Legătura dintre Adolf Hitler și Antarctica

Distribuie!

“Primele expediţii germane spre Antarctica au avut loc încă din anii 1901-1903. Începând cu 1938 naziştii au început să trimită numeroase expediţii spre regiunea Queen Maud din Antarctica. Majoritatea acestor frecvente şi constante expediţii porneau din Africa de Sud. Au fost cartografiaţi peste 370.000 km pătraţi, germanii descoperind vaste regiuni care nu erau acoperite de gheaţă, lacuri cu apă caldă şi numeroase peşteri.

Diferite echipe ştiinţifice au fost trimise în aceste zone: botanişti, zoologi, biologi marini etc, în această misiune secretă fiind implicate multe divizii din guvernul nazist. Toate aceste expediţii au culminant prin revendicare de către Germania a acestor teritorii. Numele ales pentru această colonie a fost Neuschwabenland.


Înainte de sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial, două submarine, U-530 şi U-977, au adus în Antarctica oameni de ştiinţă care aveau preocupări şi studii dezvoltate în domeniul discurilor anti-gravitationale şi toată logistică necesară. Cele două submarine nemţeşti au fost capturate în zona coastei Argentinei, iar echipajele au fost interogate de marină SUA.

În emisfera sudică în vara 1946–1947, UŞ Navy par să fi „invadat” Antarctica cu un mare număr de soldaţi. Operaţiunea, denumită Highjump, a fost clasificată. În 1958, 3 bombe nucleare au fost detonate în regiune, ca parte a unei alte operaţiuni secrete a USA cu nume de cod Argus.”[1][2]


SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/specialistii-rusi-dezvaluie-ca-antarctica-nu-este-ceea-ce-ni-se-spune
  2. https://www.dcnews.ro/mister-antarctica-nu-este-ceea-ce-ni-se-spune_570005.html
  3. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...