Dr. Jose Delgado și controlul minții (1950-1966): “Cercetările mele susțin oribila teorie că mișcarea, emoția și comportamentul pot fi conduse de forțe electrice și că ființele umane pot fi controlate ca și roboții prin apăsarea unor butoane”

Distribuie!

“Jose Delgado scrie in 1950 cartea Physical Control of the Mind: Towards a Psychocivilised Society in care descrie cu multe amanunte modul de utilizare a implanturilor pentru stimularea electronica a creierului.

Acesta s-a numit “Stimoceiver” si era un electrod miniatural capabil sa receptioneze si sa transmita unde electromagnetice. Experientele lui Delgado s-au desfasurat initial pe tauri in corida, Animalului i se implanta acest micro electrod si cand ataca toreadorul era oprit printr-o simpla apasare de buton.


In 1966, Delgado afirma: “cercetarile mele sustin oribila teorie ca miscarea, emotia si comportamentul pot fi conduse de forte electrice si ca fiintele umane pot fi controlate ca si robotii prin apasarea unor butoane.”

Creierul emite semnale electrice pentru a comunica cu exteriorul.


Fiecare zona a creierului produce descarcari electrice cu tensiuni diferite,ce pot fi interpretate de anumite variaţii voltaice pentru fiecare zonă. Pe EEG, fiecare electrod defineşte un canal asociat cu o zona a creierului speciala.

Aceste descărcări electrice pot fi ridicate în teste pe electroencefalograme (EEG). Fiecare zona a
creierului produce descărcări electrice cu tensiuni diferite, ascultate pe anumite variații voltaice pentru fiecare zonă.

Pe EEG, fiecare electrod defineşte un canal asociat cu o zona a creierului speciala. Această zonă produce variații electrice care sunt afișate în valuri EEG.

Delgado se întreabă în cartea sa, pentru a răspunde apoi afirmativ: “impulsurile, dorințele şi gândurile creierului pot fi controlate de stimulatori radio?”. In experimentele lui , Delgado a demonstrat că se poate, prin radio, schimbarea diferitelor aspecte ale corpului. Inima poate fi oprita, încetinita sau accelerata prin stimularea adecvată a anumitor structuri corticale şi subcorticale.

Sincronizarea şi amplitudinea mişcărilor respiratorii pot fi controlate prin radio, secreţia şi motilitatea gastrică, prin trimiterea semnalelor de la regiunea hipotalamica a creierului, funcţiile viscerale, cele mai multe dintre ele pot fi modificate, precum şi percepţiile senzoriale, activităţile motorii şi funcţiile mentale.

Delgado a lucrat cu implanturi electrod declanşat de unde radio în anii 1960. Din anii 1970, implanturile nu mai erau necesare pentru a produce aceleaşi efecte obţinute cu implanturi, deoarece undele creierului în sine pot fi modificate de undele electromagnetice.
Imaginile pot fi generate în funcţie de voinţa operatorului de calculator.

Acest lucru se întâmplă deoarece creierul are un anumit nivel de structură. Când undele electromagnetice, care transportă mesajul vizual ajung la creier, prima structură pentru a răspunde ca frecvență este mediul extern.

Cu toate acestea, se pot genera vise foarte clare şi vii prin intermediul undelor electromagnetice. În măsura în care activitatea de constiinta scade, stratul interior al creierului începe să răspundă la acelaşi grup de frecvențe la care ar fi răspuns în stratul exterior. Deci, visele pot fi generate , cu orice conţinut.

De obicei, operatorul înregistreaza pe computer imaginile cu o camera de înregistrare cu un software pentru editarea filmelor, inclusiv fantezii, abstracţii, care se potrivesc în arhitectura celui mapat, etc şi trimite aceste imagini prin intermediul undelor electromagnetice la creier , individual mapate. Dacă individul este încă treaz în faza REM, isi va aminti visul perfect. Desigur, hărţi individuale pot fi generate treaz fiind precum si in faza de somn.

Insa ideile lui Jose Delago fusesera testate cateva decenii in urma de sovietici. In 1923, Bernard Barnardovich Kazhinski a scris un raport intitulat: Comunicatia Radio Biologica in care sunt studiate natura și esenta unui anume fenomen de comunicare electro-magnetica intre organismele vii.

Experientele culmineza cu ideea crearii unui Registru al Gandului, unui Hipnotizator Electronic si a unui dispozitiv pentru Transmiterea Gandurilor la Distanta. In a doua jumatate a sec al XX-lea cele doua forte aflate in spatele Cortinei de fier au inceput serii de cerecetari care aveau sa schimbe fundamental optica asupra biosului si a mediului înconjurător.

In sec XXI, evolutia nanotehnologiilor a dus catre idei care in trecut erau doar vise și asta datorita dimensiunilor foarte mici ale cipului.

In același timp, cercetătorii studiau efectele cipului pe subiecti care habar nu aveau ca fusesera implantați.Cu ajutorul stimoceiver-ului, subiectilor le erau induse distal stări de frica, excitatie, halucinatii, plăcere. Frații Ralph si Robert Schwizgebel au realizat dispozitive de urmarire a indivizilor implantati pe distante foarte lungi.”[1]

SURSE

  1. https://ovidiubotosani.blogspot.com/2011/05/implantul-electronic.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...