În anii 1980 și 1990, CIA a fost acuzată că aduce în SUA cocaină din Columbia și că protejează clanurile mafiote din America, specializate în trafic de droguri

Distribuie!

“In anii 1980 si 1990, CIA (Agentia Centrala de Informatii) a fost acuzata ca aduce in SUA cocaina din Columbia si ca protejeaza clanurile mafiote din America, specializate in trafic de droguri. Potrivit BBC, CIA folosea avioane private care transportau detinuti prinsi ilegal pe care ii duceau in inchisori secrete din Europa de Est.

Un astfel de avion s-a prabusit in Mexic, dupa ce a ramas fara combustibil, iar la bord au fost descoperite patru tone de cocaina. „Alianta Intunecata” consta in zeci de rapoarte publicate in 1996, de Gary Webb, laureat al premiului Pulitzer.


Documentele contin dovezi clare care atesta implicarea agentiei in traficul cu cocaina. Publicarea informatiilor l-a obligat pe directorul CIA sa recunoasca faptul ca agentia facea trafic cu droguri. Acesta nu a ajuns la inghisoare, iar Guvernul a facut orice i-a stat in putinta pentru a musamaliza cazul.

Gary Webb, cel care a publicat toata povestea, a fost gasit mort, cu doua gloante trase in cap, moartea lui fiind catalogata drept sinucidere. Da, in timpul celor 15 minute de faima, jurnalistul laureat Pulitzer a decis sa se impuste singur in cap…de doua ori.”[1]


SURSE

  1. https://www.bzi.ro/teorii-ale-conspiratiei-care-sunt-adevarate-iata-cat-de-toxic-este-guvernul-sua-546537
  2. Foto: TheFreeThoughtProject.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...