Andrew Basiago despre călătoria în timp și despre teleportare

Distribuie!

“Înregistrarea audio de mai jos reprezintă un interviu realizat de postul de radio Coast to Coast AM din America cu Andrew Basiago, cunoscut mai ales ca participant activ în cadrul unor „proiecte negre” (Black Projects) neguvernamentale, desfăşurate în deceniile trecute sub conducerea unei elite despre care fostul preşedinte american, Dwight Eisenhower, spunea că reprezintă temutul complex militar-industrial, de care omenirea trebuie să se ferească şi pe care trebuie să-l anihileze.

Andrew Basiago revelează în acest interviu ce a făcut această elită cu tehnologia respectivă după 1960. De ce ar trebui să-l credem pe Basiago? Poate pentru faptul că el a făcut parte din echipa de copii recrutaţi şi antrenaţi pentru a fi teleportaţi mai apoi în diferite locaţii de pe planeta noastră şi pe Marte, în cadrul Proiectului Pegas.


Pentru oamenii obişnuiţi şi superficiali, care nu cunosc mare lucru despre aceste aspecte şi nici detalii în legătură cu astfel de acţiuni din culisele puterii, aceste elemente şi dezvăluiri reprezintă doar material SF. Pentru cunoscători, ele înseamnă însă cu mult mai mult.

Andrew Basiago îşi descrie experienţele personale din cadrul programului DARPA – Proiectul Pegas şi ceea ce el afirmă a fi adevărul despre experimentele unei elite guvernamentale în legătură cu călătoria în timp şi cu tehnologia teleportării.


El afirmă că tatăl său l-a introdus în programul experimental american despre care am amintit mai sus; antrenamentele şi experimentele au durat din 1969 până în 1972. Basiago spune că a fost teleportat dintr-o locaţie în Woodbridge, New Jersey, în Santa Fe, cu ajutorul unui dispozitiv derivat din tehnologia inventată de Nicola Tesla.

El explică faptul că în faţa celui care realizează experimentul de teleportare se deschide un fel de „cavernă” ce reprezintă o puternică distorsiune spaţio-temporală, ce îl cuprinde pe subiect şi acesta este astfel repoziţionat într-o altă locaţie.

Basiago a spus că fenomenul teleportării prin intermediul acestei tehnologii seamănă mai mult cu ceea ce a fost prezentat în serialul Sliders, decât cu ceea ce am văzut cu toţii în cadrul celebrului serial Star Trek.

Andrew Basiago a mai vorbit despre felul în care tehnologia teleportării ar putea fi folosită pentru călătoria în timp, precum şi despre dezvoltarea „cronovizorului”, adică a dispozitivului care permite filmarea clişeelor temporale.

Basiago a afirmat că există înregistrări extinse ale clişeelor holografice ce expun evenimente istorice semnificative exact aşa cum s-au petrecut ele şi nu aşa cum ne sunt prezentate de istoria falsificată. Printre acestea el menţionează crucificarea lui Iisus şi semnarea Constituţiei SUA.

În una dintre înregistrările cronovizorului, la care Basiago a avut acces în anul 1971, el descrie ca a văzut clădirea Curţii Supreme din SUA cufundată sub ape la mai bine de 30 de metri adâncime, în anul 2013. El sugerează de asemenea că întreaga coastă de Est a Americii va suferi o astfel de catastrofă, fiind inundată de apele Atlanticului.

Pe de altă parte, tehnologia călătoriei în timp, pe care americanii au pus-o la punct în anii ’70, a permis Statelor Unite să castige, într-un anumit sens, Războiul Rece, deoarece elita guvernamentală a teleportat în viitor secrete importante, pentru a fi astfel păstrate fără a fi descoperite.

teleportation

Tehnologia călătoriei în timp a mai fost folosită pentru a-i informa pe anumiţi Preşedinţi americani, cum ar fi Bush, Clinton şi Obama în legătură cu propriul lor destin, cu mult înainte ca ei să devină preşedinţi ai SUA.”[1]

SURSE

  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/andrew-basiago-despre-calatoria-in-timp-si-despre-teleportare-a121
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner