Credibilitatea versiunii oficiale în legătură cu evenimentele de la 11 septembrie 2001: tragi-comedie

Distribuie!

“În legătură cu ceea ce susţine versiunea oficială americană cu atâta patos de 12 ani, despre dramaticul 9/11, imaginea de mai jos este o ilustrare elocventă, în lumina tot mai clară a dezvăluirilor ce apar în ultima vreme despre adevărul acelei zile. Chiar şi atacarea fantasmagorică a Turnurilor Gemene de către un „ambulator” imperial din seria STAR WARS ar fi mai credibilă decât ceea ce susţine guvernul american despre acele evenimente.

Iată totuşi că minciuna şi manipularea, bazate pe adânca prostie omenească şi mai ales pe sentimentul teribil de frică inoculată naţiunii americane, au reuşit să menţină explicaţiile penibile oficiale timp de 12 ani, uneori chiar sub ameninţarea unor sancţiuni severe, dacă acea versiune oficială va fi ignorată.


Pe de altă parte este adevărat că, dacă vrem să aflăm adevărul, nu este uşor. Dar vremurile se transformă cu celeritate, iar în această transformare vedem deja zorii unei noi ere a libertăţii. Condiţia esenţială este să nu mai dăm crezare informaţiilor mass-media, infuzate de ştiri false, contrafăcute şi manipulatoare.

Acts-of-Terror-911

Media alternativă, adică o anumită secţiune a internetului, este deocamdată o variantă mult mai potrivită pentru a avea o perspectivă mai bună asupra situaţiei mondiale.”[1]


SURSE

  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/credibilitatea-versiunii-oficiale-in-legatura-cu-evenimentele-din-11-septembrie-2001-tragi-comedie-a181
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner