Agenda 2030 – planul de instituire a Guvernului Mondial

Distribuie!

“Vestitul document Agenda 21 s-a transformat în Agenda 2030, în anul 2015. Acest document descrie nimic altceva decât preluarea de către un guvern mondial a fiecărei națiuni de pe planetă. „Obiectivele” enunțate sunt de fapt cuvinte cod pentru agenda unui guvern fascist corporativ, care va închide omenirea într-un ciclu devastator al sărăciei, în același timp cu îmbogățirea celor mai puternice corporații globaliste precum Monsanto și DuPont.

Limbajul în care este redactat acest document este unul de lemn, anume ales pentru a abate atenția cititorului de la conținutul ascuns al textului, cu toate că la prima vedere obiectivele sunt nobile, umanitare. În limbajul ,,lor”, acest document a fost întocmit pentru ,,realizarea libertății umane”, dar nu explică modul prin care va fi atins acest obiectiv. După cum veți putea observa în continuare, fiecare punct din această agendă ONU se vrea a fi îndeplinit printr-un control guvernamental centralizat și prin dispoziții totalitare care seamănă cu comunismul.


Agenda 2030 – planul de instituire a guvernului mondial

Obiectivul 1 – Sfârșitul sărăciei în toate formele, pretutindeni
Interpretare: A aduce pe toată lumea într-o stare de bunăstare relativă controlată de guvern, prin bonuri de masă, subvenții pentru locuințe și tot felul de bonuri imprimate care îi fac sclavi ascultători ai unui guvern global pe cetățenii planetari. Niciodată nu li se va permite oamenilor să urce în ierarhia socială, ajutându-se singuri. În schimb, vor fi învățați victimizarea în masă și obediența față de un guvern care prevede lunar o „alocație” în bani pentru nevoile de bază, cum ar fi alimente și medicamente. Eticheta promovată este „sfârșitul sărăciei”.


Obiectivul 2 – Sfârșitul foametei, asigurarea securității alimentare și a nutriției îmbunătățite prin promovarea unei agriculturi sustenabile
Interpretare: Invadarea întregii planete cu patente de semințe modificate genetic ale companiei Monsanto, în același timp cu creșterea utilizării erbicidelor mortale în cererea falsă de „creștere a producției” de culturi alimentare. Stimularea ingineriei genetice și crearea de plante modificate genetic, în timp ce nu există nicio idee cu privire la consecințele pe termen lung ale experimentelor de poluare genetică sau ale creării libere de specii modificate genetic, într-un ecosistem fragil.

Obiectivul 3 – Asigurarea unei vieți sănătoase și promovarea bunăstării pentru toți la toate vârstele
Interpretare: Obligativitatea efectuării a mai mult de 100 de vaccinuri pentru toți copiii și adulții, amenințând părinții cu arestarea și pedeapsa cu închisoarea dacă refuză să coopereze. Împingerea spre utilizarea de medicație grea pe copii și adolescenți în timp ce se deschid programe de „depistare”. Apel la folosirea medicației alopate de masă prin programe de „prevenire”, care să susțină că îmbunătățesc starea de sănătate a cetățenilor.

Obiectivul 4 – Asigurarea unei calități echitabile a educației și promovarea oportunităților de învățare pe tot parcursul vieții pentru toți
Interpretare: Promovarea unei istorii false într-o educație „comună de bază”, sub standardele educaționale, care produce muncitori ascultători, mai degrabă decât gânditori independenți. Nu lasă oamenii să învețe istoria reală, altfel ei ar putea să-și dea seama că nu vor să o mai repete.

Obiectivul 5 – Egalitatea genurilor și împuternicirea tuturor femeilor și fetelor
Interpretare: Incriminarea creștinismului și valorilor lui morale, marginalizarea heterosexualității, demonizarea bărbaților și promovarea agendei LGBT (lesbianism, homosexualitate, bisexualism, transsexualism) pretutindeni. Scopul real nu este niciodată „egalitatea”, ci mai degrabă marginalizarea oricui care exprimă orice caracteristici masculine. Scopul final este de a efemina societatea, creând o acceptare pe scară largă a „ascultării blânde”, împreună cu implementarea ideilor de auto-diminuare a proprietății și de „împărțire” a tot. Pentru că numai energia masculină are puterea să se ridice împotriva opresiunii și să lupte pentru drepturile omului, suprimarea energiei masculine este esențială pentru menținerea populației într-o stare de acceptare pasivă permanentă.

Obiectivul 6 – Asigurarea disponibilității și gestionarea durabilă a apei și canalizării pentru toți
Interpretare: Permite societăților puternice să preia controlul alimentării cu apă în întreaga lume și urcarea prețului prin monopol pentru a „construi noi infrastructuri de livrare a apei”, care să „asigure disponibilitatea”.

Obiectivul 7 – Asigurarea accesului prin prețuri accesibile la energie modernă, fiabilă și durabilă pentru toți
Interpretare: Penalizarea utilizării cărbunelui, gazelor și petrolului în timp ce se împinge în față „energia verde”, prin subvenții pentru start-up-uri în moarte cerebrală conduse de prietenii de la Casa Albă, care merg toate spre faliment în cinci ani sau mai puțin. Start-up-urile de energie verde sunt făcute pentru discursuri impresionante și mass-media, pentru că aceste companii sunt conduse de idioți corupți, mai degrabă decât de antreprenori capabili (luați exemplul subvenționării energiei verzi din factura de energie electrică din România pe care populația o plătește unei companii private; hoție pe față sub imboldul UE, n.b.).

Obiectivul 8 – Promovarea creșterii susținute, durabile și favorabile a producției economice, ocupării depline a forței de muncă și a muncii decente pentru toți
Interpretare: Reglementarea închiderii afacerilor mici cu stabilirea de către guvern a salariului minim, care să fie distribuit tuturor, întregi sectoare ale economiei fiind în stare de faliment. Angajatorii sunt forțați să satisfacă cotele de angajare a lucrătorilor LGBT, respectând nivelurile salariale impuse, într-o economie planificată dictată de guvern. Distrugerea economiei de piață liberă și confiscarea permiselor și licențelor pentru acele companii care nu se supun dictaturii guvernamentale.

Obiectivul 9 – Construirea unei infrastructuri durabile, pentru a promova industrializarea durabilă și încurajarea inovației
Interpretare: Aducerea națiunilor în stadiul de a avea datorii extreme, prin FMI, Banca Mondială. Banii obținuți ca împrumut devin datorie și sunt cheltuiți prin angajarea corporațiilor străine corupte care construiesc proiecte de infrastructură la scară largă, prin care națiunile în curs de dezvoltare se prăbușesc într-o spirală fără sfârșit a datoriilor. A se vedea cartea sau documentarul (pe Youtube) Confesiunile unui asasin economic, de John Perkins, pentru a înțelege detaliile modului prin care acest sistem a fost repetat de nenumărate ori în ultimele decenii.

Obiectivul 10 – Reducerea inegalității între țări
Interpretare: Pedepsirea celor bogați, a antreprenorilor și inovatorilor, confiscarea a aproape tuturor câștigurilor celor care aleg să lucreze și să exceleze. Distribuirea averii confiscate la masele de paraziți umani nelucrători… toate în timp ce se țipă despre „egalitate”!

Obiectivul 11 – Orașele și așezările umane să existe în condiții de siguranță, să fie rezistente și sustenabile
Interpretare: Interzicerea posesiei de arme (valabil în SUA, n.b.), concentrarea armelor în mâinile autorităților pentru ca guvernul să conducă o clasă de lucrători ascultători neînarmați, înrobiți și săraci.

Obiectivul 12 – Asigurarea modelelor de producție și consum durabile
Interpretare: Începerea perceperii taxelor punitive pe consumul de combustibili fosili și a electricității, forțând oamenii să trăiască în condiții din ce în ce mai rele, nivelul de trai asemănându-se cu cel din Lumea a Treia. Utilizarea de campanii cu influență socială la TV, filme și social-media pentru a face de rușine persoanele care folosesc benzină, apă sau electricitate, pentru instituirea unei construcții sociale de turnători și scandalagii care-și denunță vecinii în schimbul unor recompense în credit de alimente.

Obiectivul 13 – Luarea de măsuri urgente pentru combaterea schimbărilor climatice și a impactului acestora
Interpretare: Stabilirea unei cote în consumul de energie pentru fiecare ființă umană și începerea sancționării sau chiar a incriminării deciziilor privind ,,stilul de viață”, dacă sunt depășite limitele consumului de energie stabilit de guverne. Institutul de supraveghere totală a persoanelor va avea misiunea de a urmări și calcula consumul de energie pentru fiecare individ. Penalizarea deținerii private a unui vehicul și forțarea maselor să folosească transportul public, în același timp cu supravegherea publică prin camere dotate cu recunoaștere facială ce pot monitoriza și înregistra mișcarea fiecărei persoane în societate, ca într-o scenă desprinsă direct din filmul Minority Report.

Obiectivul 14 – Conservarea și folosirea în mod durabil a oceanelor, mărilor și resurselor marine pentru o dezvoltare durabilă
Interpretare: Interzicerea selectivă a pescuitului oceanic, împingând aprovizionarea cu alimente într-un deficit extrem și provocând o inflație a prețurilor la produsele alimentare, care pun și mai multe persoane în disperare economică. Incriminarea pescuitului privat cu plasă, toate operațiunile de pescuit oceanic să fie sub controlul planificat al administrației centrale. Permisiunea de a pescui o vor avea doar corporațiile aprobate să desfășoare operațiuni de pescuit oceanic (această decizie bazându-se în întregime pe aprobările unor parlamentari sau oficialități guvernamentale corupte).

Obiectivul 15 – Protejarea, restabilirea și promovarea utilizării durabile a ecosistemelor terestre, gestionarea durabilă a pădurilor, combaterea deșertificării, precum și oprirea și inversarea degradării terenurilor și stoparea pierderii biodiversității
Interpretare: Rularea Agendei 21 și forțarea oamenilor să trăiască în orașe controlate. Incriminarea proprietății private asupra terenurilor, inclusiv ferme de animale și agricole. Controlarea strictă a întregii agriculturi printr-o birocrație guvernamentală corporativă coruptă, ale cărei politici sunt determinate aproape în întregime de către Monsanto. Interzicerea folosirii sobelor cu lemne, a apei de ploaie și a grădinăritului pentru a diminua încrederea în propriile forțe și a impune dependența totală de guvern.

 

Obiectivul 16 – Promovarea unei societăți pașnice și incluzive pentru dezvoltare durabilă, accesul la justiție pentru toți și construirea unor instituții eficiente, responsabile și incluzive la toate nivelurile
Interpretare: Acordarea imunității juridice imigranților ilegali și grupurilor minoritare „protejate”, care vor fi libere să se angajeze în orice activitate ilegală – inclusiv la chemarea deschisă pentru ucidere în masă a ofițerilor de poliție – deoarece aceasta este noua clasă protejată în societate (a se observa evoluția problemei refugiaților și a minorităților din orice stat, n.b.). „Instituții incluzive” înseamnă favorizarea prin structurile de impozitare și acordarea de subvenții guvernamentale corporațiilor care angajează lucrători LGBT sau orice grupuri care sunt favorizate de planificatorii centrali din guvern. Utilizarea IRS (fiscul american) și a altor agenții federale pentru a pedepsi selectiv grupuri nefavorabile prin audituri punitive și hărțuire prin reglementări, toate în timp ce ignoră activitățile criminale ale societăților favorizate, mai ales ale corporațiilor, care sunt aliate elitei politice.

Obiectivul 17 – Consolidarea mijloacelor de punere în aplicare și revitalizare a parteneriatului global pentru dezvoltare durabilă
Interpretare: Adoptarea unor directive comerciale mondiale care suprascriu legile naționale în timp ce acordă puteri imperialiste nelimitate companiilor precum Monsanto, Dow Chemical, RJ Reynolds, Coca-Cola și Merck. Trecerea pacturilor comerciale mondiale peste parlamentarii unei națiuni și trecerea peste legi de proprietate intelectuală pentru a se asigura că cele mai puternice corporații din lume își vor menține monopolul total asupra medicamentelor, semințelor, produselor chimice și tehnologiei. Anularea legilor naționale și supunerea totală la acordurile comerciale de nivel mondial ale corporațiilor puternice.

Totala înrobire a planetei până în 2030

Documentul ONU spune: „Ne angajăm să lucrăm neobosit pentru punerea în aplicare integrală a acestei Agende până în 2030”.

Dacă ați citi documentul complet și puteți trece dincolo de limbajul specific relațiilor publice, vă veți da seama repede că această agendă a ONU va fi aplicată forțat tuturor cetățenilor lumii, prin invocarea constrângerii guvernamentale. Nicăieri în acest document nu se specifică faptul că drepturile individului vor fi protejate. Nici nu se mai recunoaște existența drepturilor acordate oamenilor de către Creator. Chiar așa-numita Declarație Universală a Drepturilor Omului neagă complet dreptul persoanei la autoapărare, dreptul de a alege tratamentul medical și dreptul de control parental asupra propriilor copii.

ONU a planificat nimic altceva decât o tiranie la nivel global care înrobește toată omenirea, în timp ce face apel la un sistem de „dezvoltare durabilă” și la „egalitate”. Vremurile descrise în cartea lui George Orwell 1984 au sosit. Și totul este lansat sub eticheta frauduloasă a „progresului”.

Dar probabil că acești monștrii cu față umană nu au luat în calcul și planul Creatorului referitor la această planetă.”[1]

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=17008
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...