Agenda 21 și Guvernul Mondial: Politicile Agendei 21 datează din anii ’70, dar aceasta a demarat cu adevărat în 1992, la Summit-ul Pământului de la Rio de Janeiro

Distribuie!

“În funcție de mass-media corporativă și controlată de stat, majoritatea oamenilor nu știu că una dintre cele mai mari amenințări la adresa libertății lor poate fi un program al Națiunilor Unite care intenționează să depopuleze 95% din lume.

Este din ce în ce mai evident că jocul final al bolșevismului, după ce a fost spălat la un termen mai prietenos, globalismul, este aproape de a realiza strategia jocului final al insurecționistului sovietic Vladimir Lenin, expert al depopulării: „Trei sferturi din salariile umanității dispar pentru ca ceilalți să poată experimenta comunismul” (Globalism).


Agenda 21 a fost elaborată de Departamentul pentru Afaceri Economice și Sociale al Națiunilor Unite, Divizia pentru Dezvoltare Durabilă, ca parte a unei politici de sustenabilitate.

Potrivit site-ului propriu al Organizației Națiunilor Unite, Agenda 21 este un „plan complet de acțiune care trebuie întreprins la nivel mondial, național și local de către organizațiile sistemului Naţiunilor Unite, guverne și grupurile majore, în fiecare domeniu în care oamenii au impact asupra mediului.”


Într-un cuvânt, planul solicită guvernelor să preia controlul asupra tuturor utilizărilor terenurilor și să nu lase nicio decizie în mâinile stăpânilor de proprietăți private. Marea înșelătorie coronavirus a permis această strategie de a falimenta afaceri private și transferul către băncile globaliste a unor părți, dacă nu în total, din acțiunile private.

Organizația Națiunilor Unite pleacă de la premisa că oamenii nu sunt buni organizatori ai pământului lor, iar guvernul va face o treabă mai bună dacă-i va controla.

Se vrea ca drepturile personale, în general, să cedeze în faţa nevoilor comunităților, aşa cum sunt acestea stabilite de organul de conducere. Mai mult, oamenii să fie adunați de pe terenuri și comasaţi în așezări umane sau insule de locuire umană, în apropierea centrelor de muncă și de transport. Un alt program, numit Proiectul Wildlands explică modul în care cea mai mare parte a terenurilor ar fi nevoie să fie rezervate pentru non-humans.

Politicile Agendei 21 datează din anii 1970, dar aceasta a demarat cu adevărat în 1992, la Summit-ul Pământului de la Rio de Janeiro, când a fost semnată de președintele Bush. Președintele Clinton a semnat-o ulterior și a continuat programul în Statele Unite.

Agenda 21 este denumită „soft-law” și nu a fost nevoie să fie votată de Congres. O organizație non-guvernamentală numită Consiliul Internațional al Inițiativelor Locale de Mediu, ICLEI, (International Council of Local Environmental Initiatives) are sarcina de a îndeplini obiectivele Agendei 21. Peste 600 de orașe din SUA sunt membre, iar acest număr este în creștere. Costurile sunt plătite de contribuabili.”[1]

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=23891
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...