Schimbările climatice, dioxidul de carbon (CO2), agenda ascunsă a ecologiștilor, depopularea globală și Guvernul Mondial

Distribuie!

“Eșecul economic al energiei eoliene

Industria eoliană, asupra căreia se concentrează ecologiștii, este o sursă de energie extrem de imprevizibilă, depinzând de intensitatea vântului. Chiar și în condiții atmosferice prielnice, în acest fel se obține prea puțină electricitate pentru a fi o industrie profitabilă pe cont propriu.


Magnatul media Warren Buffet, care deține una dintre cele mai mari ferme eoliene din Iowa, a spus fără nicio jenă: ,,Cu privire la energia eoliană, obținem un credit fiscal când construim o mulțime de ferme eoliene. Acesta este singurul motiv pentru a le construi. Nu au sens fără creditul fiscal.”

În ceea ce privește echilibrul ecologic, situația este la fel de proastă: turbinele eoliene de pe uscat ucid sute de mii, chiar milioane de păsări și lilieci anual, în timp ce turbinele eoliene de pe mare ucid multe mamifere marine, toate acestea fiind privite cu mare indiferență de ecologiști.


Gânduri despre guvernul mondial și eco-tiranie

Multe persoane, în general cele provenite din fostul Bloc Estic, s-au lăsat seduse de ideea că rezolvarea problemelor noastre de mediu ar fi guvernarea globală. În multe privințe, ecologismul este comunismul secolului XXI. Asemeni Islamului, ocupă locul rămas vacant de declinul marxism-leninismului.

Nu știu dacă o convergență a luptelor duse de islamiști și ecologiști se va contura; cu toate acestea, observ că avem deja echivalentul, la o scară mai mică, a califatului ecologic global. Mă refer la Uniunea Europeană, care ne oferă o anticipare a guvernării birocratice, globale și totalitare pe care Națiunile Unite încearcă în mod evident să o înființeze.

Deoarece vorbim despre globalizare, conturată în aspectul său politic de perspectiva unui guvern mondial, dar și în aspectul său economic și, de exemplu, informațional – rețeaua, uneori instantanee, a oamenilor, a bunurilor și a ideilor – aș dori să punctez un posibil efect pervers.

Pe măsură ce culturile și mentalitățile se amestecă, religia ecologistă (sau gaianistă) a occidentalilor, precum și înclinația lor spre pocăință, par să ajungă chiar și la unele dintre popoarele asiatice. Japonia, care a ieșit mutilată din al Doilea Război Mondial, este mai susceptibilă de a se lăsa invadată de această sanctificare occidentală a negării de sine specifică ecologismului.

Agenda depopulării globale

Acordul COP 21 de la Paris nu a fost semnat pentru a salva planeta și pentru a ne împiedica să ne prăjim din cauza unei creșteri imaginare a temperaturii de +2°C. În spatele întregii mascarade se ascunde, ca întotdeauna, fața urâtă a puterii, lăcomiei și profitului. Toți industriașii care sunt în favoarea acestui angajament, care va ruina Europa și va săraci în mare măsură cetățenii săi, o fac pentru motivul că ei găsesc în acest angajament o sursă imensă și ușoară de venit.

În ceea ce privește ONG-urile, atunci când nu sunt pur și simplu motivate de lăcomie, motivul lor constă într-o ideologie malthusiană. Obiectivul lor este de a readuce lumea la o populație foarte mică, de ordinul a câteva sute de milioane de oameni.

Pentru a face aceasta, ei sărăcesc populația, elimină puterea energetică rezultată din combustibili fosili (la care are acces tot săracul), pulverizează chemtrails, folosesc tehnologia HAARP, recurg la contaminarea chimică a alimentelor, la vaccinuri infestate cu viruși mortali și substanțe chimice toxice și, astfel, asigură creșterea numărului de decese.”[1]

Schimbările climatice – ciclice și aleatorii. Dioxidul de carbon nu este un poluator, ci o sursă de hrană pentru plante

Neomarxistii/globalistii (noii comunisti corporatisti “verzi”) ne-au mintit cu privire la dioxidul de carbon, spunandu-ne ca acesta cauzeaza “schimbarile climatice” si “incalzirea globala”, cand, in realitate, incalzirea globala si scaderea temperaturii globale sunt fenomene naturale, ciclice, care sunt cauzate de Soare. Activitatea ecologistilor comunisti se bazeaza pe minciuni.

In realitate, ecologistii comunisti militeaza pentru reducerea populatiei Pamantului, pentru taxarea globala a oamenilor si pentru dezindustrializare (oamenii sa depinda de stat), trairea in “orase inteligente” si interzicerea accesului oamenilor catre zonele verzi. Toate acestea fac parte din Agenda 21, care, in anul 2015, s-a transformat in Agenda 30. In anul 2030, globalistii spera sa instaureze Guvernul Mondial.

Incalzirea globala a devenit noua religie a elitelor urbane din tarile dezvoltate – om de stiinta australian

Incalzirea globala a devenit noua religie a elitelor urbane din tarile dezvoltate, avertizeaza geologul australian Ian Plimer, care sustine ca teoria schimbarilor climatice provocate de oameni nu este decat o farsa promovata de ecologisti fundamentalisti si imbratisata interesat de clasa politica.

 

Prin teoriile sale, Ian Plimer a reusit sa-i indigneze pe “ayatollahii puritanismului ecologist si pe inchizitorii doctrinei incalzirii globale”, noteaza The Vancouver Sun.

Plimer este de formatie geolog, profesor la Adelaide University si este una dintre cei mai cunoscute voci academice ale Australiei.

Este unul dintre principalii critici ai teoriei conform careia societatea umana provoaca incalzirea globala si al ideilor ca, daca oamenii isi schimba felul de viata, cresterea temepraturilor poate fi stopata si chiar inversata.

Iacobinismul ecologic

Multi oameni de stiinta au criticat aceste teorii, dar au fost redusi la tacere in fata iacobinismului ecologic.

Purificarea societatii umane de presupusul pacat al degradarii mediului inconjurator a devenit o adevarata religie, cu fanatici si chiar o clasa clericala intoleranta, in special in randul elitelor urbane din tarile dezvoltate.

Dar Plimer nu pare sa cedeze acestor presiuni si tocmai a publicat ultima dintre cele sase carti si 60 de lucrari academice pe subiectul incalzirii globale: Heaven and Earth – Global Warming: The Missing Science.

Geologului nu i-a fost insa usor sa-si publice cartea, dar pana la urma a reusit sa gaseasca o editura mica, ce si-a asumat acest risc. Pana in prezent, s-au vandut 30.000 de exemplare in Australia, iar cartea se bucura de aprecieri in primele zile de vanzare in SUA si Marea Britanie.

Schimbarile climatice – ciclice si aleatorii

Plimer sustine ca teoria privind incalzirea globala determinata de oameni este doar o inselatorie a publicului, perpetuata de ecoligisti fundamentalisti si imbratisata de clasa politica, care adora orice idee ce provoaca anxietate in randul cetatenilor.

In timp ce ecologistii isi justifica teoriile privind evolutia climatului pe datele din ultimele sute de ani, geologii folosesc un cadru mult mai larg, care ajunge la sute de milioane de ani.

Dinamica si caracterul schimbator climatului Pamantului sunt un fapt binecunoscut geologilor. Aceste schimbari sunt ciclice si aleatorii, explica Plimer, nefiind cauzate sau afectate semnificativ de comportamentul uman.

Gheata polara, de exemplu, este prezenta pe Pamant in mai putin de 20% din totalul timpului geologic, continua omul de stiinta australian. In plus, extinctia unor specii este o componenta normala a evolutiei vietii pe Pamant.

CO2 – un aliment pentru plante, nu un poluator

Plimer se declara suparat in special pe felul in care este inteles dioxidul de carbon, rolul sau in viata zilnica si presupusele efecte asupra climatului. El argumenteaza ca procentul dioxidului de carbon in atmosfera se afla la cel mai scazut nivel din ultimele 500 de milioane de ani, iar procentul aflat in atmosfera reprezinta doar 0,001% din cantitatea totala aflata in oceane, roci, sol si diferite forme de viata.

Plimer afirma ca CO2 nu este un poluator, ci o sursa de hrana pentru plante. Plantele consuma dioxid de carbon si elibereaza oxigen, iar activitatea umana contribuie doar intr-o foarte mica masura la prezenta gazului in atmosfera.

‘Oamenii ar trebui sa imbratiseze incalzirea globala’

Concluzia sa este ca, de-a lungul timpului, perioadele de incalzire globala au reprezentat pentru oameni epoci de abundenta, cand civilizatiile au facut salturi uriase.

Epocile glaciare, in schimb, au reprezentat timpuri in care dezvoltarea umana s-a incetinit sau chiar a regresat.

Incalzirea globala, afirma Plimer, este un fenoment pe care oamenii ar trebui sa-l imbratiseze ca un prevestitor al vremurilor bune care vor veni.”[2]

Pământul devine tot mai verde datorită creşterii nivelului de dioxid de carbon din atmosferă

Deşi cu toţii am auzit de creșterea nivelului de dioxid de carbon (CO2) din atmosferă care provoacă creşterea temperaturii și a poluării la scară planetară, mai există o consecință a acestui proces care este mai puțin cunoscută şi înţeleasă în prezent.

O echipă internaţională de cercetători, care a studiat datele obţinute cu ajutorul sateliţilor, a constatat că Pământul devine tot mai verde ca urmare a creșterii nivelului de dioxid de carbon din atmosferă. Emisiile ridicate de carbon din ultimele trei decenii au provocat creșterea suprafeţelor acoperite cu vegetaţie de pe Pământ.

„Noi am reuşit să înţelegem legătura care există între procesul de creştere a suprafeţelor verzi şi cel al fertilizării, provocată de creșterea nivelului de dioxid de carbon din atmosferă, cu ajutorul mai multor modele computerizate care reproduc creșterea suprafeţelor înverzite ce a fost observată cu ajutorul datelor obţinute din sateliţi”, a declarat cercetătorul Ranga Myneni de la Boston University.

Cum stimulează însă poluanții atmosferici creșterea vegetației? Procesul este denumit efectul de fertilizare al carbonului (în engleză „carbon fertilisation effect”) care are loc atunci când frunzele absorb dioxidul de carbon din atmosferă în timpul procesului de fotosinteză. Cu cât nivelul de dioxid de carbon din atmosferă este mai mare, cu atât plantele cresc mai repede, în special în zonele cu climă caldă.

Deoarece nivelul de dioxid de carbon din atmosferă este tot mai ridicat, rezultă o creştere a suprafeţelor acoperite cu vegetaţie de pe planetă.

„Rezultatele studiului nostru arată că în urma efectului de fertilizare al carbonului din ultimii 33 de ani, suprafaţă împădurită a Pământului a crescut cu aproximativ 18 milioane de metri pătraţi, adică cu o suprafaţă de două ori mai mare decât suprafaţa SUA. Acest fenomen are capacitatea de a schimba în mod fundamental ciclul apei şi al dioxidului de carbon în natură”, a declarat cercetătorul Zaichun Zhu de la Peking University din China.

În prezent vegetația acoperă aproape o treime (32%) din suprafața totală a planetei.

Deşi creşterea suprafeţelor înverzite, care absorb o cantitate tot mai mare de carbon din atmosferă, pare a fi o consecinţă pozitivă pentru mediul înconjurător, oamenii de știință avertizează că acest efect secundar al nivelului ridicat de dioxid de carbon din atmosferă va fi doar temporar și el nu va împiedeca celelalte consecințe negative ale schimbărilor climatice, cum ar fi fenomenele meteorologice extreme, creșterea temperaturilor și a nivelului mării.

„Studiile au arătat că plantele se aclimatizează sau se adaptează la creşterea concentrației de CO2 şi efectul de fertilizare al carbonului se diminuează în timp” a declarat Philippe Ciais de la Laboratory of Climate and Environmental Sciences din Franța.

De asemenea, dioxidul de carbon nu este singurul factor care determină creşterea suprafeţelor verzi ale planetei. Oamenii de ştiinţă afirmă că şi azotul utilizat în îngrășămintele agricole contribuie la acest fenomen, alături de alţi factori.

Rezultatele studiului au fost publicate în Nature Climate Change şi se speră ca ele vor servi ca un alt memento cu privire la importanța reducerii emisiilor de carbon.

„Studiul evidenţiază influența oamenilor asupra funcționării biosferei la nivel global… Creșterea nivelului de CO2 din atmosferă se datorează aproape exclusiv arderii combustibililor fosili și a defrișărilor”, a declarat cercetătorul Pep Canadell de la CSIRO (Commonwealth Scientific and Industrial Research Organisation) din Australia.”[3]

Ecologiștii globaliști militează pentru reducerea populației Pământului. Ecologia este o ideologie comunistă

“„Omenirea TREBUIE SĂ DISPARĂ ca să SALVĂM PLANETA!” Ultimul răcnet în materie de ideologie neo-marxistă: Anti-Natalismul

Toate curentele ideologice care macină civilizația occidentală urmăresc distrugerea fi zică sau psihică a oamenilor: anticreștinismul, accesul discreționar la avort, mișcarea LGBT, destructurarea familiei, incluziunea, multiculturalismul, eutanasia (inclusiv la copii). Însă apogeul acestei ofensive concertate împotriva umanității este atins de antinatalism. Niciodată, propovăduirea iubirii de oameni nu a fost mai criminală.

Gwynn Mackellen este consultantă în reciclare. Avea 26 de ani când s-a sterilizat: „Din motive de protecție a mediului am știut dintotdeauna că nu vreau să am copii”.

Cercetătorii suedezi de la Universitatea din Lund au ajuns în 2017 la o concluzie halucinantă: cea mai eficientă măsură anti-poluare este să ai mai puțini copii. Potrivit unui studiu din iulie 2017 publicat în Environmental Research Letters, orice copil nenăscut ar echivala cu o reducere a poluării de 58,6 tone de bioxid de carbon pe an. Aiuritoarea cifră este rezultatul unui calcul complicat, în care se face o estimare a emisiilor poluante pe care un individ le produce într-o viață la care se adaugă cele ale tuturor descendenților săi, suma fiind ponderată cu gradul de rudenie și cu durata medie de viață.

Potrivit savanților de la Lund, în comparație cu catastrofa ecologică de care se face vinovat un copil, poluarea unui automobil este floare la ureche: doar 2,4 tone de CO2 anual.

„Fie să trăim mult și apoi să dispărem!”

Studiul universitarilor suedezi i-a adus la frenezie pe toți ecologiștii, disperați că mersul lor pe bicicletă nu salvează planeta. Așa a apărut antinatalismul: o mișcare filosofică bazată pe principiul că este o cruzime să aduci pe lume ființe umane, doar pentru a le condamna să sufere și să provoace suferință altora, întro lume din ce în ce mai puțin propice vieții.

Gwyin Mackelen (foto) este o anti-natalistă convinsă: „Lucrez în industria deșeurilor, iar deșeurile sunt un efect al populației”, explică Mackelen, care observă că poluarea este făcută adesea cu intenții bune.

„Copacii sunt tăiați în beneficiul nostru. Deșeurile de plastic sunt deversate și mineralele sunt extrase nu din cauza oamenilor răi, ci a oamenilor pur și simplu. Dacă noi am fi mai puțini, ar exista mai puține astfel de efecte.”

„Cred că societatea omenească are o cultură prea natalistă, iar acest lucru este dăunător. Îmi doresc să reducem populația în mod voluntar.” Însă prejudecățile culturale sunt vinovate, deoarece proslăvesc maternitatea și împing omenirea să facă copii, fără a realiza consecințele catastrofale pentru planetă.

„Mama mea a fost educată că trebuie să se mărite și să dea naștere la copii, însă eu și sora mea nu am fost crescute la fel”, mărturisește Gwynn într-o discuție cu reporterii de la The Guardian. Nici prin cap nu-i trece că dacă maică-sa ar fi fost anti-natalistă, ea n-ar mai fi făcut filosofie cu ziariștii.

Tânăra, care locuiește în oaza de progresism numită San Francisco, face parte dintr-o comunitate numită Voluntary Human Extinction Movement (Mișcarea pentru Dispariția Voluntară a Omenirii). Deviza VHEM este: „Fie să trăim mult și apoi să dispărem!”, iar siteul său conține multe desene animate și încearcă să demonstreze că extincția umanității nu are nimic grav sau tragic.

Cele mai abjecte lucruri devin acceptabile prin repetare

VHEM are o soră în Marea Britanie: organizația Population Matters. Aceasta nu face propagandă deschisă pentru extincția benevolă a omenirii, ci doar împotriva creșterii demografice, care, susține ea, duce la degradarea mediului, epuizarea resurselor, sărăcie și inegalitate.

Directorul Population Matters, Robin Maynard, confirmă că există o creștere a sprijinului pentru ideile organizației sale în rândurile tinerilor. „Se vede după traficul nostru online – simpatizanții noștri pe Twitter au crescut cu 60% față de 2016, iar o postare recentă pe Facebook despre a nu avea copii a fost citită de 4 milioane de persoane… Acest lucru este sprijinit de creșterea numărului de savanți care afirmă că omenirea trebuie să-și rezolve problema numărului, ca și pe cea a consumului.”

Membrilor notorii ai grupului, sir David Attenborough, favoritul National Geographic, realizatorul de documentare despre natură (inclusiv pentru copii) Chris Packham, sau scriitoarea Lionel Shriver, li s-a alăturat recent Leilani Münter (foto), pilot de curse și activistă pentru mediu. Deviza ei: „Să nu subestimezi niciodată o puicuță vegană hipiotă cu o mașină de curse!” Are 44 de ani și spune că ea și soțul ei sunt „child-free” – în loc de „childless” – dat fiind că primul termen sună mai „pozitiv”.

„Cu cât vorbim mai mult, cu atât mai relaxați se vor simți oamenii să abordeze subiectul și atunci, poate, lucrurile se vor schimba”. Leilani enunță aici un pricipiu de bază propagandei: cele mai abjecte lucruri ajung să se banalizeze prin repetarea lor. Și să fie acceptate.

Șoferița vegană a avut primul semn de îngrijorare față de supra-popularea planetei când abia împlinise 20 de ani: „Studiam biologia la Universitatea din California și am mers la o conferință care credeam că este despre biochimie, însă profesorul ne-a prezentat un documentar despre populație.” A rămas stupefiată de cifre. „Omenirea a avut nevoie de 200.000 de ani pentru a ajunge la primul miliard de indivizi, apoi de 126 de ani pentru a se dubla ajungând la 2 miliarde, 30 de ani pentru a adăuga încă un miliard și 14 ani pentru încă unul.” Pentru fiecare dintre miliardele următoare a fost nevoie de 12 ani. „Este îngrozitor”, spune Münter, care crede că oricât s-ar converti omenirea la mașini electrice, la surse de energie refolosibile și la alimente din plante, toate acestea măsuri nu pot compensa suprapopularea. Ea este întru totul de acord cu un studiu al Universității Cornell din 1999, privind „capacitatea maximă” a Pământului: „Pentru ca toți oamenii să trăiască într-o relativă prosperitate, cu acces la apă curată și la electricitate, numărul lor nu trebuie să depășească 2 miliarde, dar suntem deja cu 5,6 miliarde în plus și cifra crește cu rapiditate în fiecare zi.”

Münter și cei care gândesc ca ea resping ideea că viața fără copii nu are rost și farmec. „Nu simt că îmi lipsește ceva. Grație activismului meu, ajung să vorbesc în școli și universități în fața a mii de copii. Dacă aș avea propriul meu copil, nu aș avea timp.”

„Climatul de acum nu este potrivit pentru a avea copii”

Și totuși, există și activiști mai activi decât șoferița de curse vegană. De pildă, colega ei din conducerea Population Matters, Emma Olif. Aceasta trăiește într-o caravană cu care colindă Marea Britanie și țările europene, mai ales zonele rurale, unde lumina antinatalismului pătrunde mai greu. „Oamenii sunt foarte limitați în legătură cu ce înseamnă să fii o persoană responsabilă. Astăzi avem atâtea oportunități să facem lucruri importante, să avem alte sarcini decât copiii. Putem fi însărcinați cu idei și visuri și revoluție.”

Și Emma își continuă expunerea convingerilor ontologice: „Din punct de vedere biologic, a avea copii este probabil unul dintre cele mai egoiste lucruri pe care le poți face. Furi resursele de la alții pentru a-ți perpetua propriile gene. Eu am patru frați, genele mele sunt în regulă. Dar lucrurile pe care vreau să le transmit sunt intelectuale. Dacă nu am copii, îmi rămâne mai mult timp să fac asta.”

Cu o licență în biologie marină și un master în diversitate biologică, Emma Olif, în vârstă de 30 de ani, spune că nu a simțit niciodată vreun imbold matern „pentru că am fost întotdeauna conștientă de tot ce se petrece în jurul meu, din punct de vedere economic, politic și ambiental. Climatul nu este potrivit pentru a avea copii în acest moment.”

„Am decis să adoptăm un câine vagabond în loc de un copil”

Când americanul Xavi Cortal a întâlnito acum doisprezece ani pe Angela, cea care avea să-i devină soție, el nu-și dorea copii, însă ea oscila. După o lungă durată de reflecție profundă, Angela Cortal, un medic naturopat, a decis să fie „conectată cu familia și cu societatea în alte moduri. Mă consider o persoană analitică și logică și când trec în revistă toate motivele pro și contra, constat că nu are nici un sens să ai copii”. Cei doi soți au discutat și despre posibilitatea adopției și în cele din urmă, spune Angela, „am decis să înfiem un câine vagabond în loc de un copil”.

La o tabără de vară care a avut loc la Portland, cu șapte ani în urmă, Angela l-a cunoscut pe fondatorul VHEM, Les Knight. A rămas încântată de felul în care acesta sistematiza și sintetiza informațiile despre impactul asupra mediului al fiecărui om, „hectare de pădure potențial salvate de orice ființă ființă umană care nu este adusă pe lume”.

Soțul Angelei, Xavi, care lucreează la o agenție de certificare a produselor oragnice, a decis că își dorește să rămână „childfree” când abia trecuse de douăzeci de ani, influențat de femeia cu care avea o relație. „Peste tot în jur am găsit motive care să-mi confirme că decizia mea este bună.”

Ca și soția sa și toți ceilalți colegi antinataliști, și Xavi este un filosof care și-a structurat un sistem solid de gândire. El constată că, deși diferite de cele ale femeilor, există și asupra bărbaților numeroase presiuni sociale de a procrea: „Bărbații par să aibă credința ‘macho-istă’ că genele lor superioare trebuie perpetuate… Dar cred că presiunea de a procrea este mai mare la femei.”Xavi consideră că bărbații care spun că nu vor copii manifestă „o dezamăgitoare reținere de a apela la metodele chirurgicale care să facă acest lucru sigur, când o vasectomie este mult mai rapidă și mult mai puțin invazivă decât legarea trompelor la femei. Testiculele nu sunt sacrosancte”. Xavi și-a făcut vasectomie la 26 de ani și se mândrește spunând că „sunt cel mai bine cheltuiți 500 de dolari din viața mea”.

Sub poleiala anti-natalismului se ascunde cel mai sinistru egoism

El recunoaște că motivele înverșunării sale împotriva copiilor nu sunt lipsite de egoism: „Creșterea copiilor este o corvoadă mizerabilă, ingrată și costisitoare la care nu vreau să particip. Sigur, mama mea mă iubește, eu o iubesc, dar de ce aș vrea să trec și eu și prin tot ceea ce au suferit părinții mei. Vinovăție? Obligație? Datorie? Nu, mulțumesc. Pot să călătoresc, să economisesc bani, să dorm dacă vreau. Pot să ies la plimbare cu copiii altora, dacă vreau, și să-i aduc înapoi dacă sunt obraznici. Nu există absolut nici un inconvenient.”

Această pledoarie anti-copii a lui Xavi Cortal dovedește ceea ce era atât de lesne de bănuit de la bun început: anti-nataliștii nu sunt decât exponenții cei mai afectați de hedonism ai societății contemporane. Care nu iubesc cu adevărat pe nimeni în afară de ei înșiși. Și care, pentru a-și ascunde de ochii semenilor egoismul sălbatic care îi roade pe interior, se înfășoară (conștient sau doar instinctiv) într-o jalnică poleială ideologică.”[4][5]

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=18353
  2. https://www.hotnews.ro/stiri-mediu-6010038-incalzirea-globala-devenit-noua-religie-elitelor-urbane-din-tarile-dezvoltate-stiinta-australian.htm
  3. https://www.stiintaonline.ro/pamantul-devine-tot-mai-verde-datorita-cresterii-nivelului-de-dioxid-de-carbon-din-atmosfera
  4. https://evz.ro/ideologie-neo-marxista.html
  5. https://evz.ro/ideologie-neo-marxista.html?v=347635&page=2
  6. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...