Controlul minții: Transmiterea datelor auditive direct la receptorii din creierul țintei cu ajutorul microundelor este acum o practică obișnuită

Distribuie!

“De obicei, indivizii-țintă sunt conștienți că undele lor cerebrale sunt monitorizate, datorită feedbackului prin Neurofon care însoțește procesul. Cu alte cuvinte, computerul repetă (ca un ecou) propriile noastre gânduri în timp ce operatorii umani comentează sau răspund verbal. Ambele (acțiuni) sunt facilitate de Neurofon.

În timp ce comentariile umane sunt individuale și nu sunt legate de procesele mentale specifice ale victimei, adeseori, prin intermediul inteligenței artificiale implicate se vor repeta „papagalicește” fraze standard. Acestea sunt declanșate de gândurile noastre, în timp ce operatorii umani rămân tăcuți sau absenți.


Pentru a înțelege cât de teribilă poate fi această invadare profundă a vieții intime, să ne imaginăm că suntem chestionați despre trecutul nostru în timp ce stăm în pat. În final, putem să alunecăm în somn, având vise personale sau vise „induse”, doar pentru a ne trezi auzind comentariile și ridiculizarea operatorilor la adresa gândurilor (viselor) noastre subconștiente.

În casele și birourile din întreaga Americă, scanere acordate pe lungimi de undă de ordinul milimetrilor sunt camuflate în pereți, pregătite pentru inducerea unor stări emoționale specifice prin intermediul unor transmițători cu microunde ce emit potențiale cerebrale corespunzătoare.


Majoritatea ființelor umane sunt neavizate că un potențial de excitație menit să producă o sinucidere sau o crimă le poate „reseta” efectiv creierul și le poate induce o cumplită stare de depresie sau de furie (este posibil ca această tehnologie să fi fost în spatele „sinuciderii” activistului politic Abbie Hoffman, a cântărețului Kurt Cobain, a jurnalistului Garry Web etc. )

Cercetătorul britanic Tom Rifat din Marea Britanie explică acest fenomen astfel: „Șefii serviciilor secrete sunt acum în al nouălea cer; dacă cineva devine pentru ei o problemă, trebuie doar să trimită «echipa de control mental pentru sinucidere» în apropierea casei respectivului. În câteva săptămâni, victima se sinucide…”

„Dacă însă șefii serviciilor secrete militare nu vor să te sinucizi, te pot face totuși să o iei razna. Aceasta se face prin transmiterea la nivelul creierului a potențialului de excitație al unei anumite stări mentale patologice în timp ce ești acasă. Pentru a ajuta la aceasta, operatorii serviciilor secrete transmit și sunete sau voci la nivelul receptorilor din creierul victimei. Această percepție auditivă intracerebrală este folosită pentru a face victima să se comporte ca și cum ar fi înnebunit, deoarece nimeni altcineva nu aude acele voci. Transmiterea datelor auditive direct la receptorii din creierul țintei cu ajutorul microundelor este acum o practică obișnuită.”

Nu trebuie să avem cine știe ce nivel științific de cunoaștere pentru a înțelege că supravegherea de la distanță prin intermediul satelitului și tehnologiile care permit urmărirea „de dincolo de orizont” nu sunt doar pentru „teroriști”. Tortura și interogarea de la distanță, amintirile declanșate de întrebările puse prin Neurofon, analizoarele de unde cerebrale care transmit „conversații forțate“ și realizează programări mentale sunt folosite la înființarea unor sui generis lagăre de concentrare electronice în propriile noastre case și locuri de muncă.

Modul silențios, invizibil în care sunt folosite aceste dispozitive, precum și imposibilitatea de a le detecta este ceva revoltător și șocant pentru oricare dintre noi. Atunci când Michael Dukakis a avut neinspirata idee să candideze la președinție împotriva fostului director CIA George H.W. Bush în anul 1988, soția sa a fost adusă în pragul sinuciderii din cauza tensiunii – și cum ar fi putut cineva dovedi că aceasta s-a datorat unui asalt cu arme EM?

Gândurile și emoțiile a milioane de indivizi-țintă sunt culese și arhivate pe computere pentru o mie și una de utilizări abjecte, iar cei mai josnici operatori continuă să-i monitorizeze și să-i hărțuiască pe toți cei care le sunt indicați de către șefii lor.

Permite oare amendamentul patru al Constituției SUA desfășurarea în secret a unor cercetări demente și subjugarea minților umane? Tentativele de a pune capăt utilizării ilegale a armelor „non-letale” au eșuat până acum:

– senatorul John Glenn, care știa foarte bine adevărul despre această tehnologie, a introdus un proiect de lege intitulat Actul pentru Protejarea Subiecților Cercetărilor Umane în anul 1997, dar acesta a fost respins;
– pe 28 ianuarie 1999, Parlamentul European a aprobat rezoluția A4-0005/1999. Ciorna acestei rezoluții se referea în mod specific la armele EM, dar formularea din secțiunea 27 a rezoluției finale a ajuns să fie foarte cuprinzătoare și în același timp generică: Interdicție globală a oricărei dezvoltări și implementări de arme care permit orice formă de manipulare a ființelor umane;
– în anul 2001, a fost propus în Congresul american proiectul HR2977 (Legea pentru conservarea spațiului Statelor Unite), care avea drept obiectiv interzicerea oricărei arme cu energie direcționată. După mai multe reformulări, această lege nu a fost aprobată;
– în anul 2002, Institutul de Cercetări pentru Dezarmare al Națiunilor Unite a adăugat în lista armelor de distrugere în masă o nouă categorie: arme psihotronice de control mental și alte arme cu rezonanță electromagnetică.

Din ceea ce se cunoaște, singurele legi care condamnă utilizarea armelor electromagnetice împotriva cetățenilor ca fiind criminală sunt Legile publice 256 și 257 din statul Michigan, semnate de guvernatorul de origine canadiană Jennifer Granholm, pe 28 decembrie 2003. Pedeapsa este, conform legii 257, între 15 ani și închisoare pe viață – dar sunt, oare, astfel de abuzuri urmărite penal în Michigan?”[1]

SURSE

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...