Chemtrails, un război silențios și eficient

Distribuie!

Chemtrails sunt, după unii oficiali sunt urme albe formate ca urmare a fenomenului de condensare. Alte voci le consideră cu totul altceva, sunt urme de produse chimice.

La o privire atentă, vom observa că ele dispar foarte lent, iar altitudinea la care apar nu pare a avea de-a face cu fenomenul de condensare.


Fenomenul a intrat în vizorul opiniei publice în anul 1996, când pe cer s-au observat astfel de urme care dispăreau foarte greu.
Foarte multe persoane au întrebat oficialitățile care este cauza producerii acestor urme. Răspunsurile au fost evazive sau au întârziat să apară.

Toată această situație a dus la fel de fel de speculații privind conspirații sau teste care sunt realizate în secret. S-au lansat ipoteze privind controlul populației, producerea unor fenomene meteorologice, arme biologice sau interese oculte.


Se cunoaște faptul că un obiectiv important al armatei americane este controlul climei. O țară poate ușor fi sabotată la nivel social sau agricol. Câțiva ani de secetă sau inundații și țara poate ajunge în pragul colapsului. Este un război tăcut, fără martori și victime din partea agresorului și eficient.

Alte ipoteze cu privire la apariția acestor urme pe cer se referă la posibilitatea de a controla și manipula mental populația dintr-o zonă. Mai mult, sistemul imunitar fiind slăbit, probabilitatea de a se produce o epidemie este foarte mare.

Există teoria că avioane NATO și civile dispun de dispozitive care amestecă produse chimice cu kerosen, după care sunt eliminate în timpul zborului.

În alte cazuri, kerosenul este amestecat cu metale grele sau cu materie organică, viruși sau bacterii. Există fotografii care prezintă apariția unor sfere de lumină în apropierea acestor urme. Este un fenomen la fel de misterios, căruia nu i s-au adus explicații.

Urmele sunt vizibile pe cer și câteva ore de la trecerea avionului. Dacă acestea ar fi fost formate din cauza fenomenului de condensare ar fi trebuit să dispară după câteva minute de la trecerea avionului.

Chemtrails apar la o altitudine de 4000 de metri, în condițiile în care un avion zboară la o altitudine mai mare. Avioanele zboară mai lent, sunt silențioase, în unele cazuri nu respectă culoarele aeriene civile.

 

Specialiștii le consideră zboruri atipice. Aceste urme apar sub formă de linii paralele sau sub formă de cruce. De la fenomenul clasic de chemtrails, în ultimii ani, a fost observat un alt fenomen numit chembow, sau curcubeu.

Un cercetător american a luat probe din aerul de la sol, după producerea urmelor gen curcubeu. Analizele au prezentat existența unei cantități mari de aluminiu și bariu, titan și fibre polimere. Cantități de aluminiu și bariu au fost descoperite și în culturile agricole din zonele unde se produc aceste urme.

Sursa: https://www.efemeride.ro/chemtrails-un-razboi-silentios-si-eficient

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...