CIA și unitățile ofensive de paranormali care să ucidă de la distanţă sau să implanteze gânduri sinucigaşe în minţile ţintelor umane care trebuiau lichidate fără intervenţii militare

Distribuie!

“Încântaţi de primele succese, şefii din CIA priveau chiar mai departe: aspirau să creeze un fel de unităţi ofensive de paranormali care ar fi putut să ucidă de la distanţă sau să implanteze gânduri sinucigaşe în minţile ţintelor umane care trebuiau lichidate fără intervenţii militare. Se vehicula ideea că sovieticii şi chinezii ajunseseră deja la aceste etape şi, probabil, americanii simţeau că ei rămăseseră în urmă. Tocmai se lansase bizara eră a „înarmării psihotronice”.

La sfârşitul anilor 1960, cercetătorii americani au făcut un experiment neobişnuit, în urma căruia au declarat că descoperiseră faptul că focalizarea energiilor şi gândurilor negative asupra unei culturi de mucegaiuri inhiba în mod clar creşterea acesteia.


Dintr-un eşantion de 194 de mostre de mucegaiuri „blestemate”, 191 s-ar fi oprit din creştere, semn că efectul energiilor negative lansate de oameni aflaţi la sute de kilometri de laboratoare se făcea simţit din plin. Alţi cercetători au descoperit cu stupoare că gândurile negative pot încetini dezvoltarea temutei bacterii Escherichia coli.

Şefii din Pentagon au tras concluzia că energia mentală există, iar ca nişte militari sadea ce erau, s-au gândit imediat la aplicarea ei pentru crearea unor asasini care să ucidă prin puterea minţii. Au mers până într-atât încât au vrut să-l racoleze pe celebrul medium israelian Uri Geller, căruia i-au cerut să ucidă în mod demonstrativ, cu puterile sale psy, un… porc! Indignat, Geller i-a refuzat, declarând că a fost dintotdeauna un iubitor de animale.


Generalii americani nu au abandonat ideea şi au lansat aşa numitul Project Jedi, în cadrul căruia agenţii trebuiau să se antreneze la Fort Braggs în uciderea animalelor, strict prin puterea minţii. Agenţilor li s-a cerut, în prima fază, să ucidă câini vagabonzi care erau oricum destinaţi eutanasierii. Niciunul dintre subiecţi nu a vrut să facă aşa ceva, poate şi din cauza unei bariere psiho-emoţionale puternice legate de relaţia dintre cele două specii – om şi câine.

Totuşi, când e vorba despre uciderea unui animal din altă specie cu puterea minţii, a existat, se pare, şi o excepţie. Un fost militar din trupa americană de elită Beretele Verzi, fostul sergent Glenn Wheaton îşi aminteşte de un ciudat personaj de origine bască – Michael Echanis.

Acesta este creditat de mulţi experţi în domeniu drept adevăratul „tătic” al forţelor de elită din armata americană. Personaj ciudat, cu interese în zonele oculte ale artelor marţiale, Echanis ar fi pus bazele primelor metodologii şi şcoli de luptă cu mâinile goale pentru agenţii secreţi americani şi membrii trupelor speciale.

Expert în lupta cu cuţitul, Echanis a fost singurul non-coreean inţiat în obscura artă neagră Sul-sa, un fel de ninjutsu coreean, axat pe tehnicile superioare de meditaţie, incantaţii şi practici paranormale, ajungând, se spune, la un asemenea nivel încât putea ucide o capră doar uitându-se la ea. Conform relatărilor unor martori vizuali, Echanis oprea pur şi simplu bătăile inimii mai multor capre doar prin forţa concentrării sale.

Nu-i trebuiau mai mult de câteva zeci de secunde, maxim un minut. Capra începea să sângereze pe nări, corpul îi era cutremurat de spasme şi cădea apoi moartă. Cum omul este, de asemenea, un mamifer, se poate imagina că o persoană cu cunoştinţele şi abilităţile lui Echanis ar fi putut, teoretic, să suprime pe cale „psy” un personaj incomod pentru interesele cuiva.

Cât despre Echanis, versiunea oficială spune că ar fi murit undeva în Nicaragua, în cadrul unei operaţiuni speciale derulate în anul 1978. Adevărul este cu siguranţă cunoscut doar de superiorii săi pe linie militară.

În mod oficial, Proiectul Stargate a încetat odată cu pensionarea generalului Stubblebine. Firesc, rămân multe întrebări fără răspuns. Oricum, este greu de crezut că, dacă cei din CIA ajunseseră la astfel de rezultate la nivelul anilor 1970-1980, ar fi abandonat total cercetările.

Subiectul este deosebit de interesant chiar şi numai din perspectiva cunoaşterii umane, nemaivorbind de avantajele evidente pe care nişte astfel de unităţi de paranormali le-ar putea aduce „angajatorilor” lor, dacă aceste capacităţi ar opera într-adevăr cu asemenea eficienţă. Dar… cine ştie la ce performanţe au ajuns agenţii psy din prezent, sau care este amestecul lor în marile afaceri politice, economice şi militare din întreaga lume…”

Sursa: http://www.descopera.ro/cultura/9973876-proiectul-stargate-unitatile-de-paranormali-din-solda-unchiului-sam

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...