Telepatia se manifestă și în vis

Distribuie!

“Legătura afectivă puternică dintre mamă și copil sau dintre doi oameni care se iubesc nu se manifestă doar în starea de veghe. Există momente în care gândurile celuilalt, trăirile sale și chiar evenimentele deosebite prin care trece pot fi ”văzute” în vis.

Visele telepatice, care ne arată ce se întâmplă în realitate cu cealaltă persoană, nu trebuie confundate cu visele profetice, care ne avertizează asupra unor evenimente posibile din viitor. Italianul G. B. Ermacora, unul dintre cei mai pasionați cercetători ai telepatiei, a fost primul care a descris fenomenul viselor telepatice și primul care a publicat un studiu destul de concludent asupra acestui subiect, la sfârșitul anilor 1800.


Ulterior, o echipă de parapsihologi americani a reușit să demonstreze că visele telepatice funcționează și că ele sunt cu atât mai puternice între îndrăgostiți. Emoțiile sunt cei mai puternici stimuli pentru comunicarea prin telepatie. În timpul somnului și în timp ce visăm se presupune că emisferele cerebrale sunt mult mai sensibile la ”vibrațiile” gândurilor pe care le transmitem unei persoane dragi.”[1]

SURSE


  1. https://www.libertateapentrufemei.ro/articol/comunicarea-prin-telepatie-o-legatura-pe-viata-153739
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...