Controlul minții – crearea de asasini și teroriști

Distribuie!

“Odată ce conștiința este compartimentată, multiplele personalități ce rezultă astfel pot fi programate pentru îndeplinirea unor sarcini criminale sau participarea la tot felul de experimente. Prin folosirea unor cuvinte-cheie, sunete sau semnale vizuale, aceste compartimente ale conștiinței sunt aduse în prim-plan sau sunt împinse în plan secund, precum nişte sertare.

Compartimentul activat devine totodată compartimentul conştient al persoanei în cauză, după care el este „scufundat“ din nou în subconştient prin intermediul unei comenzi ce permite activarea unui alt compartiment. Altfel spus, după ce victima îndeplineşte o anumită sarcină, ea uită complet ce a făcut.


Această stare a devenit cunoscută sub numele de „tulburare de personalitate multiplă“ (din limba engleză MPD – Multiple Personality Disorder) sau „tulburare de identitate disociată“ (din limba engleză DID – de la Dissociative Identity Disorder). Fiinţa respectivă devine ușor de manipulat, căci compartimentele nu devin „personalităţi“ în sine, ci doar fragmente disociate, care s-au detaşat de restul conştiinţei. Analogic vorbind, ele pot fi controlate prin intermediul parolelor ca și cum ar fi rotit butonul unui aparat de radio şi ar fi prins un anume post.

Aceste tehnici sunt primitive în comparaţie cu ultimele metode de manipulare, prin folosirea undelor cerebrale, pe care psihopații din gruparea așa-zișilor „iluminați“ le folosesc în încercarea lor nebunească de a subjuga întreaga omenire.


În anul 1921, Traugott Konstantin Oesterreich, profesor la Universitatea Tübingen din Germania, a scris un studiu clasic despre sindromul personalităţii multiple şi despre posesiunea demoniacă, intitulat Despre posesiunea demoniacă sau de altă natură. Studiul a revelat faptul că metodele de control al minţii pe bază de traume au fost practicate în Franţa, Germania şi Belgia cu mult timp înainte de secolul al XX-lea.

Există martori care au relatat că britanicii au folosit agenţi programaţi prin intermediul acestei metode de scindare a minţii fiinţei umane în personalităţi multiple încă din timpul Primului Război Mondial.

Deşi trauma pare uitată, ea rămâne bine ascunsă în subconştientul victimelor, continuând să le chinuie şi să le afecteze viaţa la nivel fizic, emoţional, mental şi spiritual. Mulţi oameni care au fost abuzaţi sexual şi traumatizaţi în mod sistematic în copilărie sunt instabili din punct de vedere emoţional. Mai mult, dacă programarea a încetat şi blocajele mentale încep să se destrame, fiinţa în cauză începe să fie foarte afectată, dacă nu se face ceva pentru reunificarea conștiinței și depășirea traumelor.

Cunoscutul scriitor David Icke afirma la un moment dat: „Am asistat la mai multe şedinţe ale terapeutului Vera Diamond şi am văzut oameni trecând succesiv de la o personalitate la alta, extrem de diferite între ele, la auzul unui singur cuvânt sau al unei singure fraze. Experienţa este absolut şocantă.

Una dintre pacientele Verei trebuie să poarte în permanenţă la ea o pungă pentru colectarea urinei, căci vezica i-a fost distrusă prin tortură. Fişa ei medicală conţine o listă impresionantă de afecţiuni, iar când a fost consultată de un medic, acesta a rămas şocat. Când am cunoscut-o, această doamnă avea doar 30 de ani.“

Toţi psihologii, lucrătorii sociali şi poliţiştii din Marea Britanie învaţă despre sindromul personalităţii multiple de la specialiştii Grupului Tavistock, care susţin cu un tupeu inimaginabil că reprezintă autoritatea cea mai competentă în tratarea acestei tulburări, deşi în realitate tocmai ei sunt cei care o folosesc în secret pentru programarea mentală a oamenilor.

Dr. William Sargant, un psihiatru de la Institutul Tavistock, a scris următoarele rânduri în cartea sa, Bătălia pentru minte, apărută în anul 1957: „După alterarea anumitor funcţii cerebrale, în mintea oamenilor pot fi inoculate tot felul de convingeri şi idei prin inducerea, accidentală sau voită, a unor sentimente de teamă, mânie sau tulburare. Dintre toate efectele nefaste, cele mai des întâlnite sunt alterarea temporară a raţiunii şi amplificarea sugestibilităţii. Manifestările de grup ale acestor tulburări sunt cunoscute uneori sub numele de «instinct de turmă» şi apar în mod spectaculos în timpul războiului, al epidemiilor grave şi în alte momente similare de pericol, care sporesc anxietatea şi implicit sugestibilitatea, atât la nivel individual, cât şi la nivel de masă“.

Acesta este, de altfel, și motivul pentru care publicului i se servesc pe tavă atâtea ştiri nefaste, care induc un sentiment de teamă, mânie sau tulburare și apariția unei stări de receptivitate față de sferele de forță infernale. Dacă ne-am întrebat vreodată care este rostul Știrilor de la ora 17 de pe postul de televiziune ProTV sau al altor știri de acest gen, de pe alte posturi TV, în care ni se prezintă cu lux de amănunte evenimente tragice și oripilante, cataclisme, accidente cumplite și crime oribile, ei bine, aceste este, în mare, răspunsul.

Oamenii aflaţi în astfel de programe de control al minţii sunt folosiţi pentru tot felul de sarcini murdare. Ei pot fi „activaţi“ ca să comită asasinate, așa cum a fost cazul ucigaşilor lui John Lennon şi Robert Kennedy, dar și al altor ucigași în serie. Este explicabil acum de ce sunt comise atât de multe asasinate de către oameni care au acelaşi profil mental, aşa-numiţii „trăgători singuratici“.

Aceştia nu sunt singuratici şi nu ar fi nici nebuni dacă li s-ar permite să-și trăiască viața. Ei sunt indivizi programaţi fără știrea lor, de multe ori încă din copilărie. Metoda este cât se poate de simplă, iar scenariul aproape identic în fiecare dintre cazuri. „Păpușarii“ dispun după bunul lor plac de astfel de „roboţi“ umani pentru a plasa bombe, asigurându-se apoi că aceștia se află la locul potrivit pentru a fi prinşi şi acuzaţi.

Ei pot fi programați în continuare în timp ce se află în arest, astfel încât să se convingă ei înşişi că sunt singurii vinovaţi. Dr. Louis Jolyon „Jolly“ West, infamul agent CIA care s-a ocupat de experimentele de control al minţii, a fost cel care a făcut „examinarea mentală“ a fostului soldat SUA acuzat de plasarea bombei din oraşul Oklahoma în aprilie 1995. West a fost implicat în proiectul MKUltra, iar unul dintre cei mai mari susținători ai lui a fost guvernatorul statului California de atunci, devenit ulterior preşedinte al Statelor Unite, Ronald Reagan.”

Sursa: https://yogaesoteric.net/zece-metode-subversive-secrete-prin-care-fiintele-umane-de-pe-aceasta-planeta-sunt-cel-mai-adesea-manipulate-fara-sa-si-dea-seama-ii/

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...