Un savant, care a lucrat în cadrul NASA, dezvăluie descoperirile pe care le-a făcut despre viața extraterestră

Distribuie!

“Omul de ştiinţă american Richard Hoover, fost angajat al NASA, mărturiseşte în interviul dat jurnalistului Lee Speigel de la ziarul Hufington Post despre faptul că agenţia spațială americană a distrus în mod deliberat dovezile despre existenţa vieţii pe planeta Marte. Mărturia lui a fost dată în contextul congresului Open Minds UFO International Congress and Film Festival din Fountain Hills, Arizona, 2014.

Hoover menţionează de asemenea că el era demult convins de existenţa vieţii extraterestre, prin cercetările pe care le-a efectuat asupra meteoriţilor căzuţi pe Pământ. Ne vorbeşte extrem de convingător, sigur şi în acelaşi timp în mod detaşat un savant de renume mondial, care ştie foarte bine ce anume a descoperit.


Şi el nu este deloc singurul om de ştiinţă care afirmă astfel de adevăruri. Atunci ne întrebam şi noi, întocmai ca Lee Speigel în acest interviu: pentru ce mulţi oameni şi o mare parte din comunitatea ştiinţifică prefera să nege cu înverşunare, în continuare, existenţa vieţii extraterestre?

RichardHoover

Pentru ce această întreagă cacealma, care oricum se va sfârşi repede, deoarece dovezile devin pe zi ce trece tot mai covârşitoare? Există mai multe explicaţii, mergând de la domeniul psihologic, până la cel politic. Lăsăm însă aceste aspecte în seama altora să le disece…”[1]


Video

SURSE

  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/un-savant-care-a-lucrat-in-cadrul-nasa-dezvaluie-descoperirile-pe-care-le-a-facut-despre-viata-extraterestra-a269
  2. Foto: National Space Society
  3. Video: YouTube

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner