Piramidele subacvatice din China

Distribuie!

Cercetătorii marini și arheologii chinezi încep să adune tot mai multe informații și imagini surprinzătoare din lacul Fuxian. Aici se află cele mai stranii piramide subacvatice din China, vechi de câteva mii de ani și pline de simboluri extraterestre.

Istoria a păstrat câteva informații referitoare la un oraș antic, scufundat în lacul Fuxian, din provincia Yunnan din China. Scafandrii și cercetătorii chinezi au descoperit acest oraș, dar clădirile lui sunt din lemn și sunt de dată relativ recentă.


Sub vestigiile din lemn au descoperit, însă, cele mai uimitoare piramide subacvatice din China, construcții masive, deosebit de vechi și acoperite cu inscripții care nu par să aibă nicio legătură cu lumea noastră.

Un oraș construit în jurul unei piramide


Cu ajutorul sonarului, cercetătorii chinezi au stabilit că cele mai vechi construcții se întind pe o rază de 2,5 km pătrați, iar în centru se află o piramidă impunătoare. În apropiere, au mai fost descoperite rămășițele unor piramide mult mai mari și se crede că erau mult mai înalte decât cele din Egipt, conform bazei de la care au fost ridicate.

Piramidele, oricât de misterioase ar fi, sunt totuși construcții cu care ne-am obișnuit și care aparțin mai multor culturi străvechi. În America Latină, în India, în China, în Rusia și chiar și în România există piramide care datează de câteva mii de ani.

Mesaje și simboluri care ar putea fi extraterestre

Ceea ce este uimitor la aceste piramide subacvatice din China sunt inscripțiile stranii care nu au legătură nici cu scrierea chineză, nici cu elementele antropomorfice obișnuite, descoperite în construcțiile străvechi. Cercurile tăiate de linii, descoperite până acum, par să constituie un fel de alfabet care nu este specific popoarelor de pe Terra.

Pe lângă aceste cercuri, care probabil transmit un anumit mesaj, au mai fost descoperite măști care nu se potrivesc cu niciun cap uman.

După datele cercetătorilor chinezi, este posibil ca aceste piramide să fi fost construite cu mult timp înainte de ultima era glaciară, pe când apele în această regiune erau mult mai jos, iar lacul este posibil să nu fi existat.

Una dintre piramide are o bază rotundă cu o rază de 37 de metri, iar altele două, care au fost deosebit de înalte, erau conectate printr-un pasaj de piatră. Spre deosebire de alte piramide antice de pe glob, aceste piramide subacvatice din China sunt acoperite cu diverse inscripții, simboluri și mesaje care ar dezvălui multe informații prețioase din trecutul planetei, dacă le-am putea descifra.

Sursa: https://www.libertateapentrufemei.ro/superstitii/piramide-subacvatice-din-china-pline-de-mister-si-simboluri-extraterestre-197759

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...