Aproape tot ceea ce ni se prezintă la știri, prin mass-media sau prin declarațiile liderilor lumii, este minciună și manipulare

Distribuie!

“Foarte puţine ştiri prezentate în mass-media internaţională prezintă adevărul, iar dacă aceasta totuşi se petrece, ştirile respective sunt de minimă importanță. Totuşi, chiar dacă avem de a face cu o „inflaţie” a dezinformării, a informării eronate sau a propagandei pe internet, tot acolo putem găsi de asemenea şi adevărul cu privire la multe aspecte oculte, care există pentru cei interesaţi, dornici să-l caute şi să-l afle.

Intenţia deliberată a mass-media, la ordinul cabalei malefice care o controlează, este de a înşela şi manipula populaţia globului aproape prin orice ştire pe care ea o prezintă. De la poluarea atmosferei Pământului la politică, de la criza financiară până la cea a războiului, era înşelăciunii şi a duplicităţii s-a dezvoltat într-un ritm ameţitor.


Una dintre întrebările importante pe care ar trebui să ni le punem este: câte minciuni vor mai accepta oamenii de pe planeta noastră să li se prezinte ca fiind „adevărul”? Ştirile şi rapoartele politice au ajuns să fie prezentate atât de fals şi contrafăcut, încât pare că nimeni nu se mai sinchiseşte să le „poleiască” măcar cu o fărâmă de bun simţ.

Ceea ce ni se îndrugă la ştiri, ca fiind chipurile real, este de fapt numai dezinformare, uneori chiar lamentabil prezentată. Totuși, e uimitor cum omenirea continua să privească aceste ştiri, la fel cum copiii de 5 ani privesc interesaţi şi cu plăcere în fiecare seară la programul lor favorit de desene animate!


Pentru a demonstra incredibila sarabandă de minciuni şi de manipulare din partea mass-media, ne referim aici doar la trei exemple spicuite din ultimii trei ani: scandalul virusului H1N1, scandalul scanner-elor de pe aeroporturi şi scandalul provocat de dezastrului ecologic din Atlantic, după scurgerea unor imense cantităţi de petrol în apa oceanului, datorită neglijenţei firmei British Petrolium (BP).

În toate aceste cazuri, fie problema a fost gradat muşamalizată, fie ea a fost folosită pentru a genera noi puncte de pe o agendă macabră de manipulare şi chiar de distrugere a populaţiei (cum ar fi vaccinurile impuse aproape cu forţa cetăţenilor, în cazul aşa-zisei gripe generată de virusul H1N1 sau a mutaţiilor acestuia), fie pur şi simplu s-a urmărit un grad accentuat de stres al populaţiei ori violarea drepturilor ei fireşti.

mass media manipulare

Cu toate acestea, aceiaşi oameni care au fost la putere şi au decis aceste acţiuni abominabile, au fost din nou aleşi şi reprezintă în continuare populaţia, pe care „venerabilii” o aseamănă cu o turmă de oi condusă spre tăiere…”[1]

SURSE

  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/aproape-tot-ceea-ce-ni-se-prezinta-la-stiri-prin-mass-media-sau-prin-declaratiile-liderilor-lumii-este-minciuna-si-manipulare-a178
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner