Transformarea societății în care trăim: Ce s-a petrecut cu America?

Distribuie!

“În urma imensului scandal al interceptărilor din SUA, s-a dovedit fără drept de apel că Guvernul american a violat fără scrupule Constituţia ţării şi a călcat în picioare drepturile omului. Situaţia este cu atât mai ironică, cu cât mass-media internaţională acreditează de zeci de ani ideea că această ţară este „garantul democraţiei mondiale” şi al „libertăţii de expresie a oamenilor”.

Iată însă ce fel de „democraţie” şi de „libertate” domnește în realitate în America! Operaţiunea PRISM o dovedeşte fără drept de apel.


Istoria SUA, la fel ca istoria oricărei alte ţări, este gravată cu cadavrele unor „idealuri măreţe”, care sună frumos pentru creduli, dar care n-au avut în realitate nicio consistență pentru viaţa societăţii americane.

Dimpotrivă. Ele s-au redus mereu la diversiuni, minciuni şi persecuţii, la limitări ale drepturilor oamenilolr şi la făţărnicii politice, toate pentru a împinge mereu țara în felurite războaie cu alte naţiuni de pe glob, fie pentru a servi agenda secretă a unor grupuri de influenţă foarte puternice.


USA-Mason-Flag-Grunge-01

Ideea este că acum 50 de ani, America a vrut să creadă că reprezintă o naţiune a idealurilor înalte şi mulţi cetăţeni ai ei au crezut cu putere în acele idealuri. Ce s-a petrecut cu toate acestea? Cum de s-a ajuns în această situaţie explozivă în care se afla această ţară?”[1]

SURSE

  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/transformarea-societatii-in-care-traim-ce-s-a-petrecut-cu-america-a119
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner