Controlul minții: CIA, Institutul Tavistock, LSD și programarea mentală a oamenilor

Distribuie!

“În ceea ce privește controlul mental, cele mai multe ființe umane își exprimă scepticismul imediat ce este pomenit subiectul și în orice caz se îndoiesc că ele ar fi în vreun fel subiecții unei astfel de tehnici.

Adevărul este însă că pe această planetă controlul mental se exercită deja de către agenții unei pseudo-elite financiar bancare, în diferite grade, pe nesimțite, prin nenumărate mijloace, directe sau indirecte, fine sau dure: cenzura presei şi a mijloacelor audio-vizuale, sistemul de școlarizare, sistemul politic, alimentația chimizată, armele psihotronice, sistemul HAARP etc.


De fapt, ori de câte ori lăsăm știrile alarmiste, senzaționale și totodată false din ziare, din programele de televiziune sau din reclame să ne influenţeze percepţiile, înțelegerea și deciziile, ne lăsăm practic controlaţi din punct de vedere mental.

La ora actuală există o vastă reţea de centre de control mental pe întregul glob. La începutul secolului trecut, exista deja Directoratul Armatei Britanice pentru Război Psihologic comandat de generalul de brigadă John Rawlings Rees. Această instituţie avea legături strânse cu Clinica Tavistock, fondată în anul 1920 cu susţinerea directă a familiei regale britanice, prin intermediul ducelui de Kent. Mai târziu, a apărut Institutul Tavistock pentru Relaţii Umane din Londra, care a ajuns să fie apoi centrul unei rețele globale care include Institutul Stanford din Statele Unite.


Scopul organizaţiilor de acest tip este controlul umanităţii prin intermediul unor metode de manipulare a minţii. Rawlings Rees a fost un susținător notoriu al metodelor eugeniei, ce erau și sunt folosite la ordinul „rasei conducătoare“. El a studiat „traumele războiului“ în timpul Primului Război Mondial şi a ajuns la concluzia că, prin crearea unor condiţii speciale, poate fi declanşat şi generat la orice ființă umană un comportament nevrotic.

Rawlings afirmă în cartea sa “Modelarea psihiatriei în condiții de război”, publicată în anul 1945, că Institutul Tavistock ar fi demonstrat în timpul celui de-al Doilea Război Mondial că în medie „o zecime din populaţie este retardată mental, atât în plan psiho-patologic, cât şi din punct de vedere genetic“. În opinia sa, acești oameni ar trebui ţinuți sub control pentru a proteja societatea civilă, iar statul ar trebui să folosească diferite metode, inclusiv cele psihiatrice, pentru a împiedica creșterea numărului acestor oameni, în special în ţările subdezvoltate.

Tavistock a fost instituţia care s-a ascuns în spatele subculturii drogurilor şi a mişcării populare hippie din anii ʼ60, cu concursul CIA, care a pus la dispoziţia tuturor periculosul drog de sinteză numit LSD și a recurs la operațiuni de spălare a creierului comandate de membri la vârf ai clicii satanice a așa-zișilor „iluminați“. Acești indivizi fără scrupule au pus la punct tehnici din ce în ce mai puternice pentru a îndobitoci rasa umană și pentru a o controla cât mai îndeaproape, întocmai ca pe o turmă de animale cu față umană.

Aldous Huxley, un agent al Institutului Tavistock şi promotor al „revoluţiei“ din anii ʼ60, a revelat care este agenda instituţiei la o conferinţă pe care a ţinut-o la Şcoala de Medicină din California, în anul 1961.

Iată ce afirma el: „În timpul generaţiei următoare va apărea o metodă farmaceutică ce va face ca oamenii să îşi iubească robia şi să accepte dictatura fără crâcnire. Ea va da naştere unui gen de lagăr de concentrare global care va permite suprimarea libertăţii oamenilor fără ca aceştia să se plângă. Dimpotrivă, ei se vor bucura, căci orice dorinţă de a se revolta le va fi înlăturată prin metode de control al minţii, prin propagandă şi prin folosirea pe scară largă a produselor farmaceutice. Aceasta va fi, probabil, revoluţia finală.“

Monarch este unul dintre nenumăratele programe negre din cadrul proiectului MKUltra, finanţat prin CIA. În pofida dezmințirilor oficiale, el nu numai că este continuat la ora actuală sub alte nume, dar a fost extins chiar foarte mult. La baza acestor proiecte ce se implementează în lumea întreagă se află controlul mental pe bază de traume, care implică, printre altele, recurgerea la ritualuri satanice.

Structura psiho-emoțională a ființei umane are un mecanism de apărare care declanșează compartimentarea conștiinței atunci când ea este supusă la o traumă profundă, greu de suportat. Aşa se explică, de exemplu, de ce oamenii nu-şi pot aminti ce s-a petrecut în timpul accidentelor majore de circulaţie. Mulţi soldaţi sunt afectaţi de această tulburare atunci când asistă la un măcel inimaginabil, căci mintea lor selectează şi blochează respectivele amintiri insuportabile, pe care apoi nu şi le mai pot aduce aminte decât prin regresie hipnotică sau prin tehnici de yoga.

Membrii grupărilor oculte ale francmasoneriei mondiale au înţeles acest mecanism, pe care l-au studiat în cadrul proiectelor lor inumane cu ajutorul unor savanți lipsiţi de scrupule, dornici de glorie și avizi după bani, și îl folosesc tot mai mult pentru a forma astfel ființe obediente care să îi slujească fără obiecții.

Odată ce conștiința este compartimentată, multiplele personalități ce rezultă astfel pot fi programate pentru îndeplinirea unor sarcini criminale sau participarea la tot felul de experimente. Prin folosirea unor cuvinte-cheie, sunete sau semnale vizuale, aceste compartimente ale conștiinței sunt aduse în prim-plan sau sunt împinse în plan secund, precum nişte sertare.

Compartimentul activat devine totodată compartimentul conştient al persoanei în cauză, după care el este „scufundat“ din nou în subconştient prin intermediul unei comenzi ce permite activarea unui alt compartiment. Altfel spus, după ce victima îndeplineşte o anumită sarcină, ea uită complet ce a făcut. Această stare a devenit cunoscută sub numele de „tulburare de personalitate multiplă“ (din limba engleză MPD – Multiple Personality Disorder) sau „tulburare de identitate disociată“ (din limba engleză DID – de la Dissociative Identity Disorder).

Fiinţa respectivă devine ușor de manipulat, căci compartimentele nu devin „personalităţi“ în sine, ci doar fragmente disociate, care s-au detaşat de restul conştiinţei. Analogic vorbind, ele pot fi controlate prin intermediul parolelor ca și cum ar fi rotit butonul unui aparat de radio şi ar fi prins un anume post.

Aceste tehnici sunt primitive în comparaţie cu ultimele metode de manipulare, prin folosirea undelor cerebrale, pe care psihopații din gruparea așa-zișilor „iluminați“ le folosesc în încercarea lor nebunească de a subjuga întreaga omenire.

În anul 1921, Traugott Konstantin Oesterreich, profesor la Universitatea Tübingen din Germania, a scris un studiu clasic despre sindromul personalităţii multiple şi despre posesiunea demoniacă, intitulat Despre posesiunea demoniacă sau de altă natură. Studiul a revelat faptul că metodele de control al minţii pe bază de traume au fost practicate în Franţa, Germania şi Belgia cu mult timp înainte de secolul al XX-lea.

Există martori care au relatat că britanicii au folosit agenţi programaţi prin intermediul acestei metode de scindare a minţii fiinţei umane în personalităţi multiple încă din timpul Primului Război Mondial. Deşi trauma pare uitată, ea rămâne bine ascunsă în subconştientul victimelor, continuând să le chinuie şi să le afecteze viaţa la nivel fizic, emoţional, mental şi spiritual.

Mulţi oameni care au fost abuzaţi sexual şi traumatizaţi în mod sistematic în copilărie sunt instabili din punct de vedere emoţional. Mai mult, dacă programarea a încetat şi blocajele mentale încep să se destrame, fiinţa în cauză începe să fie foarte afectată, dacă nu se face ceva pentru reunificarea conștiinței și depășirea traumelor.

Cunoscutul scriitor David Icke afirma la un moment dat: „Am asistat la mai multe şedinţe ale terapeutului Vera Diamond şi am văzut oameni trecând succesiv de la o personalitate la alta, extrem de diferite între ele, la auzul unui singur cuvânt sau al unei singure fraze. Experienţa este absolut şocantă.

Una dintre pacientele Verei trebuie să poarte în permanenţă la ea o pungă pentru colectarea urinei, căci vezica i-a fost distrusă prin tortură. Fişa ei medicală conţine o listă impresionantă de afecţiuni, iar când a fost consultată de un medic, acesta a rămas şocat. Când am cunoscut-o, această doamnă avea doar 30 de ani.“

Toţi psihologii, lucrătorii sociali şi poliţiştii din Marea Britanie învaţă despre sindromul personalităţii multiple de la specialiştii Grupului Tavistock, care susţin cu un tupeu inimaginabil că reprezintă autoritatea cea mai competentă în tratarea acestei tulburări, deşi în realitate tocmai ei sunt cei care o folosesc în secret pentru programarea mentală a oamenilor.

Dr. William Sargant, un psihiatru de la Institutul Tavistock, a scris următoarele rânduri în cartea sa, Bătălia pentru minte, apărută în anul 1957: „După alterarea anumitor funcţii cerebrale, în mintea oamenilor pot fi inoculate tot felul de convingeri şi idei prin inducerea, accidentală sau voită, a unor sentimente de teamă, mânie sau tulburare. Dintre toate efectele nefaste, cele mai des întâlnite sunt alterarea temporară a raţiunii şi amplificarea sugestibilităţii. Manifestările de grup ale acestor tulburări sunt cunoscute uneori sub numele de «instinct de turmă» şi apar în mod spectaculos în timpul războiului, al epidemiilor grave şi în alte momente similare de pericol, care sporesc anxietatea şi implicit sugestibilitatea, atât la nivel individual, cât şi la nivel de masă“.

Acesta este, de altfel, și motivul pentru care publicului i se servesc pe tavă atâtea ştiri nefaste, care induc un sentiment de teamă, mânie sau tulburare și apariția unei stări de receptivitate față de sferele de forță infernale. Dacă ne-am întrebat vreodată care este rostul Știrilor de la ora 17 de pe postul de televiziune ProTV sau al altor știri de acest gen, de pe alte posturi TV, în care ni se prezintă cu lux de amănunte evenimente tragice și oripilante, cataclisme, accidente cumplite și crime oribile, ei bine, aceste este, în mare, răspunsul.

Oamenii aflaţi în astfel de programe de control al minţii sunt folosiţi pentru tot felul de sarcini murdare. Ei pot fi „activaţi“ ca să comită asasinate, așa cum a fost cazul ucigaşilor lui John Lennon şi Robert Kennedy, dar și al altor ucigași în serie. Este explicabil acum de ce sunt comise atât de multe asasinate de către oameni care au acelaşi profil mental, aşa-numiţii „trăgători singuratici“. Aceştia nu sunt singuratici şi nu ar fi nici nebuni dacă li s-ar permite să-și trăiască viața.

 

Ei sunt indivizi programaţi fără știrea lor, de multe ori încă din copilărie. Metoda este cât se poate de simplă, iar scenariul aproape identic în fiecare dintre cazuri. „Păpușarii“ dispun după bunul lor plac de astfel de „roboţi“ umani pentru a plasa bombe, asigurându-se apoi că aceștia se află la locul potrivit pentru a fi prinşi şi acuzaţi. Ei pot fi programați în continuare în timp ce se află în arest, astfel încât să se convingă ei înşişi că sunt singurii vinovaţi.

Dr. Louis Jolyon „Jolly“ West, infamul agent CIA care s-a ocupat de experimentele de control al minţii, a fost cel care a făcut „examinarea mentală“ a fostului soldat SUA acuzat de plasarea bombei din oraşul Oklahoma în aprilie 1995. West a fost implicat în proiectul MKUltra, iar unul dintre cei mai mari susținători ai lui a fost guvernatorul statului California de atunci, devenit ulterior preşedinte al Statelor Unite, Ronald Reagan.”

Sursa: https://yogaesoteric.net/zece-metode-subversive-secrete-prin-care-fiintele-umane-de-pe-aceasta-planeta-sunt-cel-mai-adesea-manipulate-fara-sa-si-dea-seama-ii

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...