-chimică!”

Sursa: https://yogaesoteric.net/tehnologii-sinistre-ale-controlului-mental-ce-sunt-aplicate-umanitatii/

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...