Armele psihotronice – a câștiga un război fără a-l purta

Distribuie!

“A câștiga un război fără a-l purta

În 1990 au fost folosite pentru prima dată pe scară largă armele psihotronice, odată cu războiul contra Irakului. Avioanele SUA echipate cu emițătoare psihotronice au survolat trupele lui Saddam Hussein emițând următorul mesaj: „Eu, Mohamed, în numele lui Allah, vă ordon să depuneți armele și să rămâneți acolo unde sunteți!”. Trupelor de invazie ale SUA nu le-a mai rămas decât să adune trupele prostrate ale lui Saddam Hussein și să le închidă fără să tragă nici măcar un foc.


Arsenalul de unelte pentru controlarea minții umane

Trebuie să înțelegem foarte bine faptul că, în prezent, reflectarea, raționalitatea, deducția, gândirea, logica, orice adevăr, liberul arbitru, toate se află în pericol. De cealaltă parte, emoția, simțirea interioară, sfera noastră mentală, percepțiile noastre, capacitatea noastră de acțiune, dorințele noastre și chiar instinctul nostru de supraviețuire, toate pot fi modulate de la distanță prin intermediul unor tehnologii care dispun de anumite chei în ceea ce privește funcționarea electrochimiei noastre cerebrale.


Scenarii foarte posibile

Toate tehnologiile de care am vorbit aici sunt cât se poate de reale și există de cel puțin 25 de ani. Ele sunt aplicate pe scară largă de către cei de la NSA în Statele Unite ale Americii și, progresiv, le vor implementa și în Europa în cadrul programului de „normalizare” a activității cortexo-neuronale a cetățenilor. Aceste tehnologii reprezintă o parte importantă a ingineriei sociale care constă în a orienta ansamblul unei societăți într-o direcție sau alta după placul celor care dețin puterea.

Dacă se vrea o populație cu tendințe puternice homosexuale, sunt găsiți neuro-transmițătorii adecvați, care sunt apoi modulați, și se inversează anumite fluxuri energetice. Dacă se vrea ca bazele familiale să fie distruse, sunt introduși hormoni „de distanță” în produsele cosmetice feminine și bărbații sunt făcuți să ingereze într-un mod sau altul ocitocină și hormoni feminini.

Dacă se vrea modificarea genetică a populației, se pun nanoroboți modelatori în vaccinuri și acestea se fac atrăgătoare prin intermediul magneto-neuro-programării mentale. Un procedeu mai puțin invaziv ar consta în a folosi în mod specific un bio-transmițător UHF conectat prin satelit la scară mondială. Se obține astfel o modificare genetică a umanității prin armonice cuantice.

Tehnologiile de control mental au condus la o gamă tehnologică de modulare genetică umană de la distanță. Unora dintre noi ni se poate părea că sună științifico-fantastic, dar suntem deja sub influență electro-magneto-radio-hormono-chimică!”

Sursa: https://yogaesoteric.net/tehnologii-sinistre-ale-controlului-mental-ce-sunt-aplicate-umanitatii

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Microcipurile, semiconductorii, fibrele optice, laserul, multe aliaje noi de metale sunt, de fapt, toate, tehnologii refăcute prin inginerie inversă şi care au aparţinut OZN-urilor doborâte de către guvernul american. Conform declaraţiilor coroborate a zeci de martori, în perioada ianuarie 1947 – decembrie 1952, autorităţile SUA au reuşit să recupereze 16 nave extraterestre, dintre care unele s-au prăbuşit tocmai datorită armelor pământene
Fostul Președinte al Egiptului, Hosni Mubarak, a fost achitat, după ce a fost dat jos de către SUA printr-o lovitură de stat militară în timpul "Primăverii Arabe" din 2011
Documente secrete declasificate arată cum a devenit Israelul putere nucleară cu acordul SUA
NATO și controlul minții
HAARP şi GWEN - două modalităţi de manipulare a climei
Klaus Schwab, „părintele” Forumului Economic Mondial, vorbește de cipuri implantabile în creier: "Marea Resetare va duce la contopirea identității noastre fizice, digitale și biologice". Tehnologia va permite autorităților să „pătrundă în spațiul minții"
Este esențial pentru Oculta Mondială să țină omul ocupat, să-l amăgească și să-l stoarcă de energie
Aristocrația Neagră: cele 13 familii regale controlează planeta
Marile servicii de informaţii ale lumii pun stăpânire pe creierul uman. Cu tehnici sofisticate, ei creează indivizi comandaţi: roboţii vii
Informaţia: Jocuri şi manevre ale Iluminaților
Tehnologia Wi-Fi și cancerul
Familia Rothschild a finanţat ambele tabere ale războiului de secesiune

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...