Descoperirile lui Nikola Tesla și arsenalele militare

Distribuie!

“In natura, cea mai puternica expresie a energiei este trasnetul urmat de fulger. Studiind efectele, cercetatorii militari au experimentat si brevetat arme cu infrarosii, microunde, bombe termice, bombardamente cu frecvente foarte joase, atacuri sonore, lasere, care duc la acelasi rezultat: distrugerea totala a inamicului.

Incepand cu sec. al XIX-lea, Nikola Tesla a reusit sa reproduca artificial fulgere de 10.000.000 volti. Acestea se deplaseaza in banda spectrului electromagnetic, corespunzatoare radiofrecventelor. In functie de lungimile de unda, un asemenea dispozitiv poate genera panica, stari febrile si de voma, crize de nebunie pasagera.


Rusii detin de multa vreme lansatoare electromagnetice pe care le-au si folosit impotriva cecenilor distrugandu-le structura moleculara. Trupele de elita sunt inzestrate cu dispozitive cu fascicole magenetice antipersonal care sunt generatoare de radiatii portabile cauzatoare de letargie si paralizatoare de vointa.

Subiectul supus acestui tir se va parbusi la pamant intrand in combustie interna. Armatele hipertehnologizate, au in arsenal proiectile care pot transforma fluxul unei explozii in unde radio, si care pot perturba sau distruge toate instalatiile electronice. In razboiul din Irak, armatele NATO au lansat din avioane, bombe cu microunde care au paralizat sistemele de ghidaj ale rachetelor si tancurilor inamice.


Spre debutul sec. al XX-lea, Tesla descoperise o raza “in stare sa proiecteze particole microscopice in raze de energie de miliarde de ori superioare oricarui alt tip de radiatii”. Asadar avantajul obtinerii unei asemenea raze, capabila sa ucida, sa mutileze, sa paralizeze armatele inamice a preocupat si inca preocupa marile puteri. Japonezii, dupa 50 de ani de experiente si studii au anuntat ca detin un dispozitiv care este capabil sa controleze bataile inimii, precum si sa influenteze modularea undelor cerebrale.”

Sursa: https://psihotronica.blogspot.com/2010/02/descoperirile-lui-ntesla-si-arsenalele.html

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...