Chemtrails se numește acum geoinginerie și este folosită pentru blocarea luminii solare

Distribuie!

Dar principalul mijloc prin care oamenii obțin vitala vitamină D este tocmai soarele. Adică astfel ne vor omorî pe toți …

Vă mai amintiți că în urmă cu puțin timp simpla menționare în public a cuvântului „chemtrails” era imediat atacată de toți oamenii de știință „atotștiutori” ca fiind o nebunească „teorie a conspirației”, fără niciun argument valid? Ei bine, între timp chemtrails a primit un nume oficial – geoinginerie – și acum chiar mass-media oficială recunoaște în mod deschis că acestea sunt reale și că sunt folosite pentru a combate „schimbările climatice”.


Oameni de știință inclusiv din țările în curs de dezvoltare, cum ar fi Bangladesh, China, India și Thailanda, studiază în mod activ modul în care chemtrails-urile ar putea fi folosite pentru a „atenua” razele solare, prin pulverizarea în atmosferă a unui strat de chimicale care să le reflecte și să le împiedice să ajungă pe pământ. Ei susțin că blocarea artificială a luminii solare naturale este preferabilă înfruntării unei presupuse creșteri iminente și dezastruoase a temperaturilor globale – ceea ce, în mod ironic, constituie de fapt adevărata teorie a conspirației.

Chiar dacă nu există deloc dovezi credibile care să sugereze că „încălzirea globală” este ceva real, se cheltuiesc imense sume de bani pentru a descoperi cum să fie oprită această presupusă încălzire, prin blocarea luminii solare. Prin experimente de „geoinginerie”, cercetători spălați pe creier din întreaga lume caută să creeze în mod artificial un efect atmosferic similar cu cel provocat de straturile de cenușă care erup dintr-un vulcan.


Cu alte cuvinte, prin bombardarea cerului cu tot felul de substanțe chimice menite să împiedice lumina Soarelui să ajungă pe pământ, acești presupuși „oameni de știință” cred că pot prelua controlul asupra temperaturilor la nivel global și să le împiedice să crească.

Țările în curs de dezvoltare trebuie să preia conducerea în cercetările geoingineriei solare”, se arată într-un comentariu scris de 12 așa-numiți „savanți”, publicat recent în revista Nature.

Ideea în mare (a geoingineriei solare) este destul de nebună, dar ea se înrădăcinează treptat în lumea științifică”, a comentat autorul principal, Atiq Rahman, șeful Centrului pentru Studii Avansate din Bangladesh.

Un proiect de cercetare în valoare de 400.000 de dolari, cunoscut sub numele de Inițiativa de Guvernanță în Managementul Radiației Solare (SRMGI), se află în spatele impulsului pentru acest tip de cercetare. SRMGI la rândul său este susținut de proiectul Open Philanthropy Project (Proiectul Public de Filantropie), o fundație condusă de Dustin Moskovitz, unul dintre cofondatorii Facebook.

Potrivit lui Rahman, proiectul implică cercetarea modului în care avioanele ar putea fi folosite pentru a pulveriza nori artificiali care conțin „sulf de reflexie” în atmosferă – adică exact ceea ce activiștii chemtrails avertizează încă de mulți ani.

Tehnica este controversată, și pe bună dreptate”, arată comentariul publicat în revista Nature. „Este prea devreme pentru a ști care ar fi efectele sale: ar putea fi foarte utilă sau foarte dăunătoare.”

Niciuna dintre aceste tehnici pseudoștiințifice nu ia în considerare modul în care blocarea intenționată a luminii solare naturale va afecta conținutul de vitamina D în rândul populațiilor din întreaga lume. Principalul mijloc prin care oamenii obțin vitamina D este de fapt prin intermediul luminii soarelui, iar razele ultraviolete B (UVB), sub acțiunea cărora se sintetizează această vitamină la nivelul pielii, vor fi ceva de domeniul trecutului, dacă acești oameni nebuni care încearcă sa se joace de-a Dumnezeu sunt eficienți în realizarea viselor lor globale cu chemtrails.

Adevărul este că deja dârele morții, chemtrails, sunt pulverizate zi și noapte în întreaga lume, fără știrea a miliarde de oameni. Dar cei aflați în spatele acestei nebunii ajung în cele din urmă să iasă la lumină, admițând în mod deschis ceea ce pun la cale. Tocmai de aceea este timpul ca cei care sunt conștienți de aceste pericole, oamenii informați de pretutindeni, să ia o poziție îndrăzneață și să participe activ la trezirea conștiințelor cu privire la nebunia încercării de a elimina soarele din ecuația existenței umane.

Sursa: http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=18585

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...