Baze militare subterane, Proiecte Negre și Bugetul Negru

Distribuie!

Dezvaluirile lui Phil Schneider:

“Baze militare subterane si Bugetul Negru:


Majoritatea bazelor militare subterane sunt finantate din bugetul negru (acesta reprezinta mijloace financiare fara control si stiinta Congresului SUA) care reprezinta 25% din PIB-ul SUA (Produsul Intern Brut). Acesta consuma 1250 de miliarde de dolari anual. In prezent exista 129 baze subterane de mare adancime in SUA. Ei au construit aceste baze zi si noapte, fara incetare, incepand din anul 1940, unele dintre ele chiar mai devreme.

Aceste baze sunt practic, orase subterane de mari dimensiuni legate de trenuri de mare viteza cu levitatie magnetica, care au viteze pana la 2 Mach (1 mach = viteza sunetului,1225 km/h). Au fost scrise mai multe carti despre aceasta activitate. Al Bielek (este implicat si in Proiectul Montauk si este si unul dintre autorii cartii cu acelasi titlu) are o copie a uneia dintre ele.


Richard Souder si-a riscat viata, de asemenea, vorbind despre acest lucru. El a lucrat cu agentii guvernamentali in baze militare subterane de mare adancime. De exemplu in Idaho exista 11 astfel de baze.

Adancimea medie a acestor baze este de peste 1 kilometru, practic sunt orase intregi subterane. Toate acestea sunt intre 2,66 si 4,25 mile cubice in dimensiune. Ei au masinarii de forat cu laser care pot sapa un tunel de 7 mile in cel mult o zi. Proiectele Negre dau la o parte autoritatea Congresului si sunt ilegale. Chiar acum Noua Ordine Mondiala se implementeaza din aceste baze. Daca as fi stiut ca lucrez pentru aceasta, nu as fi facut-o. Am fost mintit enorm.

Dezvoltarea tehnologiei militare si implementarea in tehnologia hiperspatiala:

Practic tehnologia militara este cu 44,5 ani inainte in fiecare an, fata de cea public expusa. Acesta este motivul pentru care ei, in 1943 cu tehnologia tubului vidat au reusit sa faca invizibila o nava militara (este vorba despre Proiectul Philadelphia) dintr-un loc si sa apara in altul (practic au calatorit printr-o dimensiune paralela).

Tatal meu Otto Oscar Schneider a luptat in ambele razboaie. In ultimul a fost capitan de U-Boat (un anumit tip de submarin). A fost capturat si apoi repatriat in SUA. El a fost implicat in diferite proiecte, A-bomb, H-bomb si Experimentul Philadelphia. A inventat un aparat de fotografiat de mare viteza care a fost utilizat la primele teste atomice din Insula Bikini pe data de 12 Iulie 1946 (este vorba de prima bomba cu hidrogen).

Am fotografii originale de la acest test. Acestea arata OZN-uri care se deplaseaza in cadru cu viteze enorme. Insula Bikini in tot acest timp a fost invadata de prezenta OZN-urilor, mai ales sub apa. La acea vreme, generalul MacArthur afirma ca urmatorul razboi va fi cu strainii din alte lumi.

Conflictul din Baza Dulce:

In 1954, in timpul administratiei Eisenhower, guvernul a decis sa eludeze Constitutia SUA si sa incheie un tratat cu entitati extraterestre. Acesta a fost denumit Tratatul Grenada de pe 22 Februarie 1954, care a facut practic un acord cu extraterestrii (micii cenusii, in baza Edwards), pentru a preleva probe de ADN de la vite si a implanta cipuri in cateva fiinte umane, dar sa dea detalii despre experimentele realizate. Incet micii cenusii nu au mai respectat tratatul, iar conflictul armat din Baza Dulce din anul 1979 a aparut accidental, iar dupa aceea a fost liniste deplina.

Am fost implicat in constructia unei anexe a acestei baze militare subterane, care este, probabil cea mai adanca. Se duce in jos 7 nivele si circa 2,5 Km adancime. La acel moment am forat 4 gauri distincte in desert ca apoi sa le unim pentru a putea obtine o sectiune mai mare. Treaba mea a fost sa merg pe gauri in jos,sa analizez roca si sa recomand tipul de explozibil. Cum inaintam in adancime,am dat la un moment dat de o pestera mare care era plina de extraterestrii cunoscuti ca Greys large (marii cenusii).

Am impuscat 2 dintre ei. La acea vreme existau 30 de oameni acolo. Au mai sosit 40 dupa acest inceput si toti au fost ucisi. Ne-a surprins ca o mare baza extraterestra sa existe acolo. Mai tarziu am aflat ca vizitele lor se duc inapoi, in timp chiar 1 milion de ani. Acest lucru explica multe din teoria extraterestrilor antici.

Am fost impuscat in piept cu una din armele lor, care era o cutie pe corpul lor. A suflat o gaura in pieptul meu si mi-a dat o doza urata de radiatii de cobalt care mi-a provocat mai tarziu cancer. Nu am fost interesat de tehnologia OZN pana nu am inceput sa lucrez in Zona 51 la nord de Las Vegas. Dupa doi ani de recuperare dupa incidentul din anul 1979, m-am intors la lucru la diverse companii. In Zona 51 au fost testate tot felul de nave spatiale ciudate. Bob Lazar este fizicianul care a lucrat in Zona 51 si incearca sa descifreze factorul de propulsie al acestor nave (exista si interviuri video pe internet cu acesta).

Ingrijorarile lui Philip Schneider:

Sunt foarte ingrijorat de activitatea guvernului federal si de faptul ca mint si dezinformeaza privitor la extraterestrii. Recent am cunoscut pe cineva care a lucrat la Fabrica de Otel Gunderson. El spunea ca a lucrat la fabricarea de vagoane pentru prizonieri. El a avut un contract de construire a 107.200 de vagoane pentru calea ferata cu 143 de perechi de catuse fiecare.

Exista 11 subcontractori in acest proiect gigant (in prezent ganditi-va la hangarele FEMA care de cel putin o luna au fost activate in toate cele 10 regiuni in care a fost impartit teritoriul SUA). Acestea sunt probabil pregatite pentru cei ce se opun guvernului federal. Noi nu mai suntem o democratie ci o tehnocratie spre feudalism. Acestia se cred Dumnezeu si ca pot face orice fara acordul populatiei SUA. Voi vorbi despre toate aceste atrocitati pana, eventual, voi primi un glont in cap.

Contractorii Proiectelor Negre:

Am niste cifre interesante din anul 1993. Exista 29 de avioane de lupta stealth prototip in prezent. Bugetul pe 5 ani aprobat de Congresul SUA pentru acestea este de 246,6 milioane de dolari. Pentru aceasta suma nu ai putea cumpara nici piese de schimb pentru ele. Este o minciuna. Bugetul este de cel putin 1,3 trilioane de dolari pentru 2 ani (1.300 de miliarde). Un trilion de dolari cantareste 11 tone.

Congresul American nu vede niciodata cartile jucate in acest vas clandestin de aur. Contractorii de programe stealth sunt: EG&G, Westinghouse, McDonnell Douglas, Morrison-Knudson,Wackenhut Security Systems, Boeing Aerospace, Lorimar Aerospace, Aerospacial in France, Mitsubishi Industries, Ryder Trucks, Bechtel, IG Farben, si inca mai multe sute. Asta trebuie sa sustinem noi ca oameni iubitori de libertate? Eu nu cred asta !

Razboiul stelelor si o amenintare aparent straina:

68% din bugetul militar este inca afectat direct sau indirect de bugetul negru. Razboiul Stelelor se bazeaza foarte mult pe tehnologia stealth (aeronavele sunt fabricate din materiale compozite si se folosesc vopseluri speciale care absorb in proportie foarte mare reflectia radar, astfel devenind aproape invizibile pe radar). Nici unul dintre programele stealth nu ar fi existat daca nu am fi capturat OZN-uri prabusite. Pentru naveta spatiala, lingouri mari de metale speciale sunt macinate in spatiu care nu pot fi produse pe suprafata pamantului. Ei au nevoie de vidul cosmic pentru a face asta.

Tehnologia stealth pentru aeronave de lupta este utilizata de agentiile din SUA:

Drug Enforcement Administration si ATF se bazeaza pe arme tactice stealth, mai mult de 40% din bugetul lor de operatiuni. ONU au folosit mai mult de 28% din operatiunile lor colective avioane stealth Americane in perioada 1990 – 1992, potrivit Centrului de Studii Strategice si Raportul ONU nr. 3092.

Cateva statistici despre prezenta elicopterelor negre:

Exista peste 65.000 de elicoptere negre in SUA (acestea sunt cele care apar in operatiunile speciale cu contact extraterestrii, sau OZN-uri; nu au inscriptii si numere de identificare si detin o propulsie foarte silentioasa). La fiecare ora este construit unul. Aceasta este utilizarea corespunzatoare a banilor nostri? Ce face guvernul federal cu atat de multe astfel de elicoptere, decat sa vrea sa ne inrobeasca?

Exista 157 de avioane invizibile F- 117A cu radar si sistem LIDAR cu imagistica pe calculator imbunatatit. Acestea pot vedea tot ce misca la sol cand zboara peste casa ta si obiecte din casa ta in detaliu cu o limita de variatie de 1 inch la 30.000 de mile (in prezent acestea au fost scoase din uz si s-au inlocuit cu altele mult mai performante, gen F-35, B-1, B-2, TR-3B si nu in ultimul rand vestitele drone, aeronave radiocomandate de la distanta).”[1]

Phil Schneider a fost asasinat in ianuarie 1996 de catre serviciile secrete.

SURSE

  1. https://burebista2012.blogspot.com/2013/11/philip-schneider-deconspira-programele.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...