De la Tesla la “Razboiul Stelelor” – Initiativa de Aparare Strategica (SDI) a SUA

Distribuie!

Nicolae Tesla s-a nascut la 10 iulie 1856, in Similian, la fosta granita austro-ungara, fiind considerat istro-roman. La acel moment nimeni nu stia inca ce geniu vazuse lumina zilei in acel colt de lume fara importanta.

Nicolae Tesla a studiat la Universitatea Tehnica din Gratz, Austria, si in 1882 a plecat la Paris pentru a lucra la societatea Edison. In timpul liber a construit primul motor cu inductie. Doi ani mai tarziu, Tesla a emigrat in SUA si a gasit de lucru tot la Thomas Edison.


tumblr_nrfph8NErG1tk0g3oo1_1280 tesla microwaveweapons PSYCHOTROPIC WEAPON 02 8f38c40d0f6a258cdfface2ba059ea09.400x527x1 star-wars-strategic-defense-initiative-debates-in-congress-larry-pressler-hardcover-cover-art sdi-image02 strategic_defense_initiative_political_cartoon_by_o0starrieskye0o-d6j71aj

Dupa inca doi ani, Nicolae Tesla a descoperit avantajele curentului alternativ. Dupa aceea si-a brevetat nenumarate descoperiri fantastice. Printre acestea se afla brevetul SUA cu numarul 787412, ce descrie cum se poate transmite energia electrica fara cabluri.

Spre sfarsitul anului 1898, Tesla a facut cercetari sistematice, pentru a gasi o utilitate practica a acestui brevet. Pentru aceasta trebuia sa rezolve trei sarcini importante. Acestea erau:


  1. crearea unui transmitator foarte puternic;
  2. gasirea unei metode prin care sa se poata izola de mediu energia transmisa;
  3. trebuia aflat cum se propaga curentul electric prin atmosfera Terrei.

Nicolae Tesla efectua cercetarile intr-un laborator situat pe un platou la circa 2000 de metri peste nivelul mari, in Colorado Springs, deoarece acolo erau cele mai bune conditii meteorologice. Conform lui Tesla, el si colaboratorul lui, Fritz Lowenstein, au inregistrat in timpul unei furtuni unde electromagnetice “verticale” in atmosfera.

Undele verticale se formeaza atunci cand doua unde cu aceeasi frecventa si amplitudine sunt reflectate de la ambele capete ale unui corp de rezonanta si interfereaza. Astfel anumite puncte de la jumatatea lungimii undei nu mai sunt conduse de echilibrul dintre ele.

Aceste noduri iau nastere prin contrapunerea ambelor unde ce interfereaza; acestea marcheaza punctele de “stingere” totala. Intre noduri apar marimi de amplitudine, in care este inmagazinata o energie maximala.

Oamenii de stiinta si-au dat seama ca prin aceasta descoperire se pot trimite, fara pierderi de energie, mesaje telegrafice pe tot globul. Nicolae Tesla visa ca prin descoperirea lui, fiecare sa aiba energie fara cheltuieli.

Era de parere ca poate transmite energia electrica cand se produc in atmosfera oscilatii, care sunt concomitente cu undele create natural. Oricine detine receptorul respectiv, poate capta astfel energie din atmosfera.

Nicolae Tesla a vrut sa-si continue experientele de transmitere a energiei fara piederi, in Long Island, New York. A inceput, cu sprijinul financiar al bancherului J.P. Morgan, sa construiasca asa-numitul “Wardenclyffe Tower” (n.tr. Turnul Wardenclyffe).

Acest proiect nu a fost terminat niciodata, deoarece Morgan a sistat finantarea. Dupa ce Tesla a trebuit sa intrerupa experimentele, a facut in fata publicului o demonstratie a producerii asa-ziselor “raze ale mortii”.

La 11 iulie 1934, New York Times a publicat un articol despre Tesla, cu titlul “Tesla at 78 Bares New Death Beam”. In articol se spunea ca se pot dobori avioanele in zbor cu descoperirea lui Tesla.

S-a mai scris ca aceasta arma are o actiune defensiva si ucide fara a lasa urme. Tesla sustine ca descoperirea sa poate emite, sub forma unei raze, energia a mii de cai-putere. Intr-o incercare de a obtine bani pentru armele sale defensive, scria:

“Masinile zburatoare (avioanele) au demoralizat total lumea. Locuitorii Londrei si cei ai Parisului traiesc cu groaza atacului cu bombe din aer.

Noile metode, pe care eu le-am realizat, asigura o protectia absoluta impotriva unor astfel de atacuri… Aceste noi descoperiri, pe care le-am executat experimental la scara mica, creaza o impresia puternica.”

“Raza Mortii” era o continuare a experimentelor din Colorado Springs si Long Island. Daca avioanele sau vapoarele veneau in contact cu campul electric produs de turn, sistemele electrice erau distruse. Pe de alta parte, particulele de inalta energie de-a lungul unui camp electric puteau fi indreptate spre o tinta.

Doctorul Marc J. Seifer a gasit 53 de lucrari ale lui Tesla, care se potrivesc istoriei laserelor si armelor cu particule. Un puls bine plasat, cu o energie de mai multe milioane de volti, ar putea teoretic paraliza sistemul informational al unui intreg oras.

A mai gasit si niste indicii ca armata cauta introducerea utilizarii tehnologiilor Tesla. Daca se analizeaza actuala dezvoltare a armelor de inalta tehnologie, se poate crede ca brevetele lui Tesla nu au fost intentionat publicate, pentru a fi in secret perfectionate pentru domeniile de utilizare ale armatei.

Cand Initiativa de Aparare Strategica (SDI) a fost aprobata de presedintele Ronald Reagan la inceputul anilor ’80, parea sa fi inceput realizarea de arme cu raze cu particule, arme cu pulsatii electromagnetice si alte descoperiri provenind din tehnologiile Tesla.

SURSE

  1. Helmut Lammer si Marion Lammer – “OZN – Operatiuni Secrete”.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...