SUA, Rusia, armele psihotronice și controlul minții

Distribuie!

“Rusii stapanesc bine o tehnologie capabila sa induca subliminal comenzi distale. Astfel prin introducerea celei de a 25-a imagini pe secunda, in filme, pe mobile, evident pe internet se produce un short-cut prin care informatia trece nestingherita de cenzorul constientului, este inregistrata direct in subconstient si transmisa inconstientului care o va reda constientului ca apartinandu-i, fara nici un fel de filtrare.

Astazi exista enorm de multe site-uri gratuite care sunt spamuite cu fotograme tip atac subliminal pentru a se testa capacitatea de influentare distala. Armata americana a fost acuzata ca foloseste mesaje subliminale in timpul emisiunilor de stiri despre trupele din Irak avand ca efect descurajarea rezistentei si demoralizarea trupelor inamice.


Armatele tehnologizate au experimentat deja demonii optici. Desi soldatul se bazeaza in campul de lupta pe cele cinci simturi, el poate fi orbit cu unde laser, poate fi influentat in luarea deciziilor cu ajutorul undelor electromagnetice, etc.

Prin crearea unui haos vizual si sonor, ori ce militar poate fi transformat intr-o fantoma ratacitoare lipsita de ori ce fel de reper. Sistemul optic Cobra emite pe trei lungimi de unda diferite, atacand ochii, dar si sitemele vizuale artificiale. Prin folosirea laserului din alexandrit se anihileaza sistemele de detectie nocturna.


Royal Navy a folosit lasere orbitoare in timpul razboiului din Malvine. Laserul cu ultraviolete paralizeaza structurile osoase. Prin utilizarea tunurilor acustice, celule urechii interne devin dezorientate, iar tinta se va prabusi dezechilibrandu-se.

Armatele care au in arsenal arme cu ultrasunete si care pot modifica perceptiile spatio-temporale ale inamicului isi pot proiecta tintele direct in halucinatie. Razele X concentrate auspra organelor vitale ale inamicului il transforma pe acesta intr-un bolnav agonizand. In Colorado s-au desfasurat exercitii experimentale, un fel de paintball, in care s-au utilizat tehnologii distale. Echipa inamica a fost agresata timp de cateva minute cu bazooka acustica, cu proiectile multidirectionale. Rezulatele au fost uimitoare.

Dupa 30 de secunde soldatii s-au plans de junghiuri cardiace, de presiuni insuportabile pe ficat, stari de voma si ameteala, diaree samd. Astfel, dupa ce inamicului i-au fost captate datele neuronale (memoria, cunostintele, comportamentele), cu ajutorul psihotronicii, aceste sunt introduse intr-un computer gigant care va analiza si propune cele mai bune si eficiente metode de influentare sau atac. Din aceasta perspectiva, omul va deveni asemeni unei retete de mancare din care mai scoti un ingredient sau mai adaugi un condiment.”

Sursa: https://psihotronica.blogspot.com/2010/03/666-cu-aplicabilitate-militara.html

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Armele cu energie dirijată
Rusia și alte state ale lumii dețin arme psihotronice performante
Vremea – o armă redutabilă
Operațiunea Cyclone: CIA a creat și finanțat Al-Qaeda cu scopul de a lupta împotriva sovieticilor în timpul Războiului din Afganistan (1979-1989)
Programele MK-Ultra din timpul Războiului Rece s-au transformat în programe de control mental prin unde electromagnetice de la distanță
Vehiculul lunar chinezesc nu a gasit urme ale aselenizarilor americane
Visul transumanist al globaliștilor: Fondatorul Forumului Economic Mondial, Klaus Schwab, a propus un permis global de sănătate obligatoriu sub formă de microcipuri implantabile în termen de 10 ani
Președintele Franței, Francois Hollande, a recunoscut că a ordonat patru asasinate
La data de 9 martie 1933, America a intrat in faliment. Falimentul a survenit în urma marii crize din 1929, numită și Marea Depresiune. La data de 5 iunie 1933 a fost adoptată Rezoluția comună de suspendare a standardului de aur, ceea ce a implicat și dizolvarea autorității suverane a Statelor Unite
În anul 1961, cercetătorul în neuroștiințe Allan Frey a introdus modularea audio și a trimis de la distanță sunete, prin intermediul microundelor, la cortexul auditiv al țintelor
Forțele armate americane și CIA - serviciul de informații externe al SUA - au comis crime de război în Afganistan, în 2003-2004, în special tortură și tratamente inumane
Probe despre existența extratereștrilor ascunse publicului

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...