Divinitatea: Viaţa a fost creată de o forţă superioară

Distribuie!

“Nu se poate vorbi despre codul genetic fără să ne punem întrebarea cum a apărut. Răspunsul, chiar al ştiinţei, conţine ideea de Divinitate. Viaţa a fost creată de o forţă superioară. Nu se pot asambla singure piesele pentru a forma aparate, automobile, construcţii etc. Ele au fost proiectate şi executate de oameni care sunt fiinţe superioare acestora. Tot aşa, în spatele a tot ceea ce există în natură se află o forţă superioară. Omul a încercat şi a reuşit de curând să realizeze copiile identice ale unor animale.

Numai 5%-10% dintre genele noastre funcţionează, celelalte nu se ştie ce fac în acest timp. Deci, 90%-95% dintre ele, adică majoritatea, sunt inactive. Starea noastră mentală este aceea care le poate activa sau reactiva. O abordare optimistă a vieţii duce la obţinerea succeselor şi activează genele care permit viaţa fericită, dezactivându-le pe cele negative.


Dar acest lucru se realizează cu destul de mult efort şi voinţă, necesare producerii schimbărilor, însă totul este posibil. Sunt persoane care au luat decizia de a-şi schimba locul de viaţă mutându-se în alte oraşe, ţări sau chiar continente. Unele dintre acestea s-au realizat, găsindu-şi echilibrul, iar altele nu.”

Sursa: Romulus Popescu – jurnalul.ro


Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...