Este necesar să luăm în considerare rolul sistemelor non-fizice, cum ar fi factorii asociaţi cu conştiinţa şi interacţiunea lor cu sistemele fizice (materia)

Distribuie!

“Nikola Tesla a spus la un moment dat: „În ziua în care ştiinţa va începe să studieze fenomenele non-fizice, va face mai multe progrese în 10 ani decât în toate secolele anterioare ale existenţei sale”. De fapt, filosofia vedică a exercitat o mare influenţă asupra ideilor lui Nikola Tesla despre energia liberă.

În zilele noastre, sute, dacă nu mii de oameni de ştiinţă din întreaga lume, recunoscuţi internaţional, afirmă la unison faptul că materia (protoni, electroni, fotoni, orice particulă care are masă) nu este singura realitate existentă.


Dacă dorim să înţelegem adevărata natură a realităţii noastre, este necesar să încetăm să ne mai limităm la a studia doar sistemele fizice. Este necesar să luăm în considerare rolul sistemelor non-fizice, cum ar fi factorii asociaţi cu conştiinţa şi interacţiunea lor cu sistemele fizice (materia).

Astăzi, acest tip de ştiinţă este cunoscut sub numele de ştiinţă post-materialistă. Dacă Nicola Tesla ar fi trăit în aceste timpuri, cu siguranță ar fi fost un deschizător de drumuri în acest domeniu important.


Contrastul actual dintre ştiinţa materialistă şi ştiinţa post-materialistă este rezumat în concluziile enunțate într-un manifest semnat de mai mulţi autori, printre care Gary Schwartz, profesor of psihologie, medicină internă, neurologie, psihiatrie şi chirurgie la Universitatea Arizona, dr. Mario Beauregard, de la Universitatea Arizona, dr. Lisa Miller, de la Universitatea Columbia, dr. biolog Rupert Sheldrake.

Manifestul pentru o știință post-materialistă a fost prezentat la un summit internaţional despre ştiinţa post-materialistă, spiritualitate şi societate. Concluziile autorilor sunt împărtășite de sute de alți cercetători.

În ceea ce privește interacţiunea conștiință-materie, care este parte din ştiinţa non-materialistă, pot fi făcute măsurători, şi au fost făcute atât în studii de tip „orbˮ cât şi „dublu orbˮ, prezentate în literatura de specialitate.

Pentru a afla mai multe şi a examina aceste concepte, puteţi citi articolele din reviste de prestigiu listate în linkul următor, articole care prezintă studii asupra fenomenelor psihice, în principal publicate în secolul XXI: http://deanradin.com/evidence/evidence.htm (este site-ul lui Dean Radin, cercetător şef la Institutul de Științe Noetice).

Subiectul vindecării prin puterea conştiinţei este deseori ridiculizat în mass-media principală, în ciuda faptului că cei mai sclipitori oameni de ştiinţă din lume atestă credibilitatea lui. Unul dintre aceştia este Elisabeth Rauscher, fizician în domeniul nuclear, fost cercetător la Lawrence Berkeley National Laboratory, Lawrence Livermore National Laboratory, la Stanford Research Institute şi la NASA.

Aici puteţi urmări, în limba engleză, un interviu acordat de Elisabeth Rauscher, în cadrul căreia abordează o varietate de subiecte fascinante, împreună cu invitați interesanți. Cel care a intervievat-o este Jeffrey Mishlove, fondatorul emisiunii Thinking Allowed.”

Sursa: https://yogaesoteric.net/puterea-tainica-a-efectului-placebo-explicata

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...