Telepatia, un fenomen paranormal de extrasenzorialitate, se manifestă în mai multe moduri

Distribuie!

“Telepatia, un fenomen paranormal de extrasenzorialitate, se manifesta in mai multe moduri, expuse in continuare.

Prin somnul telepatic se fac receptii ale mesajelor prin intermediul simbolurilor sau imaginilor concrete. Statisticile facute de specialisti arata ca acest tip de telepatie reprezinta aproximativ 65% din tipurile de telepatie.


In starea de veghe este declansata starea de telepatie spontana. Receptorul fiind treaz, percepe in mod neasteptat o comunicare fara a-si propune nici, el nici emitatorul.

Intuitia telepatica este prezenta atunci cand in constiinta receptorului apare o idee sau o imagine intensa si straina de ceea ce gandeste in acel moment.


Prin halucinatie telepatica se primeste o informatie pe cale psihica, constiinta identificand-o ca fiind ceva exterior. Atunci, apare impresia ca este captata de catre simturile fizice ca si cand ar fi ceva real sau o aparitie fantomatica.

Telepatia sub forma citirii sau ghicirii gandurilor are loc atunci cand receptorul reuseste sa capteze continutul gandurilor altei persoane fara a exista vreo interventie constienta a acestuia.

Posibilitatea transmiterii telepatice a gandurilor este evidentiata cand emitatorul incearca sa transmita informatii unui receptor.

Telepatia se poate manifesta si sub forma actionarii inconstientului excitat. Acest tip de fenomen telepatic este mai simplu decat ghicirea gandurilor constiente ale altei persoane. Atunci, sunt captate in inconstient continuturile mentale ale persoanei stimulate de asocierea de idei, emotivitate etc. Acest mecanism telepatic ofera acces la trecutul, prezentul si dorintele legate de viitor ale acelei persoane.

Sugestia telepatica implica necesitatea ca emitatorul sa aiba o dorinta intensa, constienta sau nu, de a sugera receptorului ceva ce acesta pare sa capteze in mod “spontan”. O alta interpretare aplica acest termen situatiilor in care emitatorul provoaca telepatic in receptor o stare hipnotica ori incearca sa-i transmita ceva in timpul acestei situatii ce favorizeaza receptarea fizica.

Exista si hipnoza telepatica sau subjugarea telepsihica. Aceasta este o forma de dominare psihica a altei persoane. Este o posibilitate inacceptabila din punct de vedere al moralitatii. Acest tip de telepatie poate fi folosit de persoane malefice in fenomene legate de blesteme, dar si in scopuri benefice de catre cei care se ocupa cu leacuri babesti.

Exista si alte mijloace de comunicare nonverbala care sunt tangentiale cu cele telepatice, expuse in continuare.

Unele se bazeaza pe asociatii de idei ce pot avea loc intre subiecti care convietuiesc.

Cateodata, o persoana ghiceste ceea ce alta gandeste, bazandu-se pe indicii perceptibile in mod inconstient.

Anumite citiri aparente ale gandurilor sunt derivate din hiperestezie. Acesta este un fenomen mai putin cunoscut, care permite perceptia unor mici stimuli senzoriali, ce au la baza simturile antrenate pentru a fi ascutite.

Interpretarea gandului unei persoane este posibila prin captarea miscarilor fiziologice involuntare si inconstiente care insotesc idei sau imagini exprimate prin intermediul corpului. Exista chiar un cod al limbajului corpului. Unii iluzionisti sau mentalisti folosesc cu abilitate acest limbaj al corpului.”

Sursa: Romulus Popescu – https://jurnalul.ro/paranormal/in-obiectiv-telepatia-612523.html

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...