Zbigniew Brzezinski, un francmason de grad înalt, membru al Comisiei Trilaterale, al grupului Bilderberg și al Comitetului celor 300, specula în anul 1970: „Nu mă îndoiesc de faptul că Guvernul Mondial va fi instaurat în timpul vieții noastre!”

Distribuie!

“Emblema Organizației Națiunilor Unite (ONU) reprezintă o imagine a globului pământesc peste care este suprapus un sui generis grilaj cu 33 de sectoare (ce simbolizează principalele grade francmasonice), înconjurat de 2 ramuri de măslin (despre care unii consideră că sunt frunzele unui arbore din specia acacia), cu 13 frunze fiecare (acestea simbolizând gradele așa-zișilor „iluminațiˮ). În simbolismul masonic, semnificația ezoterică a arborilor din specia acacia este aceea de „activitate ocultă foarte intensăˮ.

Zbigniew Brzezinski – un cunoscut francmason de grad înalt, membru al Comisiei Trilaterale, al grupului Bilderberg și al Comitetului celor 300 – specula în anul 1970: „Nu mă îndoiesc de faptul că Guvernul Mondial va fi instaurat în timpul vieții noastre! Cerința necesară pentru globalizarea finală și, totodată, cea adevărată este includerea tuturor teritoriilor planetei în supra-regiuni, pentru că în felul acesta putem să ne orientăm spre un mecanism stabil de conducere centralizată.”


Asemănarea dintre aceste așa-zise convingeri masonice, cu satanica doctrină stalinistă (extremistă și comunistă) este, în acest context, izbitoare: „Mai târziu, diferitele regiuni și zone ale planetei vor fi unite între ele, pentru a forma o singură dictatură mondială!” – Iosif V. Stalin, citat din discursul intitulat „Marxismul și problema naționalăˮ, Moscova, 1942.

La rândul său, David Rockefeller junior a declarat, de asemenea, în fața Consiliului Comercial ONU, în anul 1994: „Suntem pe cale să ajungem la o schimbare globală importantă. Singurul aspect de care mai avem acum nevoie este o criză majoră la nivel planetar, iar apoi toate națiunile vor accepta Noua Ordine Mondială.”


În practica efectivă însă, este foarte greu ca 7 miliarde de oameni să fie convinși, să recunoască, să accepte și să se subordoneze de bună voie unei dictaturi mondiale. Iată ce afirma în anul 1991 francmasonul de grad înalt Jacques Yves Cousteau, cunoscut sub „acoperirea“ de cercetător și aventurier al oceanelor, într-un interviu acordat revistei UNESCO Courier: „Pentru a stabiliza populația mondială, este necesar să eliminăm 350.000 de oameni pe zi. Este oribil de spus aceasta, dar ar fi la fel de rău să nu o spunem.”

Citind declarațiile acestor ființe umane pline de cruzime și lipsite complet de omenie observăm cu ușurință faptul că toți se erijează în judecători ai omenirii, în așa-zis profeți contemporani, în „arhitecțiˮ ai societății, considerându-se „faruri călăuzitoareˮ, dumnezei pe Pământ, deținători ai adevărului, mari vizionari și oameni de bine, fără de care noi, toți ceilalți locuitori ai acestei planete, pur și simplu nu am putea exista.

Ironia este că fără investitura acordată, de către populația naivă și dezinformată, acestor nemernici care ajung să emită astfel de pretenții imorale, derizoriul în care ar cădea exagerările și revendicările lor abjecte ar putea constitui cel mai bun material de studiu din seria „Așa NUˮ sau, altfel spus, „Trăsăturile malformate ale condiției umane actuale.ˮ

În viziunea satanică a masoneriei, cele mai eficiente metode de scădere a populației la nivel global sunt cele tranșante, în care se inventează un război civil sau unul militar de o talie mondială. Se pare însă că acest plan nu este întocmai ușor realizabil în condițiile sociale actuale, astfel că planul secundar ar fi metodele de otrăvire progresivă a resurselor naturale, adică a solului, a aerului, a hranei și a surselor potabile de apă prin impunerea unor politici perfide și a unei practici abuzive derulate pe fondul de acalmie socială generalizată, indusă în mod forțat și întreținută pe ascuns prin compromiterea sistemului educațional, prin manipulare mediatică malefică extrem de violentă, prin folosirea de arme psihotronice ce tranchilizează conștiințele deja slăbite și prin impunerea unui regim de muncă până la epuizare în cadrul serviciului de zi cu zi, nicicând suficient de profitabil sau împlinitor.

Cel de-al treilea plan masonic este inducerea suferinței prin răspândirea bolilor și utilizarea fără conștiință a sistemului medical și farmaceutic, sistem numit de câțiva ani deja, pe bună dreptate, „industria foarte profitabilă a bolii și a morțiiˮ: criza spitalelor, diseminarea de agenți extrem patogeni în mediu deschis, invadarea pieței cu droguri și substanțe ce crează dependență, devenite gradat cât mai ușor accesibile tinerilor (adesea dezamăgiți de calitatea vieții în lumea în care s-au născut și care, din acest motiv, sunt o pradă ușoară pentru vânzătorii de vise), utilizarea de vaccinuri preventive, în special a celor așa-zis obligatorii din primii ani de după naștere, concepute astfel încât să compromită sistemul imunitar al copilului, respectiv al viitorului adult, comercializarea abuzivă a medicamentelor de sinteză chimică și nanotehnologică, ce au efecte secundare și nocive grave etc.

Urmărind cu insistență, de câteva sute de ani, aceste scopuri, profeția masonică inițială era că prin folosirea metodelor enumerate mai sus, dar și a altora, populația globului se va reduce la 2,5 miliarde de oameni până în anul 2.000, devenind astfel o populație mult mai ușor de controlat decât cea de aproape 8 miliarde de oameni, cât este în prezent. Iată deci cum acești criminali, „binevoitori arhitecți ai omeniriiˮ, au eșuat și în ceea ce privește predicțiile populaționale pe care le-au pus de mult la cale.

Rațiunile depopulării în numele Noii Ordini Mondiale sunt numeroase și ele nu țin de lipsa resurselor, așa cum încearcă propaganda masonică să ne facă să credem. Cele mai importante rațiuni pentru membrii Ocultei sunt legate de mijloacele tot mai limitate de a-i ține pe oameni ocupați, ignoranți și captivi într-o lume ce devine pe zi ce trece tot mai numeroasă, mai plină de opțiuni, mai întrebătoare, mai căutătoare de răspunsuri și chiar mai liberă – altele decât cele neverosimile și obositoare, servite după tipar de peste 200 de ani încoace.

În condițiile în care tehnologia modernă s-a dezvoltat exponențial în ultimul secol, domeniul roboticii poate să înlocuiască ușor ființa umană în mai toate activitățile repetitive și plictisitoare, consumatoare de timp, energie și nervi, furnizând în schimb umanității tot ceea ce are nevoie pentru a prospera și pentru a se preocupa de aspecte cu mult mai rafinate, mai folositoare, importante și mai plăcute.

Un astfel de om, eliberat de corvoada grijilor materiale de zi cu zi și a muncilor dezumanizante care îl abrutizează și îl înnebunesc, ar fi automat un om care începe să gândească, să se preocupe de el însuși și de lumea în care s-a născut, de coordonatele spirituale cu adevărat creative ale vieții sale pe pământ, cele care contează mai mult decât orice altceva.”[1][2]

SURSE

  1. https://www.fortasigratie.ro/realitati-contemporane/masoneria/uneltirile-masonice-ale-prezentului-spiritul-societatii-ce-avem-de-facut.htm
  2. https://yogaesoteric.net/uneltirile-viclene-si-adeseori-diabolice-ale-gruparii-satanice-mondiale-a-asa-zisilor-iluminati-i
  3. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...