După terminarea Războiului Rece, marile puteri au perfecționat noi și mult mai complexe strategii de control și influențare a adversarului

Distribuie!

“Dupa terminarea razboiului rece, marile puteri au perfectionat noi si mult mai complexe strategii de control si influentare a adversarului. Din aceasta perspectiva, iese din ce in ce mai mult in evidenta un nou camp de manevra: individul. Militarii considera ca ascendentul puterii ii apartine celui care este capabil si are tehnologia pentru transformarea tuturor datelor in informatii.

Astfel, fiecare soldat, echipamentul sau, caldura pe care o degaja trupul sau, memoria, rezistenta la stres, capacitatea de a reactiona la intruziuni psihotronice fac parte din noul concept de razboi mental. Soldatul este perceput ca un ansamblu de date asupra carora se poate actiona distal.


Cineva poate influenta mentalul tintei, viteza de raspandire a emotiilor in organism si zonele lor de propagare, procesele cerebrale de luare a deciziilor, temerile si modul de a rationa.Prin crearea unui tunel electromagnetic, soldatii inamici pot fi perturbati acustic si vizual, determinandu-se modul lor de actiune prin tehnici manipulatorii invizibile.

Deci, in loc sa vada miscarile de trupe ale inamicului, si sa raporteze la raportul de forte intre armate, ca in cazul razboaielor conventionale, puterea care detine asemenea tehnologii va putea penetra infinitul mic al persoanei, partea nevazuta, prin utilizarea campurilor magnetice si vibratorii specifice psihotronicii.”


Sursa: https://psihotronica.blogspot.com/2010/02/campul-de-lupta-mental.html

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...