Începând cu anul 1950, în Rusia, au început să se desfăşoare anumite experimente secrete având ca obiect de studiu efectele pe care le produc piramidele de mari dimensiuni

Distribuie!

“de Marvin Atudorei

Începând cu anul 1950, în Rusia au început să se desfăşoare anumite experimente secrete având ca obiect de studiu efectele pe care le produc piramidele de mari dimensiuni. La originea acestui program de cercetare s-au aflat studiile renumitului savant rus Nikolai Aleksandrovich Kozyrev. Kozyrev ajunsese la concluzia că piramidele – privite ca dispozitive tehnologice – folosesc aşa-numitul „câmp de torsiune”.


Ulterior, după anul 1990, o echipă din cadrul Academiei Ruse de Ştiinţe, condusă de savantul şi inginerul moscovit dr. Alexander Golod, a început să construiască mari structuri piramidale în Rusia şi în Ucraina. Dr. Efimovich Alexander Golod este o persoană foarte respectată în Rusia, fiind directorul general al NPO Gidrometpribor din Moscova. Până în anul 2001, dr. Golod a construit nu mai puţin de 17 piramide în opt locuri diferite din Rusia şi din Ucraina, iar până în 2010 numărul acestora ajunsese la 150. Materialul utilizat a fost în principal fibra de sticlă.

Cea mai mare piramidă construită de Golod a fost realizată în Rusia, are o înălţime de 44 de metri (cam cât un bloc cu 10 etaje) şi cântăreşte peste 55 de tone. Construcţia ei a durat cinci ani, iar piramida a costat mai mult de un milion de dolari! Ea a fost definitivată în 1999 şi au fost folosite numai materiale ne-conductive, neincluzând niciun element metalic.


Golod a descoperit că folosirea oricărui element metalic în cadrul structurii piramidei reduce în mod semnificativ misterioasele câmpuri energetice pe care piramida le poate genera. Acesta este un element important, de care trebuie să ţină cont toţi cei care, eventual, doresc să reproducă experimentele sale. Toate piramidele pe care le-a construit inginerul rus respectă o anumită proporţie, şi anume faimosul „raport de aur”.

Este semnificativ că acest raport (care are valoarea de 1,618033…) apare permanent în natură, de exemplu în toate tiparele de creştere ale organismelor vii. Modul în care a integrat Golod această proporţie face ca piramidele construite de el să fie mai ascuţite decât cele din Egipt, unghiul de la bază al piramidelor ruseşti fiind de aproximativ 700, iar raportul dintre înălţime şi latura bazei să fie de aproximativ două ori mai mare.

Este de subliniat că toate aceste studii şi cercetări au fost realizate de către savanţi de renume din Rusia şi din Ucraina, care au documentat într-o manieră ştiinţifică procesele şi fenomenele care au loc în interiorul piramidelor. Printre aceşti oameni de ştiinţă se numără profesorii Klimenko și Nosik de la Institutul de Virusologie Ivanovskii al Academiei Ruse de Științe, dr. N.B. Egorova de la Academia Rusă de Ştiinte Medicale Mechnikov, profesorul A.G. Antonov de la Institutul rus de Pediatrie, Obstetrică și Ginecologie, dr. Yuri Bogdanov de la Institutul Ştiințific și Tehnologic din Kharkiv – Ucraina, cercetători de la Institutul de Fizică al Academiei de Științe din Ucraina sau cercetători de la Universitatea Chernovitsky, tot din Ucraina. Cercetările au vizat studii de medicină, ecologie, agricultură, fizică, precum şi din multe alte domenii.

În anul 2001, Asociaţia de Cercetare a Piramidelor de la Gizeh, coordonată de doctorul John DeSalvo, a publicat pe site-ul său, pentru prima dată în occident, rezultatele extraordinare ale acestor studii ruseşti referitoare la piramide. Foarte pe scurt, s-a constatat că piramidele armonizează extraordinar de eficient toate procesele din mediul ambiant, reduc agresivitatea oamenilor, elimină stresul, îmbunătăţesc vizibil puterea sistemului imunitar sau au efecte intense şi remanente de încărcare cu energii binefăcătoare asupra oricărui tip de materiale (alimente, apă, medicamente, piatră, metale, produse radioactive etc.).

Dr. Alexander Golod a petrecut peste 20 ani în construirea şi cercetarea piramidelor. Pentru o perioadă Golod a lucrat în parteneriat cu o companie canadiană numită „Piramida vieții”, care a fost fondată de inginerul și inventatorul Edward Gorouvein. În ultimii treizeci de ani, colaborarea dintre savanţii ruşi şi compania canadiană a condus la construirea pe baza principiului secţiunii de aur a peste 150 de piramide în întreaga lume.”[1]

SURSE

  1. https://yogaesoteric.net/noi-rezultate-extraordinare-in-cercetarea-piramidelor-i
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...