Proiectul secret MK-ULTRA: S-au efectuat numeroase experimente privind modificarea comportamentului uman, după administrarea de droguri asupra unor cetățeni americani, fără ca aceștia să știe

Distribuie!

“Canalul de televiziune Science, in cadrul seriei sale „Dark Matters„, a dezvaluit documente secrete ale unor conspiratii ale guvernului american, prezentand si controversatul proiect secret MKULTRA, in care s-au efectuat numeroase experimente privind modificarea comportamentului uman, dupa administrarea de droguri asupra unor cetateni americani, fara ca acestia sa stie, informeaza Discovery News.

Potrivit unei transcrieri din 1977 a sedintei din fata Congresului, proiectul MKULTRA s-a desfasurat pe o perioada mai mare de un deceniu, intre anii 1953 si 1964.


MKULTRA, poate cel mai cunoscut experiment de administrare a drogurilor LSD unor subiecti in mod involuntar, a fost compus din 149 de proiecte la care au participat 86 de universitati si institute, care au folosit hipnoza inofensiva, dar si diferite teste umane oribile.

Raportul prezinta un program „de teste extinse si de experimente”, care includeau testarea drogurilor asupra unor cetateni in mod involuntar, „la toate nivelurile sociale, atat pe americani, cat si pe straini”.
Raportul contine 173 de pagini si este dezvaluit de catre canalul de televiziune Science.


Conform acestuia, CIA a drogat cetateni americani, fara stiinta sau consimtamantul lor. Au fost folosite laboratoare universitare si personalul acestora, fara acordul universitatilor respective.”

Sursa: https://www.bzi.ro/mari-conspiratii-cum-si-a-drogat-america-singura-cetatenii-752683

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...