Ce este Agenda 21?

Distribuie!

“Ce este Agenda 21?

Agenda 21 este un plan prezentat de ONU in 1992, la conferinta „Earth Summit” care a avut loc in Rio de Janeiro, Brazilia. Multi stiu ca ONU este o organizatie care apartine globalistilor. ONU este folosita de cativa miliardari puternici pentru a trasa viitorul global al omenirii.


Tot sub influenta globalistilor miliardari se mai afla si urmatoarele institutii: FMI, Banca Mondiala, WTO (World Trade Organization – Organizatia Mondiala a Comertului).

Globalistii par a fi obsedati de protejarea mediului. Spun par pentru ca, de fapt, globalistii miliardari se folosesc de povestea cu mediul numai pentru a putea conduce lumea asa cum doresc. Acestia promoveaza, la fel ca si nazistii germani, protectia mediului (ecofascism) intr-o forma extrema, forma in care planeta ajunge sa valoreze mai mult decat viata umana.


Din aceasta cauza, in ultimii ani, au aparut tot felul de taxe verzi: taxa de carbon (scam), nenumaratele taxe de mediu, timbre verzi, energie curata, clasificarea Euro in cazul automobilelor …

Observati ca acesti „protectori neobositi ai mediului” nu fac altceva decat sa inventeze biruri peste biruri, noi inginerii prin care sa-si umfle conturile si sa stapaneasca. Credeti ca vreunul dintre acesti miliardari globalisti circula cu vreo masinuta electrica pentru a nu polua mediul inconjurator? Hahahahaha … globalistii circula cu masini cat tancul iar in garaje au numai sporturi tip Ferrari, Lamborghini. Poluarea se refera numai la fraierii care trebuie taxati.

Asa-numita incalzire globala este tot o inventie a globalistilor, o inselatorie de proportii globale. Teoria incalzirii globale este doar o pseudoteorie deoarece niciodata n-a putut fi demonstrata.

Tot acesti globalisti vorbesc si despre o noua religie – NEW AGE (Noua Era) – religie care are ca punct central venerarea planetei, adica venerarea pietrelor, a prafului, a copacilor, a ciupercilor de padure… Globalistii sunt obsedati si de Gaia, zeita care reprezenta Pamantul in mitologia greaca. Stiti vorba: „Fii cuminte ca te ia mama gaia” :), adica, pe romaneste, daca nu esti cuminte te mananca pamantul. Corect. Gaia este venerata si de neopagani (un simbol al acestora este pentagrama).

Se poate usor observa cum globalistii se folosesc de protectia mediului pentru a-si putea pune planurile globaliste in aplicare. Revenind la Agenda 21, va invit sa vizionati un clip in care popularul Glenn Beck isi exprima propria opinie despre acest plan ONU.”[1][2][3]

SURSE

  1. http://www.stiri-extreme.ro/5927-2
  2. https://www.rostirea.ro/news/regionalizarea-romaniei-agenda-21-si-noua-ordine-mondiala-2
  3. http://blog.kraftwin.ro/2013/03/regionalizarea-romaniei-agenda-21-si.html
  4. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

În 1963, preşedintele SUA, John Fitzgerald Kennedy, a emis un ordin executiv (ordinul cu nr. 11110) prin care a autorizat Trezoreria SUA să tipărească dolari. El urmărea în felul acesta să stopeze frauda prin care Federal Reserve extorca poporul american prin bani falși pentru care lua și dobândă
Tsunami-ul din 2004 a fost provocat de o bombă
Sistemul Acustic cu Rază Mare de Acțiune (Long Range Acoustic Device – LRAD), o armă sonică silențioasă (sistem de comunicare sonoră dirijată), emite în mod dirijat unde acustice termo-elastice de frecvență înaltă (2,5kHz) într-un fascicul de 30 de grade, care ajunge în mod silențios la urechea internă prin intermediul vibrațiilor osoase craniene
Şefi de stat ucişi din ordinul preşedinţilor americani
Secretele Vaticanului: Jocuri de culise, documente ciudate și mistere neelucidate
Benjamin Disraeli, Prim-Ministru britanic: "Oamenii de stat ai acestui secol nu au de-a face numai cu guverne, împarați, regi și miniștri, ci și cu societăți secrete, elemente ce trebuie luate în seamă. În definitiv, aceste societăți secrete pot nimici toate acordurile politice."
Nebunia de a gândi liber
O bancă are voie legal să împrumute sume între 10 şi 30 de ori mai mari decât cele pe care le are fizic în seif
Operațiunea Highjump (1946-1947) - atacul Aliaților asupra naziștilor din Antarctica și Agartha (Centrul Pământului)
Războiul din Grenada (1983)
Aristocrația Neagră: cele 13 familii regale controlează planeta
Istoria crizelor financiare și Guvern Mondial

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...