Rețeaua SIGINT: National Security Agency Signals Intelligence (SIGINT) monitorizează undele cerebrale prin satelit, decodează potențialele cerebrale de 5mW la 3,5Hz, apoi le transmite unui monitor cu circuit integrat de foarte mare viteză (VHSIC – very high speed integrated circuit) pentru „conversații forțate”

Distribuie!

“La 10 ani după atenționarea făcută de Brejnev, dr. Becker lansa același avertisment. „Monitorizarea potențialelor electrice culese de EEG, combinată cu emisia de frecvențe radio sau microunde, pentru a induce anumite gânduri sau stări psihice cum ar fi consimțământul fără crâcnire sau starea de complacere într-o anume situație, amenință să producă o metodă de control mental care pune într-un mare pericol întreaga umanitate – ceea ce poate conduce la tirania fără utilizarea forței brute…

Familiaritatea hipnotică a televizorului și radioului, combinată cu efectele biologice ale fasciculelor de unde emise de ele, constituie deja o forță imensă de nivelare a conștiințelor la nivel de masă, chiar dacă aceasta se face în mod intenționat, în conformitate cu un plan sau nu.”


National Security Agency Signals Intelligence (SIGINT) monitorizează undele cerebrale prin satelit, decodează potențialele cerebrale de 5mW la 3,5Hz, apoi le transmite unui monitor cu circuit integrat de foarte mare viteză (VHSIC – very high speed integrated circuit) pentru „conversații forțate”.

Pentru „clonarea electroencefalogramei”, câmpul electromagnetic al individului-țintă este mai întâi monitorizat, apoi decodificat cu ajutorul unui program computerizat, după care clișeele emoționale sunt trimise înapoi la creierul țintei.


Prin plasarea unui microcip de 5 micromilimetri în nervul optic, impulsurile nervoase pot fi „culese” din creierul persoanei cu implant de către cel „ce trage cu urechea”, după care gândurile decodificate sunt transferate la un computer pentru stocare până când se va decide ca ele să fie proiectate din nou în creierul individului-țintă, pentru a fi re-experimentate de victimă ca halucinații sau ca voci din conversațiile trecute etc.

În blogul său intitulat „cetățeanul Smith”, cercetătorul Paul Baird a descris acest proces astfel: „Gândurile minții umane operează la viteza de 5.000 de biți pe secundă, dar sateliții și diferitele forme de biotelemetrie pot trimite aceste gânduri la supercomputerele din Maryland, USA, Israel etc. care au, fiecare, o viteză de 20 miliarde de biți pe secundă. Acestea, chiar și în prezent, monitorizează milioane de oameni simultan.”

În final, acestea ne vor monitoriza pe aproape fiecare dintre noi… mai rău decât într-un coșmar orwellian de tip „Big Brother” pe care ni l-am putea imagina, doar că acesta va fi cât se poate de real. Și totuși, conducătorii aleși democratic ai acestei lumi, care cunosc întreaga conspirație, nu fac nimic ca s-o împiedice.”[1]

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=8758
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...