1796 – Francmasoneria devine o problemă majoră în alegerile prezidenţiale în SUA. John Adams câştigă alegerile opunându-se Francmasoneriei

Distribuie!

“1796 – Francmasoneria devine o problemă majoră în alegerile prezidenţiale în SUA. John Adams câştigă alegerile opunându-se Francmasoneriei. În 1825, fiul său, John Quincy Adams, va deveni la rândul lui președinte și avertizează asupra ameninţării groaznice pe care o reprezentau lojile masonice pentru naţiunea americană: „Cred sincer și în cunoștință de cauză că ordinul Francmasoneriei este, dacă nu cea mai mare, atunci una din cele mai mari nenorociri morale şi politice sub influența căreia se află acum Uniunea Statelor americane”.

1797 – John Robison, profesor de istorie la Universitatea Edinburgh, în Scoţia, publică cartea intitulată Dovezi ale unei conspiraţii în care arată modul în care Adam Weishaupt a încercat să îl recruteze. El a expus scopurile diabolice pe care Illuminati-i le stabiliseră pentru întreaga lume.


1821 – Georg W.F. Hegel formulează ceea ce se va numi dialectica hegeliană – procesul prin care sunt atinse obiectivele Illuminati-lor. Conform dialecticii hegeliene, teză plus antiteză egal sinteză. Cu alte cuvinte, mai întâi provoci o criză, apoi apare o reacţie puternică a populaţiei care cere o soluţie la respectiva problemă; astfel că se va oferi o soluţie care va aduce exact schimbările care se doreau de la început, dar pe care populaţia le considera de neacceptat iniţial.”

Sursa: https://yogaesoteric.net/o-istorie-veridica-a-noii-ordini-mondiale-i/


Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...