Misterul oamenilor în negru. Cine sunt ei cu adevărat?

Distribuie!

“Misterul oamenilor in negru. Cine sunt ei cu adevarat?

Apariția oamenilor în negru este un fenomen derutant pentru mulți dintre noi. În aparență sunt identici cu noi, oamenii, însă în realitate, deosebirile sunt evidente. Ei se află în inima evenimentelor extraterestre. Apar din senin și sunt foarte interesați de martorii oculari.


Ei pretind că au o identitate umană, în realitate, documentele pe care le prezintă sunt false. În cele mai multe cazuri ei se prezintă la locul faptei susținând că reprezintă autoritățile și contactează martorii direct sau telefonic. Ei sunt îmbrăcați în haină militară sau în costum negru. Mașinile cu care circulă sunt mașini de epocă dar foarte bine întreținute.

Sunt multe întrebări fără răspuns. Cum e posibil ca ei să apară la locul incidentului, înaintea autorităților? Cine îi anunță? Unele persoane cred că sunt reprezentanți ai unor servicii secrete, alții, din contră, sunt extratereștrii. În susținerea celor care cred că sunt de origine extraterestră stau mai multe motive.  În primul rând înfățișarea lor. Nu au mimică, gesturile sunt cel puțin bizare, dar mai important este limbajul lor. Pare a fi un limbaj electronic, sacadat, fără inflexiuni.


Care este rolul lor? Încearcă să convingă martorii că ceea ce au văzut nu este realitate și că dacă vor depune mărturie nu este bine pentru ei și familia lor. Primul caz în care și-au făcut apariția oamenii în negru, a fost în 1951, în Florida, când echipajul unui vas pescăresc a văzut în larg un OZN. Nu au raportat pazei de coastă ceea ce au văzut și cu toate acestea, când în ajuns în port erau așteptați de un grup de persoane îmbrăcate în negru, care le-au sugerat să nu contacteze autoritățile, pentru că ceea ce au văzut a fost ficțiune.

Pescarii nu au ascultat sfatul și au anunțat autoritățile, amintind de întâlnirea cu grupul de persoane îmbrăcate în negru. Autoritățile nu aveau cunoștință ca acele persoane să le reprezinte. O altă întâmplare s-a produs în 1953, când patronul unui ziar dintr-un oraș american, a publicat mai multe articole cu privire la apariția unor OZN-uri, care au fost văzute în apropierea orașului.

Patronul ziarului promisese cititorilor că va continua investigațiile și că seria de articole pe această temă va continua.
La câteva zile după ceea ce promisese, patronul ziarului a vândut ziarul și a plecat din localitate. Apropiații susțin că el a fost vizitat de două persoane, îmbrăcate în negru, care au purtat o discuție cu el. După discuție, patronul a refuzat să mănânce, părea că este bolnav și a vândut ziarul la care ținea enorm, pe o sumă modică. O altă întâmplare este cea a doctorului Crabb, care a primit o scrisoare de la un prieten, care susține că a fost martorul unui eveniment extraterestru, însoțit fiind de un coleg.

Doctorul Crabb a încercat să facă propria anchetă, însă a fost agresat cu telefoane anonime, în care era amenințat cu moartea, dacă continuă ancheta. Ancheta a continuat, dar aflându-se pe o șosea, o mașină a intrat frontal în mașina sa și cu greu a scăpat cu viață. Pentru că doctorul a continuat ancheta, și-a pierdut locul de muncă, soția sa l-a părăsit, și-a pierdut casa și a ajuns cerșetor. Cei care nu au ascultat sfatul oamenilor în negru, au avut parte de întâmplări dramatice, care le-au schimbat viața. Nu știm dacă este coincidență sau nu, cert este că martorii neascultători au suferit grave pierderi sau schimbări fundamentale în viața lor.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/misterul-oamenilor-in-negru-cine-sunt-ei-cu-adevarat
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner