Armele Iluminaților – arme psihotronice, arme cu microunde, arme termice cu muniție termobarică, bombe cu plasmă

Distribuie!

Oamenii incep sa se trezeasca, revoltele impotriva Iluminatilor vor fi si mai puternice. Iluminatii au lansat un plan, inca din anii ’70, cu privire la reducerea populatiei Planetei, plan pus la cale de catre Henry Kissinger si dus mai departe pana in prezent sub forma de Codex Alimentarius, care alaturi de Monsanto, doresc chimicalizarea a tot ce exista hrana pentru ca oamenii sa moara in urma bolilor dezvoltate, iar asta-i doar o parte din metodele folosite de catre acesti indivizi, in incercarea disperata de a reduce populatia Planetei pana la cifra de 500 milioane de locuitori.

Au creat apoi “terorismul”, prin finantarea diverselor celule teroriste, atat in Orientul Mijlociu, cat si in Occident, pentru a-si justifica nevoia continua de a fi in razboi, in baza Principiului Hegelian al Manipularii (PROBLEMA <-> REACTIE <-> SOLUTIE).


Solutia impotriva terorismului creat de catre Iluminati este oferita chiar de ei, iar asta conduce treptat, treptat, la reducerea libertatilor fundamentale ale oamenilor, asa cum a avertizat fostul sef al FBI-ului, Ted Gunderson, dar si multi alti fost agenti ai Serviciilor Secrete, fie ca vorbim de cele americane sau europene.

Toata aceasta “nebunie” pare de neinteles la prima vedere, dar daca studiati istoria Iluminatilor din Sumer, odata cu reptilienii Anunnaki, descendentii “dragon” din cadrul familiilor regale si nobiliare, veti intelege ca in spatele acestui proces continuu de globalizare (Guvernare Mondiala si de crearea a unei Noi Ordini Mondiale), au ramas aceeasi indivizi, aceleasi familii, care din disperare, nu din snobism, isi pastreaza linia de sange pura.


Practic, acesti indivizi lucreaza la planul de a guverna Planeta de sute de mii de ani, predandu-si din generatie in generatie stafeta. In cadrul acestui articol, detaliat, veti afla ce arme au pregatiti acestia impotriva oamenilor, ei nestiind ca, la o confruntare directa intre noi si ei, ei nu vor putea rezista.

Daca va uitati la oamenii de astazi, cei care nu sunt inca treziti, acestia au un comportament de zombi, in sensul ca se misca si se comporta precum celebrii zombii din filmele horror, asta datorita diverselor arme psihotronice pe care Iluminatii le-au dezvoltat si le utilizeaza bombardand astfel mintea omului normal si asa afectata de chimicalele din hrana.

Elita Iluminatilor care conduc lumea au inceput sa foloseasca noi metode pentru a face rau oamenilor. In timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial a fost dezvoltata tehnologia microundelor. In anul 1970, aceasta dezvoltare a fost accelerata printr-un salt puternic de la un efect de 1 MW la 1000 MW, dupa cum scrie pe larg Juri Lina in cartea sa, “Arhitectii Inselaciunii”[1].

51h1akq5OHL

active_denial_beam

armes-silencieuses-pour-guerres-tranquilles-contre-l-humanite1_0

gqbvr7z5oystbrgputy1

SilentWeaponsforQuietWars

weapons_deployed

A aparut astfel tehnologia fuziunii si a particulelor. Atat Uniunea Sovietica, cat si Statele Unite ale Americii au avut acces la un tun puternic  cu microunde, capabil sa interfereze cu echipamente electronice sau sa le distruga, fiind o replica aproape identica cu celebra “Raza a Mortii” dezvoltata de catre Nicolae Teslea. Acest tun putea fi folosit, de asemenea, si impotriva fiintelor umane.

Astazi, aceasta arma este detinuta de Japonia, Franta, Marea Britanie si de alte superputeri. Sa nu uitam nici de celebrul laser al lui Ceausescu cu care ar fi topit tancurile sovieticilor in timpul invaziei Cehoslovaciei din 1968.

Oamenii de stiinta masoni au dezvoltat propulsorul de microunde HPM (un generator special de microunde). Un impuls laser de cateva mii de kw pe o anumita frecventa poate distruge un mare numar de roboti. Dupa opinia oamenilor de stiinta, HPM, poate opera pe o arie limitata cu un foarte mare numar de impulsuri in gama de frecvente a microundelor (1-100 GHz).

Efectul impulsului scade odata cu distanta. Multe tari sunt lipsite de aparare in aceasta privinta. Ar costa prea mult. Arma este actionata la viteza luminii. Ea poate fi folosita in secret, focurile fiind invizibile si inaudibile si este foarte dificil sa se stabileasca daca cineva a fost lovit de microunde. Este dificil si sa se detecteze pericolul si sa se demonstreze cine este responsabil.

Armele cu impulsuri emit antiunde care slabesc moleculele trupului dintr-un grup electromagnetic diferit. Oamenii pot suferi de tulburari de auz pe o raza de cativa kilometri. Armele HPM pot interfera cu sistemele nervoase pe o arie de 30 de kilometri. Pentru sisteme spatiale, aria de actiune poate fi imensa. Armele din spatiu pot fi folosite impotriva unor tinte de la suprafata, asa cum scrie in “Jurnalul tehnic militar”[2] (n.tr. “Militar Teknisk Tidskrift”), nr. 3, din 1989, la pagina 19-25.

Cuptoarele cu microunde sunt o alta sursa de pericole, asa cum sunt si telefoanele mobile. Microundele produc leucemie, vertijuri, probleme de vedere, tumori ale creierului, mutatii ale ADN-ului si alte afectiuni. Elita Iluminatilor au, de asemenea, acces la arme ce functioneaza pe frecvente radio, cu o raza de actiune de la cativa Hz pana la cateva mii de GHz si care pot avea baze, fie la sol, fie in spatiu.

Exista arma de mana, de marimea unei valize, pentru atacuri pe o raza mica, cat si sisteme mobile transportate de camioane. Exista arme tactice pentru campul de lupta, cu baza la sol sau in aer, cu o raza de actiune de pana la 20 de kilometri. Armele strategice de radio-frecventa pot avea bazele lor pe pamant sau un spatiul cosmic.

Ele pot decima populatia din orase intregi, cel putin la fel ca armele nucleare (dara fara a produce distrugeri materiale). Tehnologia frecventelor radio a condus la arme de distrugere in masa mai devastatoare decat armele nucleare. Armele strategice cu baza la sol pot fi folosite pentru tinte de sub linia orizontului.

Efectele armelor de radio-frecventa pot fi comparate cu cele ale neurotoxinelor, care sunt letale chiar si in concentratii foarte mici. Distrug interactiunile electromagnetice sensibile din tesutul nervos. Principala lor tinta este sistemul nervos central si creierul.

Frecventele folosite pentru armele electromagnetice se existind mult in afara lungimii undelor radio actuale. Frecventele radio reprezinta gama frecventelor joase, sub cea a infrarosiilor. Si armele laser au tot un efect devastator. Bineinteles ca armele biologice au fost folosite si in trecutul mai indepartat.

La negocierile de pace din timpul Razboiului francez si indian din 1755-1760, ofiterii britanici au impartit indienilor paturi contaminate cu variole. Strategia a provocat o epidemie care i-a silit sa capituleze. Marea Britanie conduce experimente cu arme termice incarcate cu munitie termobarica.

Aceste arme pot fi indreptate spre o anumita cladire, si ucid toate persoanele dinauntru cu o unda de caldura intensa fara a afecta cladirile din jur, dupa cum explica Paul Beaver in revista “Jane’s Defence Weekly”[3]. Proiectul care produce temperatura si presiune inalta, poate fi tras de pe umar.

Deoarece explodeaza in interiorul cladirii, valul de presiune imprastie caldura prin usi si casa scarii, arzand totul in cale. Rusii au folosit cu succes arme termice in Cecenia. Putem aminti si armele acustice, care infrang inamicul cu un sunet puternic. Acest gern de arme au fost folosite de catre americani in razboiul din Irak (cand au lasat zi si noapte muzica rock la mare intensitate).

S-a descoperit ca pe 11 septembrie 2001, pentru a distruge turnurile gemene de la World Trade Center din New York, dupa ce au fost lovite de avioane, s-au folosit bombe cu plasma. Aceste bombe cu plasma sunt accesibile numai Statelor Unite ale Americii, dar nu si “teroristilor” arabi. La scurt timp dupa colaps, se vad mai multe explozii puternice pe un film necenzurat.

Avocatul Stanley Hilton l-a dat in judecata pe George W. Bush pentru implicarea in atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001. El a fost consilier al senatorului Bob Dole si reprezinta sute de familii ale victimelor de la 11 septembrie.

Pe 10 septembrie 2004, Stanley Hilton, a spus la emisiunea radiofonica a lui Alex Jones, InfoWars.com (Vocea Libera a Americii) urmatoarele:

“Bush a semnat personal ordinul. El este vinovat de tradare si crime in masa. Bush, Rice, Cheney, Mueller, Rumsfeld si Tenet au fost cu totii implicati. Avem documente foarte incriminatoare, precum si martori oculari care pot depune marturie ca Bush a ordonat personal acest eveniment pentru a castiga avantaje politice si pentru a continua o falsa agenda politica in Orientul Mijlociu in numele neoconservatorilor inselati.

Avem marturii sub juramant de la fost agenti FBI sub acoperire, informatori FBI si alti oficiali din Pentagon, armata si aviatia militara despre faptul ca au existat multe exercitii militare si repetitii pentru 11 septembrie, inainte ca evenimentele sa aiba loc. Bush a vazut de multe ori aceste lucruri simulate la televizor.

Am fost la Universitatea din Chicago la sfarsitul anului 1960, cu Wolfowitz, Feith si alti cativa, asa ca ii cunosc personal pe acesti oameni. Noi vorbeam despre asemenea lucruri tot timpul. Eu chiar am facut lucrarea de diploma pe aceasta tema – cum sa transformi Statele Unite ale Americii intr-o dictatura prezidentiala prin frabricarea unui eveniment fals, gen Pearl Harbour.

Din punct de vedere tehnic, acest lucru se planuia de cel putin 35 de ani. Ei au violat Constitutia ordonand asa ceva. Bush a prezentat dovezi false Congresului pentru a obtine permisiunea de a declara razboi Irak-ului. El s-a referit la 11 septembrie ca la o actiune sustinuta de Saddam Hussein, dar totul este o minciuna.

Teroristii au fost retinuti si am avut o martora care este casatorita cu unul dintre ei. Erau agenti americani sub acoperire, platiti de FBI si CIA sa spioneze grupurile arabe din aceasta tara. Cu totii au fost manipulati. Eu, insumi, am fost amenintat de FBI. Personalul meu a fost, de asemenea, amenintat. Mi-a fost spart biorul si au fost furate multe documente. Din fericire, avea copii ale acestor documente.”[4]

Jumatate din new-york-ezi considera ca guvernul a fost implicat in evenimentele din 11 septembrie 2001. Actiunea lui Stanley Hilton nu a condus la niciun rezultat. Dar dupa un sondaj al opiniei publice facut de “The New York Times”[5] si “CBS”[5] (la 14 octombrie 2006), 81% dintre americani nu cred in varianta oficiala al atacului terorist din 11 septembrie 2001.

Dupa o alta investigatie, 36% dintre americani sunt de parere ca autoritatile federale au fost amestecate in evenimente, iar 16% cred ca guvernul a facut sa explodeze turnurile gemene si alte cateva cladiri din apropiere, asa cum a fost publicat in “The Alberquerque Tribune”[6], la data de 3 august 2006.

Chiar si actorul Charlie Sheen este convins ca autoritatile americane tainuiesc adevarul despre atacurile teroriste din 11 septembrie 2001. Sheen, intr-un radioprogram cu Alex Jones Show, a afirmat la 25 martie 2006, ca cei doi zgarie-nori au explodat sub forme controlate.

Cercetatorul Eric Hufschmied analizeaza mai multe lucruri strainii legate de aceste actiuni teroriste “enigmatice” in cartea sa, “Intrebari Dureroase: O analiza a atacului din 11 septembrie”[7] (n.tr. “Painful Questions: An Analysis of the September 11th Attack”, Coleta, California, 2002).

Un lucru este clar: autoritatile nu au spus adevarul nici cu aceasta ocazie. A avut cu adevarat guvernul american vreun scop sa-si atace proprii locuitori ? Documentele pe care jurnalistul, James Bamford, le-a dat publicitatii atesta, ca da, a avut acest scop. Pana in ianuarie 1961, sub conducerea generalului, Lyman Lemnitzer, s-a elaborat un plan de atac impotriva bazei americane din golful Guantanamo, iar pentru aceasta actiune ar fi fost facut vinovat Fidel Castro si ar fi servit ca pretext pentru atacarea Cubei.

Presedintele Eisenhower a considerat ca un asemenea joc derutant este acceptabil pentru a-si atinge telul propus. Criminalii imbracati in uniforme cubaneze ar fi trebuit sa arunce in aer depozite de munitie, sa provoace incendii si sa saboteze baze navale. Dupa ce Cuba ar fi fost acuzata de cele intamplate, ar fi urmat scufundarea unor nave militare cubaneze.

In planul lor a figurat si folosirea unor avioane false drept MIG, pentru doborarea avioanelor civile americane si atacarea navelor cu ele. Lemnitzer a mai precizat ca ar trebui jefuite avioane si nave civile, iar in spatiul aerian cubanez sa fie doborat un avion civil inchiriat.

Operatiunea Nortwoods a fost refuzata de presedintele Kennedy in anul 1962. Mai exista insa cateva documente publicate in cartea lui James Bamford, “Corpul Secretelor: anatomia agentiei de Securitate Nationala Ultrasecreta”[8] (n.tr. “Body of Secrets: Anatomy of the Ultra-Secret National Security Agency, 2001).

Razboiul bio-psihologic

Cei mai mulţi au auzit despre războiul bio-psihologic. În timp de război, duşmanul otrăveşte apa potabilă sau răspândeşte viruşi şi bacterii. Aţi auzit însă ceva, despre experienţele bio-psihologice din America?

Iată câteva exemple:

În 1950, de pe un vapor al U.S. Navy au fost pulverizate timp de şase zile bacterii de tipul Serratia asupra oraşului San Francisco. Aproape toţi cei 800.000 de locuitori au avut simptome. Serratia produce tulburări ale aparatului respirator. Indiscreţii din rândul armatei americane, au dezvăluit că între anii 1949 şi 1969 s-au făcut 239 de experienţe sub cerul liber.

Dar americanii au suferit şi alte experienţe, nu numai bacteriologice. NBC-ul a făcut cunoscut la 16 ianuarie 1981 că nord-vestul SUA a fost bombardat mai mulţi ani cu unde de frecvenţă micro de către sovietici.
Aceste unde au fost programate pe lungimi bio-electronice de frecvenţă. În limbajul specialiştilor se numesc “electrified low frequence”. Ele au fost descoperite în 1884 de un european, Nicola Tesla.

Acesta a venit în America la Edison, apoi a lucrat împreună cu George Westinghouse. În 1892 ei au construit prima centrală electrică de curent alternativ. Undele de frecvenţă micro se mai numesc şi Tesla effect sau ELF. Aceste unde, proiectate asupra unui om, provoacă decuplarea impulsurilor electrice în creier, funcţiunile neurologice şi psihologice sunt diminuate şi indivizii devin sugestionabili.

Şi sovieticii au lucrat din 1960 (cum spune articolul din Associated Press din 20 mai 1983) la proiectul “Sida”, cu unde radio de 40 megahertzi, pentru a produce indivizilor o stare de transă. Cu aceste unde s-a încercat să se combată nevrozele, hipertensiunea, problemele psihice dar, în acelaşi timp, aceste unde pot produce agresiuni sau depresii.

În războiul rece, când a fost cercetată ambasada americană din Moscova, dacă are aparate-spioni în pereţi, s-a descoperit că un anumit “signal” moscovit de unde micro a fost îndreptat ani de zile de către ruşi asupra ambasadei. După Raportul Defense Intelligence Agency din 1962, cu aceste unde s-a căutat să se provoace dureri de cap şi de ochi, vomismente, oboseală, depresii, reducerea funcţiunilor intelectuale, reducerea memoriei şi cancer.

Zbigniew Brzezinsky dezvăluie că în rândul personalului ambasadei există un număr ridicat de cazuri de cancer. Cu “psichotronics” se poate reduce sau anihila voinţa de atac a soldaţilor în luptă. Revista “Magazine 2000”, din decembrie 1993, nr. 97 descrie cum, cu ajutorul acestor “psichotronics” mii de soldaţi irakieni au ieşit din tranşee şi s-au predat chiar ziariştilor. Armele “Psichotronics Mind Control” au neutralizat total armata irakiană, dând-o pradă tancurilor americane.

Revista de aviaţie americană “Aviatron Week and Space Technology” din ianuarie 1993, informează că Ministerul american al apărării dotează rachetele cu instrumente care emit pulsaţii electromagnetice (EMP), cu care se anihilează total inamicul, sau produc perturbarea instinctului de orientare şi aceasta cu acţiune pe o rază de 2500 km.

Autorităţile cele mai cunoscute care lucrează în acest sector sunt colonelul şi fizicianul Thomas Bearden din armata americană, fizicianul american Sidney Hurwitz şi fizicianul american Guy Obelensky. Hurwitz şi Obelensky lucrează din 1969 şi pentru armata israeliană.

Despre factorii climatici cu care se poate purta un război nu se vorbeşte deloc în lume. Noi credem că astăzi motivele principale în anomaliile climei sunt răcirea pământului şi dublarea emisiilor de dioxid de carbon care încălzesc atmosfera.

Meteorologii şi oamenii de ştiinţă de seamă au ajuns la concluzia că, în următorii 50 ani, se va simţi începutul erei glaciare. Această epocă glaciară nu are nimic comun cu încălzirea atmosferei sau cu poluarea ei. În câteva decenii, coborârea temperaturii va egala fenomenul încălzirii, cunoscut sub numele de “efectul de seră”. Un procent mai scăzut de căldură solară poate declanşa o epocă glaciară.

Cu privire la climă, mai există un aspect pe care mass-media nu-l comentează. Este vorba de experienţele de influenţare a climei. Nu toate fenomenele naturii sunt de origine naturală. Oamenii întind braţele spre nori şi îşi pun singuri în pericol existenţa.

În 1975 s-au efectuat numai în SUA nouă programe de modificare a climei. În alte ţări au fost 66 programe. S-au stropit norii cu condensate pentru a produce ploaia, s-a estompat grindina, s-a dispersat ceaţa, s-a căutat a se împiedica uraganele, viscolele, cutremurele şi inundaţiile, s-au încercat captări de fulgere. Nu există legi care să împiedice un monopol asupra climei. Honduras a protestat în 1973, învinovăţind SUA că prin captarea ploilor a provocat secetă.

Americanii au schimbat cursul uraganului Fifi, pentru a salva turismul în Florida. A protestat şi El Salvador. De asemenea, Japonia, Rhodesia şi Israel au fost învinovăţite că fură ploile.
În 1987 s-au întâlnit la Conferinţa din Alabama oameni de ştiinţă de calibru mare, care au comentat datele culese de satelit. Dr. Gerstein a făcut cunoscut că, datorită poluării atmosferei, clima va suferi influenţe catastrofale, încât în mileniul III va fi imposibilă viaţa pe pământ.

SURSE

1. Juri Lina in cartea sa “Arhitectii Inselaciunii”.

2. “Jurnalul tehnic militar”[2] (n.tr. “Militar Teknisk Tidskrift”), nr. 3, din 1989, la pagina 19-25.

3. Paul Beaver in revista “Jane’s Defence Weekly”[3]

4. Pe 10 septembrie 2004, Stanley Hilton, a spus la emisiunea radiofonica a lui Alex Jones, InfoWars.com (Vocea Libera a Americii)

5. Dar dupa un sondaj al opiniei publice facut de “The New York Times”[5] si “CBS”[5] (la 14 octombrie 2006)

6. “The Alberquerque Tribune”[6], la data de 3 august 2006

7. Eric Hufschmied analizeaza mai multe lucruri strainii legate de aceste actiuni teroriste “enigmatice” in cartea sa, “Intrebari Dureroase: O analiza a atacului din 11 septembrie”[7] (n.tr. “Painful Questions: An Analysis of the September 11th Attack”, Coleta, California, 2002)

8. Cartea lui James Bamford, “Corpul Secretelor: anatomia agentiei de Securitate Nationala Ultrasecreta”[8] (n.tr. “Body of Secrets: Anatomy of the Ultra-Secret National Security Agency, 2001)

9. Jan Van Helsing – Organizatii secrete.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...