Visele ne prezic viitorul: Vestea unei catastrofe

Distribuie!

“J. W. Dunne, un inginer militar englez, a studiat îndelung premoniţiile viselor. Tot el a dezvoltat şi explicat fenomenul prin care toţi oamenii trăiesc momente în viaţă pe care parcă le-au mai trăit o dată identic. Dezlegarea acestui mister se află în visele aşa-zis premonitorii ce conţin evenimente viitoare. Prin urmare, el şi-a observat şi şi-a înregistrat cu atenţie toate visele, şi astfel a obţinut rezultate uimitoare.

A publicat mare parte din concluzii în lucrarea „An Experiment with Time“ („Un experiment cu timpul“), apărută în 1927. Iată una dintre experienţele personale. În timp ce se afla într-o misiune, în Africa de Sud, în primăvara anului 1902, Dunne a visat că se afla pe o insulă ameninţată de o calamitate în care aveau să moară 40.000 de oameni.


Convins că visul e un mesaj, el a căutat să convingă imediat autorităţile franceze să evacueze populaţia acelei insulei. Nimeni nu l-a luat în seamă. Cîteva zile după acel vis, Dunne primea ziarul în care era relatată erupţia unui vulcan pe insula franceze Mt. Pelee din Martinica, dezastru în care au murit 40.000 de persoane. Exact ca în visul lui Dunne.”[1]

SURSE


  1. https://www.old.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&p=Monitorul%20Expres%20Magazin&s_id=30030
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...